Guld hjärtat <3

Du har ett hjärta av guld och borde inte ens råka ut för något sådant här.. Ja saknar dig <3


Finaste i världen <3

Mys lunch på Thai med Marie, sedan vart det en välbehövlig rallytur ut med hästarna. Linn och Qajsa som stoppklos och så Filip och Quantos som små raketer bakom ;) vilken känsla det är..! Nu ska jag hem och dö i soffan med en fett godispåse..


God natt

Va händer? Varför vänder man helt på dygnet så fort det är lov?? Ja som alltid varit kvällstrött är nu klarvaken och kan it sova. Men men de är ju trevligt vissa dagar.. Imorgon blir det lunch på Thai sedan uteritt mysigt! Hoppas på bra väder!! :)

Nu ska jag vända och vrida på mig tills ja somnar. God natt :))


Mys

Sov ut ordentligt innan vi for till stallet och red poahästarna :))) sedan vart det middag på thai med Alle, mysigt nanting :) nu mys hos Lajjnie. God natt


:))

Gårdagen vart riktigt lyckad, hade sjukligt kul ;) hihi men idag så är mina fötter blå och helt svullna.. Vart stämplad lite för mycket igår tror jag.. Haha tur de går över någon gång ;)


nackspärr ännu?

vaknar ännu en dag med nackpärr,underbart kan det inte bara ge med sig?? Är det någon som har något tips på hur jag blir av med det?? blir bättre under dagens gång men inte helt bra trotts ipren, masage och till tryckt rygg..?

Nu ska jag dra på mig ziperallen och bege mig mot hällan för frukost sedan hoppning Med Q och ett dressyr pass med Filip :)) Hoppas alla andra tar sig en sovmorgon..

Perfekt! :)

¨God kväll, vart en perfekt jul trotts allt :)
Ätit god mat och fått fina julklappar, måste ha varit riktigt snäll iår som sagt!

Lite snabbt, ett rambo täcke till Q och ett bling schabrak + luva.
En suer fin pikeur tröja, pengar, presentkort, köksaker (betyder det att de vill att jag flyttar?) haha ja och så massa mer saker :)

Nu ska jag dra mig iväg till Fanny och Jenny en sväng! :) Ha en bra kväll gott folk!

Helt sjukt!!

Vilken mysig jul det vart :) ätit gott och fått otroligt fina saker! Men med att se vad jag fått så måste jag ha varit sjukt snäll! ;) hihi GOD JUL ;)


Då var det jul igen då :)

God morgon idag är det julafton :) så ska bara dra på mig nå kläder sedan iväg till stallet för en mystur med höstarna :) jag är dock helt död har sovit hela 2timmar.. och en liten stund på soffan ;) så vaknar jag med nackspärr typ men det släpper väl snart hoppas jag.. Ha en riktigt riktigt bra jul! :D

Taxi Ida

Kanske måste byta namn till taxi Ida.. Haha ännu en natt så sitter man i bilen och är chaufför.. Något trött blir man av bara tanken att jag ska orka upp halv 8.. Ja kommer vara så död!! Men de blir mysigt med lite julbus ;) hihi nu ska jag fortsätta att köra runt här då.. God jul gott folk! :)


Jul imorgon??

Varit på stan hela dagen men trotts det vart det nästan inga juligaklappar.. Nu iväg till stallet för att rida två bruna filurer :))) ikväll blir det en hemmakväll tror jag. Ha en bra dag :))


Myyssss

Haft en mysig kväll på hällan med mysfika och sen ridit Filip sjukt kul!! :D ser fram emot de kommande dagarna massor ;) nu blire mys med Fanny thihi


Poossttt

Denna ska jag tillbringa mycket tid i ;)


Haha söt Chili :') <3


Haha Ja som om man inte drar upp benen lite extra.. ;) söt pojken




sista skoldagen för året! :)

Det här kan bli väldigt intressant... Men idag är sista skoldagen för det här året skönt!!! Nu iväg och försöka göra någon nytta hade!

en dag till...

just hemkommen från stallet, nu ska jag hoppa i en dusch sedan ska jag plugga resterande tid utav kvällen.. underbart att man lägger ett prov sista dagen... suck! känner inte att morgondagen bestod utav bra saker.. svenska, Kretslopp och Matte C... Men sedan är det ju lov så det blir helt underbart!! Jaja men bäst jag stänger ned nu så jag aksnke kan ta mig igenom första sidan.. ;)

Så där ja...

Jahaja så där ja.. Dagen började inte bra... Jag hoppas att fortsättningen blir bättre..


You are my only white heart <3

Här är lite bilder på min lilla vita pärla, letar efter bilder i datorn och hittade dessa godingar <3
(nu ska ajg leta min hårddisk..)

Du kommer alltid vara mitt vita hjärta <3


<3










The words "I love you" is not enough.. <3





I'm so happy fore the time i had with you!
There has been blode, sweat and tears but it was worth it!
I also had a lots of happy and beautiful days with you.
You have given me so many wonderful memorise and experience I will never forget you!

You are my only white heart <3

energi bomb

Helt galet hur mycket energi det känns som att jag har.. då är funderingen är det bara för att jag ska plugga som jag har så mycket energi att jag inte har ro att vara stilla och nu för en gång skull så är Kajo mega mysig nä då e det jag som inte kan vara still.. men nu ska jag dyka ned i alla skolsaker och så får vi se hur länge min energi stannar kvar ;)

Varför?? :O

åter tillbaka i skolansdatasal en måndag som denna.. är för trött för att orka göra någonting alls.. men ska försöka skriva lite svenska ändå..

Jag har en fråga varför har de tagit bort salladsbaren på ICA??? :'/
igår hade jag så tur att Max fick agera räddaren i nöden.. Men det går ju inte varje dag så nu vill ja ha salladsbaren tillbaka..


