GOTT NYTT ÅR!!! :D

Idag har jag imponerat på mig själv! :) hunnit precis allt jag skulle göra, han med staden och köpa mig lite nödvändiga saker och å köpte jag mig en klänning till ikväll. inte den absoluta festklänningen men jag är helt klart nöjd över den! :) Sedan vare stallet för att göra klart där, lina sparven och red lille Chili som för övrigt höll på att bocka av mig...  haha sötisarna! har nyss duschat hos Madde men snart ska vi bege oss till pappa för att äta god middag med dom sedan blir det till min lilla mor för att fixa oss och sen bär det av... ;)
Så hoppas på att 2011 blir ett bar år och så får man passa på att önska er alla ett gott nytt år!! :)

planering?? :O

God morogn nu sitter jag och funderar på hur jag ska lägga upp dagen... Måste hinna till stan för att invistera i en kläning som jag ska ha nu idag. hur ska detta gå, sedan till stallet fixa allt där och så hem gö mig klar så  NYÅR!! ;)








fin flickorna på bete 09 :)


visst längtar man efter sommaren! :)

Nu ska jag och lilla zilke ut på ängen och...

mms_img16899 (MMS)

Nu ska jag och lilla zilke ut på ängen och galoppera. Det är bara -8 nu riktigt skönt ute men det snöar så klart. Det blir mysigt :) ha en bra dag!


snart god natt :)

men nu ska jag nog sova, så sov så gott alla glada filurer som inte ska upp imorgon bitti och jobba :)
Vi får allt se vad morgondagen har att bjuda på. Kramis


Sibbe! :)




Emelie och Caliber. inte bästa kvalan men det va så mörkt :)


Ridsport på tv NU! :)

Vart inte 30 minus idag, vart väl som max 28 minus ändå skönt. Vart att täcka och släppa ut alla hästar fixa stallet och så efter lunch när det var lite varmare så då vare bara rida lille sibbe. Han sköte sig bra vart dock att rida inne eftersom han ändå vilat två dagar :) Men han sköte sig prima. Så avslutade jag dagens jobb med att ta in alla hästar för middag och sen så vart det att "jaga" Caliber med Emelie det gick it så bra han ville it springa men men det gick till viss del och vi fick ju då motion kan man säga haha.

Så vart det hem och så kom Linn en sävng fikade, drack lite te som jag för övrigt fick av lajni idag :)

Nu ska ajg springa och ta mig en dusch sen bänka mig framför tven om jag nu inte somnar vill säga... suck lite väl trött kanske!

Ikväll på tv är det från stockholm horseshow 22.40-23.40 på svt24 (repris)




snart jobb :)

God morgon, just vaknat och är grymt trött... hade mer än gärna legat kvar i sängen och sovit fram till typ tolv. Men inte det nu ska jag kliva upp och snabb äta frukost, för att sedan åka iväg mot ännu en dag med jobb :) hm skulle vilja se hur kallt det är ute... vill ha sommar och värme NU! någon mer än jag som vill ha sommar??? :)


söte tilde ska bada :)


man kan hitta mycket bilder i denna dator, Jag och fredde :)

kyla igen...

God kväll :) har då jobbat precis som igår då, gjorde klart allt stall fix sedan efter lunch vart det att lina Tiff, gå med Qc och så fick super söta lilla Zilke ett hopp pass, hon sköte sig prima balerina. Hoppade två hinder i rad till och med utan att alls tveka mycket duktig tjej :)

HÄR har ni filmen från dressyr tävlingen med lilla Zilke! :)



Yinthe och Emma :)


Efter jobbet så vart det att rida ute med Sparven, sedan vart det att rida ut med madde och hanni. Chili var lika pigg och glad trots -25 grader. under bart med kyla... eller???


