PusspålillaOlle

Igår tog jag och Olle en sista ridtur tillsammans innan han ska få åka tillbaka till Gällivare eftersom sommarlovet nu är slut. Han var lika pigg och glad som vanligt, så fick han gå lite bommar och de var ren lucka tyckte han så vart mest busponny av han då. Så fick mest skratta åt honom mest hela ridpasset, så underbart vad energi ett litet ridpasset kan ge. Men sedan fick han mest morötter och pussar på den rosa mullen. Funderar nu mest vad jag ska fylla mina dagar med? En häst att rida och den ska jag slås med mamma om ibland också.. Vad ska jag göra med all tid nu? Men det brukar jag kunna lösa ganska bra ändå! 


Nu några timmars jobb innan jag tar helg! 👌 




Resfeber redan?

Dagarna sniglar sig verkligen fram nu.. Det är bara för att jag längtar så otroligt mycket till utlandet och solen. När man räknar ner dagarna så går det alltid så långsamt. Varför kan man inte bara spola fram tiden och sätta sig på planet och åka mot varmare breddgrader? Fast tur är väl det för ännu har jag lite oköpt för denna resa.. Men snart är jag fullt utrustad men de viktigaste att få med är ju bikinin så den kanske man skulle inhandla. Vill så gärna ha en triangl bikini men kommer inte hinna få den innan vi ska åka så får bli någon annan. 

Gumman ska då få en lugn vecka denna veckan och smällt allt nytt. Hon har fått gå Eva igår och nu ska hon få skritta några dagar så hon får en chans att hänga med i kroppen. Gjort stallet på morgonen nu innan jag for på jobbet de senaste dagarna för kan inte sova ens.. 


Pigg men trött!?

Även om jag tycker mig ha ner energi och det är lättare att ta mig upo ur sängen på morgonen så känner jag mig trött på dagen. Kanske är för att jag längtar så efter Turkiet, inte bara det att jag ska få sola och bada utan att jag ska få vara med familjen en hel vecka! Oj vad less dom ska vara på mig sen.. Haha men dom får stå ut! Snart åker vi bara 15dagar kvar som jag längtar!!! 




❤️❤️❤️

Endel dagar saknar jag dig så otroligt mycket! ❤️




Fina lilla Fröken

Har haft en super mysig helg i Vännäs med fina rundor. Gjorde våran debut i 130 på lördagen och hoppade runt den felfritt. I söndagens 130 hade vi två ner som jag får ta på mig själv. Men hon hoppa kan hon då, hon hoppar med sådan lätthet och behöver inte ens ta i, 130 känns som 1m vilket känns oerhört skönt och allt kanna helt rätt med henne så vi ser fram emot nästa års säsong då vi hunnit lära känna varandra hela vintern. 






Duktig Babsan

Lilla fröken inleder helgen med en fin runda och en 2a placering i dagens 120. Sedan kastade vi i oss mat på hotellet innan vi tog kvällspromenaden och nattade flickan. Nu ska även jag sova och ladda ordentligt till imorgon. 




Regn regn och åter regn..

Usch vad jag hatar regn... Det är blött och kallt, dessutom tycker inte våra små hästar heller om det. Hemma har de ju husen de kan gå in i men på hällan kan de inte gömma sig under något så då får de vara inne på FM och så får hon komma ut senare. Så nu ska jag skynda mig iväg till stallet, röra på Babsan och mocka en vända innan de är dags för jobbet. Sista dagen för denna vecka, otroligt skönt med lite långhelg! 





Meningen med livet

Hoppade min fina Babsan idag lite spontant för Linda, hon sköte sig super bra trotts att hon fortfarande är super brunstig. Jag älskar verkligen denna häst, som det är min dröm häst! 




