raport



Idag blir ändå en dag till vi ska försöka plugga på.. idag blir det raportskrivande och så kör vi på belöningsmetoden idag med ;) haha ja bäst ja sätter fart så jag får någon belöning senare thihi :)

Någon som känner för att skriva den åt mig?? ;)


God morgon :)

Ja då var man uppe igen, ska bege mig mot stallet för att hämta kungen för att sedan bege oss mot PRK för ännu en träningsdag :) ha en super dag


Duktig pojk! :)

Kung var super super fin duktig kille :) så eftersom han sköte sig så bra får han följa med imorgon igen duktig lille pojken börjar kunna sin sak han med :D jippi!!

Alla som var på PRK idag, någon som råkat få med en PRK elit jacka hem??


Träning ikväll :)

Idag vare sovmorgon igen skönt :) sov ut och begav mig sedan till skolan för engelska och hästkunskap. Käkade lite lunch sedan så vart det att köra förbi på djursjukhuset för att inhandla lite mat åt lille voven :) så hem för att släpa ut henne och hämta lite kläder nu till näsvik för att göra klart allt, tror ja ska gå med Q idag kanske tar med Alva Larsson :) ha en bra kväll


Bra dag :)

Haft en mysig dag , började med ett besök i stallet på morgonen, gjorde klart allt till min fina pojke och sedan vbar det av till skolan för att ha hovvård med Benki, sedan en slapp Religionlektion med Mona skönt! sedan till Hällan för att hjälpa Linn med stallet för att sedan bege sig mot soffan skön kväll måste ja säga! :)Imorgon blire Micke kurs hela kvällen skojsigt, sedsan får vi se vad resterande dagar har att bjuda på. Men nu lite film sedan sängen go natt :)


Kings första tävling :) söte pöjken


Sovmorgon :)

Skönt med sovmorgon :) ska åka förbi hos Quantos och mocka innan ja beger mig till skolan skönt att ha det gjort ;) ha en bra dag alla glada filurer :)


Så blir det..

Hoppat de två bruna idag helt underbart fina pojkar <3 Quantos sk dock få stå över Micke träningen ihelgen men lille King ska få prova på det ;) blir kuligt att se vad han säger om honom och hur tokig lille farbror ska vara;) hihi nu ska jag gå och käka något så hoppa i säng... Jag har just kommit på varför ja varit på så dåligt humör.. Smart ibland...


fel sida..

Ja vaknade pverkligen på fel sida idag.. Men efter att spenderat några timmar i stallet med mitt hjärta så vart jag på betydligt bättre humör! :) Nu ska vi plugga lite inför ett foderprov imorgon samt ljobba lite på projektarbetet och sedan är det väl sovdags :) Hoppas verkligen att ja vaknar på rätt sida imorgon.. god natt gott folk hade!


Esse Zonath Ponnyn ja aldrig glömmer <3


Ridit min fina :)

Har redan hunnit vara och rida min fin fina pojke, kikade honom först sedan vart det lite jogg duktig kille :) nu dyker jag ned i matteboken sedan gymmet med Linn. Ha en bra kväll :)


helgen i få ord

Ännu en måndag föregående vecka bestod utav plugg och lite annat.
Fredag vart det mys med Fanny, Linn och Lollan och uppladdnign inför lördagens tripp till Luleå.

Lördag så gjorde vi stallet på fm för att sedan ta bilen till Luleå för lite party hos Camilla, för senare utgång.

Söndag vart det hem se Fanny plågas för Lea sedan bakismys hos Fanny med linn och lollan :)


pluggsmothie

Sitter hos Linn och pluggar lite, känns jävligt tråkigt men så kommer Linn och serverar en äkta pluggsmothie ala Linn så då vart allt plötsligt mycket roligare ;) Men nu ska jag fortsätta med allt detta innan ja tappar allt för mycket fokus! Ha de! :)

tillbaka i skolan då..

Första dagen i skolan och jag har redan ont i nacken och ryggen, tror vi sitter på tok för mycket i skolan..
Har varit till Quantos imorse så fixade klart allt i stallet lille gubben ska få vila idag och återhämta sig efter föregående veckas kurser. Så ska jag passa på att plugga med Linn, så kvällen består till största del av plugg.



Nu ska jag skriva klart den här saken sedan så slutar vi kl 15.00 skönt! :)


bläää...

Nu e ja less, tur man har lajni! :) nu film och sedan sova imorgon skola underbart vaa????

God natt gott folk! :)


Han levererar idag igen <3

Finaste finaste Quantos levererar idag igen!! vilken pärlan som att jag älskar denna häst <3 Idag var det bana och lille pojken var hur fin som helst. Som att jag fått mig världens finaste häst:)

Nu ska jag tillbaka till stallet för att göra klart och så kanske hoppa lilla Kingen :) ha en bra söndag!! :)


Tur man har världens bästa Q<3

Quantos sköte sig bra idag,lite bakutsparkar och latj men sedan var han på plats. Så nästan hela passet utan stigbyglar det vill säga träningsvärken kommer smygande.. Men de var de lätt värt, ett svettigt och ordentligt pass kan man behöva. Himla kul när man tar stigbyglarna och hästen är en miljon <3 imorgon kommer han nog vara ändå finare! ;)

Jag älskar min Quantos <3


RSS 2.0