Sparven och Sofia förra vinern :)

Nu ska man kanske sova snart? ser inte fram emot att vakna omorgon om det är 30 minus ute... får väl se. suck
Men en snabb fråga vad ska man ha för något på nyår...??? Någon bra ideé?? hjälp :)



God morgon

God morgon, nu ska jag bege mig ned för att äta frukost sedan blire "jobbet". Men nu måste jag skynda mig för börjar halv 8 :)


qc! :)

Åå internet igen!!!! :)

Hej, nu har jag fått igång internet igen suck... men det funkar nu igen :)
Varefall så har jag jobbat hela dagen, Red lilla Zilke hon sköte sig riktigt bra  och sen så gick jag med Qc. Så har jag gjort allt vanligt, så smörjde jag lite innan jag slutade för dagen. Vart mocka och göra klart stallet så red jag Chili på plan han va pigg.


söt zilke tar en liten napp :)

Igår vart det staden med Madde, handlade lite smått och gott mycket nöjd över inköpen :)
bilder kommer :)


shopping

När du inte trodde det kunde bli bättre!!! :) <3

när man inte trodde att det kunde bli bättre, jodå det kunde det allt!!! :D Man kan inte annat än att TACKA så himla himla mycket!!!

Har nyss ätit tjockis mat från sunes, som vanligt kycklingburgare lovely. Nu funderar jag om jag ska gå upp och gå igenom lite saker kanske ska man ta ett litet pass i lille gymet? Men bara ett litet i sådana fall extremt litet hahahah nä nu sk jag vara sociall pusshej!


Laila bagge ring, den är helt underbar!! :D
redan kär i den! <3

Och tro det eller ej, jag trodde inte det var sant när jag öppnade detta packet!!!
Men denna fick jag av värdens bästa fam S <3



Tusen miljoners taaaaaccckkkk!!!! <333 ni är för snälla
puss på er!

Slutligen våran show som måste ses! ;)

Här är den slutliga filmen med musik hoppas att den funkar!! :) ta er en titt och få ett gooottt skratt!!! ;D



Ha en fortast trevlig kväll! :)

En film :)

Ja nu var man hemma, gode skönt blir en lugn kväll hemma med lite spel tydligen :) hahah eller dom har bänkat sig framför Wii.ja så det kan vara! Min lilla Mamma har gjort hästarna idag med så behövde inte dit idag heller. saknar dock mina pärlor men beslöt mig för att stanna hemma en enda dag. Ska jobba hela lovet så då blire väl stallet hela veckan då :) Tro det eller ej igår fick jag ut filmen!!! :D men då internet inte varit det bästa kunde jag inte blogga... suck! men nu ska ni allt få se. kanske till coh med får ut den med musik idag håller på att ladda upp den nu!!! :) hihi

7
Nåå wii snipper Elit spelar dom hhaha ja tror inte ens jag ska försöka elleR? ;)


Här har ni filmen utan musik!

ett nytt försök! :)

sitter ännu en gång med denna fucking film som inte vill sig ut på internet... suck men nu ska vi se tog bort musiken eftersom det var tydligen den som kronglat förra gången¨-.- men nu får vi hoppas att det funkar. 
HAHAHA så kommer min far in och visar mig en bok jag och min kusin skrev när vi var super små ;) hahahah jag dör det varom en kattunge och dess mamma. ganska gulligt ändå! haha

Nä men nu ska vi vänta och se hur detta går!! :D hoppas hoppas hoppas!
passar på att berätta lite vad jag fått i julklapp.


pengar


Present kort på HM och BIKBOK :)

halsband och ring från sis :)

skoter kläder av fadern min.


från tingsholmstomten ;)

ja och maaasssaa mer, ska fota det senare pusshej

nöjd :)

God kväll har varit super snäll i år tydligen!! :D thihi Men just nu sittr jag bara  köket och tare chill, vart att se kalle anka så äta god julmat sedan kom tomten gode tidigt i år ;) hahaha så vart att öppna alla presnte, sjukt nöjd över allt!!! :) men nu ska jagvara sociall så jag får bloggasen igen!