Äntligen lördag!! ;)

Hemma efter att ha ridit min finaste pojk som inte tyckte att han behövde vara i ramen.. men sen så gick han med på det också <3 hihi Nu ska jag hoppa i en dusch för att sedan bege mig till min far för att se om bästaste systern kan göra naglar på mig :) så blir det umgås med dom ett tag och äta go mat. Sedan bär det iväg till Jenny för att vandra vidare till dimman.. ;) haha Så ha en toppen kväll alla glada små filurer i världen! :)


ingen har ett så vackert öga som denna häst <3


söte! :)

Så kan de se ut.. ;)

Så här kan de se ut när man är på gym ;)


Ziperall

Vilken lycka såg just att jag fått ett mail fårn ABC-gruppen om att min Ziperall kommer att komma innan jul så himla mysigt! :)


dåligt väder??

började dagen med en varm dusch, sovit riktigt dåligt inatt har blåst så mycket utavför så jag har vaknat ett x antal gånger.. kan inte modernatur bara ge upp snart? om vädret kunde vara som vanligt 1m snö och max 5 minus då skulle många vara nöjda!? men Nej då -15 sedan nästa dag +grader och så regn sen snö storm och så håller det på hela tiden... :/ Men nu ska jag snabba mig för idag ska lilla Sofie följa med till skolan för att kolla lite skojsigt =) Så nu en snabb frulle sedan iväg till skolan.. Ha de! :)


skulle helst spenderar dagarna i Ziperallen :))

så fina vänner :')

Jag har världens finsate och bästaste vänner och människor runt mig! Hur det kan få en att må så bra och på så sjukligt bra humör!? Helt fantastiskt underbart :D


Min bästaste vän :)



Nikke, Emelie och jag så himla små vi var <3



Mattens fantastiska språk

jaha ja nu ska jag sjunka djupt in i matte världen igen.. känner inte riktigt taggen för det men det ska nog gå bra laddat upp med frukt denna gång ihopp om att ja ska orka mig igenom alla repitions övningar. Så drar på ordentligt med musik i öronen och dyker ned i mattens just nu obegripliga värld. Ha en bra kväll alla ni som slipper plugget! :)

Matte språket kanske inte är något för mig eller??

image description

Fredags matte??

Alla älskar vi väl matte så här en fredag?? Känner för tillfället att man e lite för seg för att engagera mig i matte just nu.. Så nöjer mig med att läsa lite i boken den resterande tiden.


Välkomen nya telefon ;)

Välkomnar en Iphone till min samling av telefoner! :D
Äntligen vart det så att jag inhandlade mig en det tog ett tag bara men det känns som att det var på tiden :)

Så nu kan ja äntligen svara :)) Men har typ inga numer-.-


Kingen levererar! :D

finaste finaste King sköte sig super bra idag på hoppningen! :D Lydig och allt var han också har lille man blivit stor?? :') Hoppade en mindre bana det var riktigt bra övning och det känns som om han är med hella tiden och ställer upp hela tiden underbar känsla! :) Efter hoppningen så tog jag och Marie en promenad med Filip och Q de var isbana ut så inte lättast att gå inte men men.. Nu ska ajg plugga lite kanske så hade! :)


I början när jag började hoppa King :)



god morgon

Så himla skönt att sova lite längre idag :) men ändå så känner jag mig väldigt trött.. Fastnade i sex and the city igår kväll så. Nu ska jag snabba mgi lite så jag hinner till skolan hade!


första jouren klar ;)

idag har jag spenderaat hela eftermiddagen i stallet :) red lilla räkan som var pigg och glad sedan så hade jag jour och så gjorde ja stallet så klart.

jag har nästan ingen röst idag, så hoppas att lite te kan hjälpa den på traven så den är tillbaka till helgen :)

Imorgon blir det hoppning med King så himla kul!! :D
God natt

fianste bästaste hästarna! <3

Ihelgen var det micketräning med finaste Q han sköte sig bra och är bara en liten pärla hela tiden:) efter det har han fått gå ned på lite halvfart för att sedan trappa upp för nästa säsong. Är verkligen hur taggad som helst inför tävlingsäsongen 2012, King och Quantos blir bara finare och finare båda två så de känns super! :D Någon mer som inte kan sluta längta efter nästa säsong? Tagga!

Nu ska jag göra lite skoljobb ha de! :)


<3


Bästaste Q <3


Är man gullig eller? ;)<3


Träning på g ;)

Idag var det NP på morgon i Engelska sedan svenska boksantal.. Sedan vart det till hällan och mocka fixa åt Q så han har de fint nu när han ska in :) sedan har jag hunnit med att vara på näsvik och mocka box + hage och skurat boxen skönt att ha det gjort :) nu till stallet för en kväll med Micke träning blir skojsigt får se hur tokig Q är idag :) ha en bra dag och en trevlig helg gott folk :)


Äntligen är datorn fixad! :D

Nu är min dator äntligen fixad! :)

Idag är det sovmorgon till 10.25 sjukt skönt eftersom ja kände att ja behövde sova ut så passa ja på idag. Igår hade vi också sovmorgon, då steg ja upp och hoppade Quantos på morgonen eftersom jag skulle till naprapaten på em så efter det får man inte rida eller anstränga sig. Q vad pigg och glad lite busig men de är han ju ofta numera ;) thihi

Idag så flyttar jag med Quantos tillbaka till Hällan :)
Det är tur de int eär så långt till näsvik så dom blir inte av med mig så lätt inte. Sen så ska jag ändå så klart rida bästaste Kingen! =D tur det fin pojken!

Men nog om det nu, nu måste jag snabb ducha sedan skolan för lite hovvård med Benkis.

RSS 2.0