Sjuk..

Ja så klart så blir man sjuk.. Så nu ska vi se om lite naturliga vitaminer från bär och frukt kan få en frisk? Samt lite piggelin och vicks blue så klart..


I will always love you <3

Ja är lycklig för allt det jag har och jag älskar mina vänner och min familj men de finns alltid något man saknar. Ja har gått igenom det förut men inte på ett sådant sätt som nu.

You will always be a part of me <3


Myskväll

Vart en Myskväll, just kommit ur en varm och skön bastu så nu har jag äntligen fått upp värmen i kroppen. Nu mys ned sig under värme filten med iPaden och en BJ i knät. Medan alva Larsson inväntar mamma. Hihi söt Ha en mysig söndag alla glada.


God morgon

Nu ska ja och Jenny slöa några timmar med filmmys.


Nu tar jag helg!

Haft mikrobiologi och matte idag på skolan idag, men hjärnan tog helg hela matte passet idag. Ikväll är det Micke träning med fina Q men nu är det lunch tacos :)


Tro, hopp och kärlek

Dagens hoppträning gick väl sådär, han var fin men inte jag. Koncentrationen var på helt fel saker och ja Inge stämde riktigt, men sista varvet fick vi till det. Tur min fina häst bara är lite söt då han lattjar iväg så man bara dör i skratt haha!! :) men det finns en del saker som gör en så himla glad och lycklig, inte bara min underbart söta häst utan även alla underbara människor ja har runt mig. Så tack för det!!! :)


Värktabletter

Insåg just att gymnastik med volter och konstiga saker inte var så jätte bra för min rygg eller axlar. Men man ska väl känna att man lever? Så ännu en dag får jag väl hylla värktabletten för ikväll är det hoppträning. Men nu ska jag återgå till matte boken och försöka ta mig igenom detta kapitel också.


Bara för dig Jenny!

Bara för dig Jenny så ska jag göra ett inlägg precis så som du tycker de ska vara. Jag lovar att inte göra ;) i varje mening och inte byta rad efter varje . Men bara om du gör om min blogg så ja kanske orkar skriva lite mer ordentligt och inte bara mumbo jumbo.

Ha en bra dag


tisdag!

redan tisdag, nu ska jag äta något och sedan bege mig mot stallet för att ta en snabb promenad med King och sedan så ska jag till Hällan och ha jour samt rida lille man :)

efter det blir det att bänka sig framför datorn med svenskaboken i högsat hugg.. ha en bra kväll

Mys söndag :)

Vart en mysig dag, varit hos hästarna, Q fick vila idag och King fick en promenad. Varit och sett då mor red fina Filip :) Så varit hem och käka lite mat och skrivit nå mail sak och nu blire att skeda med min saknade Alle! :) godnatt


söndag igen.. suck

God morgon :)
Just ätit fruksot och ska snart bege mig iväg till Näsvik och ta en promenad med King. Ikväll blir det se då mor rider söt Filip och så vara med Alle :)


Fina och älskade Sparven <3

så här en söndagmorgon har vi suttit och kollat på saker till vårat nya hus! Haha trotts att vi inte får flytta för än i maj så kommer väl alla rum vara  väl planerade innan vi flyttar in. så har vi kollat på en hinderpark eftersom vi har ridbana måste vi ju ha hinder. så kul längar massor nu tills vi ska flytta och det bästa är att de är sommar så hästarna får komma hem ganska snabbt! :) Jipppiii!


chaufför igen. :)

God kväll eller natt vilket som.. Ja har just insett att alla mina hemma kvällar (helger) går åt att sitta i bilen och telefonen går varm därför stänger jag nu av telefonen över natten vilket ja aldrig annars gör! kan nog vara bra för omväxlingens skull :) Ätit mys middag på Thaigarden med Linn efter att ha ståt ute i kyllan i ca 1timma med några hästar som varit på rymmen, så eftersom vi frös så mycket vart det bara middag så vart hem och så hunnit se lite film med BJ som efterätt underbart! :) hihi Så efter att ha kört sista vändan redan kl 02.30 så hoppar jag i säng så min hjärna och kropp får den sömn den förtjänar.


De tre hästarna drog en drive förbi OKQ8 i öjebyn.. haha

God natt gott folk! :)

Fin pojke

Det är tur han väger upp med att vara den stjärna han är! :) Åkte tidigt och hoppade imorse och idag så sköte han sig så som han brukar. Han hoppade med fina och avspända språng idag istället för att vara som en liten bomb som man inte vet när den kommer att explodera.. haha söt pojken. <3 det var nog tur för idag var verken rygg, exlar eller armar som dom skulle men de bästa är att de går ju över till slut de tar bara lite tid..

Just vaknat från en liten tupplur så sjukt skönt. Nu ska jag ta och äta lite kanske leka med Kajo en stund och sen så blir det att fara till Anna och så middag med Linn ikväll vilken myshelg jag fick mig! :) skönt.







Ha en bra kväll alla glada :)


the party horse ;)

hoppla..

ibland är det tur dom är extremt söta.. igår tyckte min lilla häst att jag behövde en flygtur så det gav han mig så glatt. Men problemet är ju då man landar.. de var mindre skönt.. Men det går ju över det med och så finns det ju någon så finuligt som värktabletter ;) thihi så idag fick han sig ett dressyr pass istället för det tänkta hopp pass som var utlovat. Men tror om jag tar mig upp imorgon så ska jag fara och hoppa på morgonen. Ikväll bjöd ja på tårta i stallet som man måste då man ramlat av. Tur det finns orsaker till fika kvällar i stallet ;) hihi

Hejjjjaaa Roffe

Fan va duktig han är värds 1a och kämpat 30år för detta så han var lätt värd det! :D

Förstår inte att man inte unnar någon så duktig att få vinna ett sådant pris som jerringpriset 2012!!!