Är ni nöda med era paket? något speciellt ni är lite extra nöjd över!? :)
Ja men ni får ha en fortast bra kväll

Pusshej


God Jul på er alla!!!! :D

Har duschat och bastat med syster för en stund sedan, ska snart passa på att dra på mig en make före kalle anka! :) det är ju som ett måste på Jul, man kan ju hoppas att detta ska e mig julkänla, annars vet jag fan inte vad jag ska göra haha men snart ska ni se då strömar det med jul i en eller? :)
Nä nu måste ja snabb sminka mig pusshej



Nu får jag önska er alla en riktigt god jul! :)


vart är julstämningen??? :O

nu sitter jag i långträsk , har spelat med andra ord. hahah nog får man skratt allt =) ikväll bli det bara chill och ta det lungt. Idag var jag ut med Chili och red med madde och Hanni, trots den nderbara julsången under riten å ittade vi ingen julstämning. Någon mer som saknar Julkänsla ändå in idag? :O vad ska man säga känns inte okej att den 23 december har man ngen julstämning och änd myst på stan idag också! :) 

MEn nu ska jag återgå till deras diskusion om mentorer och lärare eller hete det lärare, fast det heter chef enigt vissa!? hahahah oj det här är galet! hahahah men nu sa ajg gå vi ses pusshej  



rekomenderar

lite bilder :)

hej det tjorvar med filmen... :'/ och så klart vet inte otekiska ida vad det är för fel... men jag försöker igen men det tar ett tag!!! Är påväg till stan nu så ni får helt klart vänta tyvärr, men sisa julhandlingen måstebli klar. sedan stallet. pusshej

någon bild istället!














filmen klar!! :D

Filmen är nu klar! :) och håller på att ämpa sig utpå internet, vi får allt se ingen bra musik så det blev vad som fanns... men men det blir nog bra

nu sängen :)


sexy ;)

sitter just nu och gör en film från dagens show, men dagns roligaste måste ju ändå jag få pris för denna underbara bild ;) hahahah Inte höll jag på att ramla av!!! hahah Kolla själv! ;)


Klockren vaaa?? ;) hahahahahahah

erkän att detta är det nyaste sättet att rida på ;) thihi gilla?


julshowen -10

Då har man lov efter en extremt lång skoldag... varit mest i stallet och förberet för julshowen :)
Som ändå vart gode lyckad! :) hahaha jag höll på att ramla av, det var sååå nära!  hopas på att kunna lägga ut en film från det ikväll men får se. men nu ska jag snart bege mig mot pappa :) Insåg just att det snart är jul.. :O jag har typ it gjort en enda önskelista.. hahah men vad ska jag säga..? vill ha en ipad eller en iphone fast annars överlever jag nog med min gamla telefon.. haha någon som haft/har en ipad? :)



Tack jenny för renoveringen som för övrigt fortsätter!!! :D

La Chiliplutt


La Ida & La Chillan. Stay tuned ida, more to come in the afternoon.

Rätt söta bilder ändå


When Ida turns around and give you this glance, you know all hell is going to break loose.

Lugnt tjejen, jag jobbar på det. Men mitt internet bråkar med mig ;)

ändå mer snö...

Nyss hemkommen har just ätit lite mat, så nu ska jag skynda iväg mot stallet. börjar bli lite brottom... men det löser sig nog :) blir att motionera båda två idag med de ska vila imorgon eftersom vi har Julshow på skolan ;) hahahah men nu blir det stallet pusshej


ssssnnnnnnnnööööööö!


Nu hejar vi på att bloggen ska bli klar så snart som möjligt!!!
Heja heja heja Jenny!!

det snöar konstant...

God kväll, nyss hem kommern från stallet, dagens ridpass vart dressyr och ut, Sparven fick tyvärr vara inne ännu en dag, red dock barbacka dressyr, så han tyckte nog inte det var så himla farligt ändå. Sedan så vart det ut en sväng med Chili, han var mycket nöjd med det :) Men nu är jag hemma och ska sova lite snart.

Så insåg jag just att jag inte alls köpt en enda julklapp så till veckan är det väl bara börja då..Men just nu önskar jag att jag kunde köpa lite julklappar till mig själv... men inte det.. Men om vi leker med tanken hade jag då köpt dessa ur snygga ridbyxor från Animo!

Finns på Abnian
Asså åå vad jag hade handlat då.. men nepp inte det inte!!!


fin gumman!


Min fina flicka! <3

Pusshej :)

kallt igen... :/

Nu ska jag snart bege mig mot stallet :) verkligen slappat hela dagen, varit sjukt skönt. Men nu börjar jag längta feter pärlorna. Får allt se vad det blir idag med ponnyerna, nu har det blivit kallt igen det är ju lite tråkigt! :/ men men... nu ska jag snabba mig lite äta så stallet :) Kram


Lucia på Grans :)

go morogn :)

God morgon alla glada, jag har då för en gång skull sovit ut lite =) nu ska jag snart vandra nedåt för lite frukost :)Men först något jag utlovat länge, bilder på sparven :)






vågar inte mamma... hahah ;)

okej då :)



1. Visa "draperiet" för hästen
2. lägg på försiktigt
3. veckla ut sakta men säkert
4. dra till helt + längre fram på halsen om så önskas
5. belöning med godis
6. gå sakta framåt för att vänja hästen vid saken på ryggen

Hahaha ungefär så gjorde jag för att få min lilla sparv till att tolerera att jag la ett duschdraperi på ryggen på han normal jag är. Men det är faktiskt kul när man får hästen till att lite på en till 100% att det inte är farlikt eller något liknande. Haha det var faktisgt kul, jag brukar inte göra så mycket sådant men eftersom jag varit i ridhuset och som sagt tycker jag det är en ganska tråkig plats, så vart det roligare med lite lek ;) hahah sådant man gjorde när man var liten. rida i grimma barbacka lära sig att reglera hästen med rösten och med sätet sådant e gode kul ;) hahah

Jaja nu frukost!

trevlig kväll :)

Hemma efter en härlig dag/kväll, vart då att dra på PHB med Madde vart vi möte upp Viktor och co :) Riktigt trevligt vare. sedan begav vi oss hem till Viktor, där vi stannade hela kvällen. Var väl mellan 15-20 pers folk ko och gick :) men nog vare trevligt allt. Men nu är jag trött så ska snart sova :) Dagens ridpass. Vart nere på ängen en sväng med Chili inte så länge då det var super super mycket snö, sedan så vare ut efter vägen en sväng. Sparven var jag inne med, rid barbacka i grimma :) sötisen kunde gå från galopp till halt på en mikro sekund haha allt går med träning och godis ;) Jaja men nu ska jag gå upp och lägga mig :) pussnatti! <3

saknar dig! <3

Saknar denna pärla! :') <3



Våran fina flicka <3

myskväll :)

Jag älskar Sex and the city!!! :) thihi  vart varefall att hämta Fredde med snigeln, in ti stan hyra en så klart sex and the city 2 underbart. så kvantum köpa lite gottis, sedan hem och så fick Fredde rova köra riktigt imponerande ;) hahaha jaja men så ba mys kväll med min goda vän :)



Nu ska jag se filmen en gång till och sova :)

GOD NATT!! :)




Städat och klart :)

Nu har jag städat mitt rum, ska föna håret och dra på en snabb make.. sen tar vi snigeln till staden en sväng! :)
Får se om vi tar oss framått!! hahaha

Vart varefall att lina sparven i djupsnön och rida ut på Chili de var nöjda pojkar idag :) farbror C vet hur man bockar sötnosen. men varefall så ska jag skynda mig nu hade! :)

Jul städning!? :)

Jaha då har man tagit sig en välförtjänt PN :) nu ska jag då ork allt vad dagen har att erbjuda.
Men tänkte inte ta snigeln till stallet idag heller så det är bara vänta på skjuts :P glömt hur tråkigt det var att inte kunna åka när man vill... men eftersom vi höl på att fastna i stan med C´s bil som e 4djuls driven så känns inte snigeln läplig för det här vädret tyvärr.