Det finns många som säger att skidor är mycket jobbigare, hur tänker man då!??? Många säger att man BARA åker häst då har man då fan aldrig ridigt!
Ja har då både åkt sidor och rider så ja vet att båda är jobbigare så man kan inte säga att något är lättare utav de eftersom de är jobbigt på olika sätt..!

Det är de svenska folket som röstat fram honom som vinnare med hela 44% acceptera ridsporten är större än många tror!!


Party

Trodde inte art kvällen skulle bli så bra som den vart! Med tanke på min fläskläpp, tandvärk och att jag är sjuk.. Men jodå en mycket bra kväll! Helt lagom allt, hunnit vara runt överallt känns det som och träffat massa trevligt folk. :) så kvällens höjdpunkt då Cajsa smäller till en kille och hans kompis kommentar var fan va bra! ;) haha snäll kompis.. Men nu ska jag, Cajsa och Bella krypa till korgs! Så tack alla för denna kväll!! :D


Ab imo pectore..

Idag tyckte inte jag man behövde stiga upp.. De är väl onödigt? Tydligen så var man tvungen pallra sig upp för att ta sig till skolan ändå.. Nu ska jag kämpa mig genom denna dag och så hoppas jag att Ja kan rida min fina i eftermiddag. :)) ha en bra dag alla glada filurer :)


Lär dig livets stora gåta älska, glömma och förlåta.

Eftersom blogg.se varit lite off på min dator så har jag inte kunnat uppdatera... snabbt om helgen.
Fredag: Stallfest och utgång med bästaste brudarna! :)))
Lördag: segat hela dagen och sedan så jourat med Marie på kvällen.
Söndag: morgon jour med hjälp av bästaste Marie, sedan spenderade jag nästan hela dagen i stallet. för på kvällen vart det lagträff, med god mat och så lite lekar skojsigt! :) Så hem och sova!

Idag började ju sista terminen! Så nu jävlar är det nära studenten!!! :D förstå hur kul blir inte det??? Jihooo
dock jobbigt med skola men dfick ett litet damp nu när jag kom på det så här på kvällen ;)
Idag har vi inte gjort något alls på skolan känns det som även om vi varit där 8.20-15.55 så inte vet jag va vi gjort.. efter skolan så vart det till stallet med Lajjnie och så mocka ta in hästarna och sådär eftersom det från ingenstans vart -20 ute.. suck... så iväg till King senare för att rida lite "dressyr" med honom, så fick jag sällskap och hjälp av Marie. Det är så himla bra när någon kollar och hjälpa en när man rider :))

Nu ska jag slå på något avsnitt av sex and the city och sova god natt!! :)

Chaufför

Ännu en gång sitter man bakom ratten ;) funderar på om man kanske skulle bli taxichaufför!? ;) haha nu ska ja köra hem de sista sedan hem och sova ;)


Sallad

Hugger in på en sen middag min favvo sallad ;) sen blir det att agera lite mer chaufför och sen dö i soffan :)) ha en trevlig kväll gott folk :)


Bästa julklappen

Fick nog en av de finaste julklappar jag någonsin fått idag! Jag vart helt rörd.. :') de var så fint och omtänksamt gjort och de värmde verkligen i hjärtat tack! <3


På besök :)

Vart en tur ut med Kalle idag, så klart snöstorm typ.. Men Trevligt sällskap fixade lätt att man glömde bort det :) Quantos fick sig en Välförtjänt vila idag och så en klippning. Marie Håller på att trimma hans extremt lurviga öron så nu ska han bli snygg ;)

Efter att ja gjort stallet så bar det av till Luleå! Vart att köra typ 70 hela vägen gick inte att köra om eller något.. Men bättre sent än aldrig! :)
Vart ut och plumsa med B-Linda och sparven mysigt det med! :)) sedan så goo middag lax på planka och gino till efterrätt gött. Så spelat lite Wii och vara slappat resten av kvällen! :)


god morogn

God morgon, just vaknat och ska bara kasta på mig lite kläder för att bege mig till stallet och börja kampen med klipmaskinen =) Sedan så ska ja rida ut med kalle med Marie och Linn, har inte kollat ut genom fönstret ännu så hoppas att det är bra väder.. gärna vindstilla, -5 och sol hade varit grymt men mest troligt snöstorm..? ;) Jaja nu ska jag skynda mig så jag hinner med allt inna jag drar mig mot Luleå för att besöka Klara! :D Ha en så bra dag! :))

Go kväll

god kväll idag har jag bara slappat..
vart att åka till stallet vid lunch, mockade och fixade klart där planerade lite och sedan så vart det att slappa hos Linn se lite tv och käka och så tillbaka till stallet hjälpa Marie klippa Filip lite och så se Mor rida för Eva H med Quantos. riktigt skojsigt :)
Imorgon är det Q's tur att få en kamp med klippmaskinen så han ska bli snygg hoppas jag! ;) hihi
Nu ska jag slå på några avsnitt Sex and the city och sova god natt!

Vi ska flytta

Ja kan nu berätta att vi ska flytta!
Vi kommer att flytta från vårat hus i bergsviken till en jätte mysig gård i norrfjärden! :)


Vårat nuvarande hus (Klicka på bilden)

Tyvärr inga bilder på det nya stället... Vi kommer dock inte flytta för än i maj.

Nytt år! :)

Gott nytt år gott folk! :)
Nu är det ju 2012 och det innebär ett nytt år med nya möjligheter.






(Mariettas bild)


RSS 2.0