JA idag var vi 6st på lektionerna, först vare ba jag och linn sen droppa det in lite folk eftersom :) haha bra dag idrott sen engelska vars vi it gjorde nå så slutade typ 10.30 kan säga att det va skönt! :) Men nu har ajg vilat lite väntar på att marietta ska ringa upp så jag kan ta mig ti stallet. kasnke ska påbörja min städning av mitt rum? :) vore it så dumt! I do it!! :)

Go morgon

God morgon, känns bra att vackna till ännu en fredag även om jag vacknade av att min hals gjorde ont konstigt nog... men men så det kan vara för nu har det nästan gått över, konstigt det hära. Men idag så har vi bara idrott sen så har vi engelska vilket vi inte kommer ha så förhoppningsvis så slutar vi typ före 11 så jag kan ta den tidigare bussen hem, vore underbart! :)
Men vet inte om jag tar mig ut med snigeln idag heller eftersom det snöar konstant här !
Men nu skolan pusshej

Renovering! <3

Ja som ni kanske ser och läst så håller min blogg på att få en stor renovering ;) hahaha Enligt mig så har den varit ganska tråkig på tok för länge... men nu får vi se vad Jenny kan få ihop detta kan bli spännande  ;) hahah

Varit i stallet i denna lilla snöstormen vi har här i norrbotten.. men imorogn skulle det vist vara bättre snö men inte storm :)

Nä nu ser vi fram emot jennys renovering ;) GOD NATT!!! ;D

Nej men tjenare där alla

ute i lingonskogen. Jenny JH här. Jag som fått i uppgift att styra upp Idas design på bloggen. Bara därför ska jag passa på och se om jag hittar några småsöta bilder på Ida att lägga upp. Har säkert massor i min bildgömma, hehe.

smälta maten lektion? ;)

Glömde berätta att idag äter vi julbord på skolan och har då en lektion efter det vars är döpt till vila magen! hur fult är inte det? men vad ska man säga mer än skönt, jag har dock tränkt göra bort lite skoljobb då men det blir ändå skönt! :)



Inte många skolor som har det, eller? :)


värme! <3

Hej :) vårt internet ville inte funka igår.. snyft! ni ska få fin fina biler som majsan tog igår då vi lekte med sparven i ridhuset. han är typ sötast i världen när han vill ha godis gapppaaarrr han massor, han springer alltså och gapar så bakom en sötnött! :) Chili var jag ut med en sväng så klart, mysigt att rida ut när det inte är 1000 minusgrader.. thhihi idag är det typ ner mot -2 gradigt, så idag ska jag också ut med ponnyerna. underbat med värme! äntligen.

 
−2°C
Aktuellt: Lätt snö
Vind: S – 11 m/s
Luftfuktighet: 93 %
tors
Risk för snö
−1°C | −4°C
fre
Risk för snö
−2°C | −8°C
lör
Risk för snö
−6°C | −11°C
sön
Risk för snö
−8°C | −11°C
Känns väl underbart från -25 till -2 :)

-.-

Nu har man just ätit, skrev då nationella matte i morse... gick väl sådär gode svårt tyckte jag det var eller han it skriva klart... suck men men så kan det vara ibland. Nu har vi svenska och engelska på schemat.. thihi

igår så var jag i ridhuset själv med sparven, eller Maja och Qubie kom efter ett tag. men varefall så linade jag han utan lina tills maja kom då! sen så tränade vi även lydnad och tillit han var så duktig fick ta på han ett orange duschdrapperi.. hahah de ni!!! tänk min lilla räda ponny tilllätt det lite stolt är man ju över han :D hihihihi
lille Chili var jag så klart ut med en sväng bara lugnt :)


Typ hajn färgen!! thihi

önslning till tomten ;)

Vaknade just till TVshop, det fick mig att inse att jag skulle vilja ha en sådan här ;)

En Ab circle pro.

kanske att man skulle önska sig i julklapp? ;)

Mary Kay

Igår kväll var jag på julmys med Mary kay, känns super att man bokat in en smink kurs, det blir super kul! 


Primer


Eyeliner


Och denna sminkborttagning :)
´

Resultat + mina kommentarer :)

tävlingen gick bra :)

Zilke sköte sig förvånansvärt bra, kollade lite på domarbordet till en början men sedan så släppte hon det helt. vart lite spänd när folk dök upp i öppningen och öpnadedörren så men vad ska man säga hon e ju ba liten bäbis :)  Hihi Så var jag lite obalanserad då hon vart grymt taggad sötinött, men hon var duktig lite småmissar som måste rättas! :)
LC1: 61,11 %
LB1: 65,..%
Så vad ska man säga mycket nöjd med tanke på missarna och LB programet red jag då fel en gång också smidigt vaa?? ;) thihi jajaj men hon sköte sig bra och det kan bli ssååå mycket bättre. så har jag ju aldrig ridit dressyr med lille Zilke, bara ridit henne när hon kom på lina och "hoppat" henne en gång :)

Eleganth sköte sig bra, vart lite trött och sådära men riktigt duktig. han var ändå lugn och sansad lille man, dock red it jag så bra.. men men sådant händer och han skötte sig jätte bra även om jag inte sköte mig lika bra som han ;) thih
LB: 0/4 :)

Duktiga små ponnyer! :)

Mini tävling! :)

God morgon, skönt att det inte började för än 11! :D för då kunde jag sova lite. MEn nu ska jag allt äta lite frukost sedan måste jag bege mig för att se om man kan göra något av Zilkes man eller om hon får ha den som hon har x) thihihi


Yinthe och Emma för Sary! :)

God nattvärlden :)

Hemma från stallfesten nu, hade en mycket trevlig kväll idag :) tyvärr så glömde jag kamran klantigt jag vet.. lite besviken på mig själv... men men så kan det vara. Nu ska jag sova för imorgon blire "mini tävlig" trots allt =) om allt plir som planerat så startar jag följande! :)


LC1 ich LB1 med denna sagolika ponny :)



LB hoppning med denne söte filur :)

Bilder från klass festen! :)










hemma :)

hemma nu, steg upp typ 9 iorse otroligt va!? ;) thihihi
jaja varit iväg och kollat på sary träning, Emma hoppade Yinthe de var så duktigt! :D (bilder från det kommer senare)  sedan gick jag med Chili, mamma linade sparven han var mega busig. Ikväll blir det stall fest.. ska se o jag hinnner göra in tårta. Men nu duschen och sen så slappa till 19.oo thih jaja herrå

OMG...

Snart god natt för mig...

ska lägga ut lite bilder :)

HELG!!! <3

HELLGGG!!! :D jippi denna vecka ar gått fort nästan lite ovenligt folrt! :O hahah
Grymt skönt nu har jag varefall kommit hem och bilen börjar bli varm så snart stallet. Idag blir det att gå ännu en dag med ponnyerna blir skönt. men nu måste jag snart åka ska göra mig klar vid 5! så lite brådis har jag allt men nu måste jag skynda mig allt.. pushej stallet nästa! :D


summer ;)

Jiiippiii :D

varit på skolan nu då =)
Hade ju mrogon joru idag så började 7.00 kul?? Eee nej... Men varefall så hade vii matte nationella gick väl sådär men vi får väl se :) Så vare innebandy dirr efter det , så det var tydligen bara stå i må för min del. Så Svenska, vars vi gjorde massooorrr eller? ;) Samhälls sedan då.. så jour igen, fick sluta 30min tidigare gött

nu hemma har hämtat ut mitt täcke och knä skydd från ABnian underbart!! :D
Funderar hur det kan vara något som gör en så glad som shopping bara sådär. Dock så finns det inget som gör en så glad som ponny hestarna <3 så ska faktisgt fara till dom snart... bilen e lite kall ännu


Rambo supreme



knäskydd till lilla mig :)


Yr i nattmössan! ;)

Konstigt.. E ringde nyss och jag var helt yr i nattmössan.. haha
Trodde att kolckan var 6.00 haha så jag tänkte stiga upp. var helt säker på att klockan var 6, så detta betyde ju att jag skulle till skolan typ dirr. Men ne då var det skönt efter en stund när jag verkligen insåg att klockan var 24.00 helt underbart! nu kan jag sova en stund till, puss natti :)

Hittade en gammalmapp med bilder ska leta lite till ;)

saknar er <3




fin flickan <3


Tävlar hos lovisa



Var me doch tävla du med på Lovisa munters blogg :)


uppdatering x)

hello :)
Måndag: På skolan hoppade jag Quincy riktigt kul :D lille man sköte sig mycket bra.

Så var jag ut på promis med mina hjärtan, gick samanlagt ca 1½timma SKÖNT! :)
Dock tyckte inte mina underbara knän det... men nu har jag beställt ett
back on track knä skydd från AB Nian, detta kan nog göra susen för mitt lilla knä
eller det hoppas jag då! :)



Tisdag: körde poker på skolan, tränade enhands gick ändå ok sjukt kalt och linn och jag frös nanting!!!
han var ändå lite pigg ;) thihih

For till hällan gick med salle man, medans linn mockade och fixade :)

Så näsvik, gjorde stallet sen gick vi med de runt grundvik pigga och glada ponnyer <3

Nu ska jag snabb duscha :)

pusshej! :)

gonatt

GOD NATT!! nu går jag i säng trotts att jag sov en stund när jag kom hem från stallet... =O
Men nu är jag tydligen lite trött igen så sov gott världen!

duktig ponny!

hemma nu..
Vart som sagt att hoppa Zilke några små skutt hon ar jätte duktig! :)
fattade till slut precis vad det gällde och då skuttade hon över som inget alls.
Riktigt kul!! :D



Så hjälpte jag Cornelia med Cofidence, de var så duktiga tog några riktigt fins språng.
hilma kul med dessa unghästar! :)



Men sen var det promenad runt grundvik med hjärtana <3
Sparven gick som en liten hund.. han går och nosar i marken och så kan han mitt i allt gå ned i dikena för att han hittade något intressant ;) ganska gullig ponny! :)
Chili gick och drog i min luva, sötis ;)



Nu ska jag försöka äta...

You are importent to me..

god morgon, skönt att sova ut lite gran.. :)

Idag blir att prova hoppa lilla zilke,det blir kul! :D
Så blir skritt med de andra två :)

Sparven sköte sig super igår på träningen! =)
Lojsan filmade lite, så liten film kommer så småningom :) Jiiippiii
TUSEN TACK GÖLLE DU!! :D

Insåg just att jag avslutar varje mening med en smilis... hahah
nu ska jag äta frulle sen dra till stallet. pusshej


Fin ponnyn <3

Go morgon

igår vare ju hopppning för micke gick super jätte nöjd! :D
Han har som landat helt nu så himla kul!! :D
Ikvällen vart det pizza och mysssss hos C med laget..
OMG vad de kan sjunga!!! ;)
Så vare ba race med eis hem så sov Ebbis hos mig :)

nu ska vi dra och kolla micke kurs ;) pusshej!!!! :D

Spökigt...

hello :9hemma  nu .
Idag vart det inge Sary träning tyvärr då mor min lilla behövde jobba.. tyvärr tyvärr men så kan det varabiland:P
Var ut en sväng med Chili han var pigg nanting och såg spöken överallt!!! :) hahah sötis!




Men gud vad klockan går nu måste jag göra samhälls! :(suck jajaj harre

god mrogon!

extremt dålig uppdatering... men orkr faktisgt inteblogga påkvällen galet trött!!

Månddag: Hoppade Eleganth gick super! :)han var riktigt fin!

Tisdag: Red Lilla Q på skolan gick super bra hon var riktigt fin :)
Dressyrpass för Eva H med sparven, han var goooddee pigg;) thihi

Onsdag: ute pass med Chili, Emma/yinthe :) det här blir helt galet!!! :D
Så vart det ett litet dressyr pass med Sparven, han var super fin.
gjorde skänkelvikning i galopp och öppna och byten och allt tyo han vart super fin! :)


RSS 2.0