Jag trodde verkligen aldrig jag skulle ha turen att hitta ännu en till häst som passar mig perfekt. Men jag har verkligen gjort det nu! Jag som tror på meningen med livet och även att de jobbigaste stunderna har en mening. Jag tror att det var inte meningen jag skulle ha det sto jag hittade första vändan när vi var ner och kollade just för att jag nästa gång skulle hitta den som var absolut rätt! Min fina Romina våra vägar korsades av olika anledningar nu ska vi få lära av varandra! ❤️ 




Finaste Babsan ❤️

Ihelgen gjorde vi vårt andra meeting tillsammans. Lördagen var hon riktigt fin men vi hade ett nedslag, en ryttarmiss men trotts det var Jag extremt nöjd då jag äntligen kan styra inne på banan. Dag 2 satte vi våran andra nolla i 125an och var då kvalade till 130 vilket var helgens mål! Sedan i omhoppningen fick jag ännu en fin runda men med ett nedslag då jag tog en extra förhållning in i kombinationen så hon fick sträcka sig och rev utsprånget. 
Jag var trotts det otroligt nöjd och glad över min fina dam! Behövde verkligen en bra helg efter förra veckan som var extremt tung.. 
Men nu laddar vi upp för helgens tävling i Vännäs och hoppas på samma fina känsla, vi lär ju fortfarande känna varandra och sådär så ännu rider vi bara för känsla och skolrundor. Jag längtar tills vi har mer rutin och kan satsa lite mer, men det tar vi senare. 







Quantos

Som månag vet har vi nu avslutat våran tre år långa resa tillsammans, jag har lärt mig otroligt mycket och haft sjukt roligt under dessa tre år. jag har gått från att vara höjdrädd till att kunna hoppa höghus med fullt förtroende till min häst. Har varit en otroligt lärorik resa från 1m och ändå upp till 135-140cm. De senaste dagarna har varit extremt jobbiga och ja jag saknar honom redan så otroligt mycket, men jag vet att det är rätt och jag hoppas han kan lära sin nya ryttare precis lika mycket som han lärt mig. Trotts det längtar jag redan tills han blir gammal och grå för då väntar Sandla och vi på honom. Som jag lovat ska han få avsluta sitt liv hos oss och få njuta av sin gård de sista åren i sitt liv.
 
 
 
 
Jag är otroligt tacksam att jag har så himla många fina människor runt mig som stått vid min sida de senaste dagarna! jag är oerhört tacksam att de fått mig på andra tankar när de varit som tyngst, tack vare er känns det lite lättare. Sedan till min magiska Mamma som bara är bäst och gör det absolut jobbiaste delen för att jag ens ska kunna fixa detta! du är underbar <3
 
 

Skellefteå

Förra helgen gick båda två 120, 120 mycket nöjd efter mycket om och men tog dom varsin 2a placering. Jätte nöjd över mina fina hästar då jag under lördagen inte alls red så bra på mitt hjärta.. Men han räddade mig gång på gång. ❤️ Älskade häst! Sedan satte en fin avslutsrunda och slutade 2a på söndagen. 
Romina sköte sig super och satte en 0a lördag och 4fel söndag (efter att fått börja om från början efter strul med banpersonalen.) men är mycket nöjd över båda! ❤️ 




Snigel vecka!

Denna vecka har verkligen sniglat sig fram på jobbet, huvudet, lederna och nacken värker finns en risk att jag kommer bli sjuk väldigt olägligt som vanligt. Jag längtar denna dag är gjord då väntar ett dressyrpass med Olle, skritta Q och jogga R. Sedan packa allt och så iväg på kräftfiske med Linnea och Linus. Får väl se hur det slutar jag som är så rädd för levande kräfter.. Men nu ska jag ta tag i mina sista högar av papper för denna vecka och så följa alla Norrbottens ekipage under Ponny-SM och Hammarös tävling från skrivbordet. Equipe är underbart! 




Kvällshoppning med älskade farbror Q ❤️

snabb uppdatering

Näset/NM
Dagarna springer förbi och har inte haft orken att plcoka upp telefonen och blogga. Men som jag sist sa så har jag då varit och tävlat i näset där finaste farbror red hem en 3e placering i NM. sn sjukt onödig ryttarmiss från seger men så kan det vara och dom andra placerade var lika värda deras placering som vi våran så kändes inte jätte surt.
 
 
 
PDOL
Jag har även hunnit spendera hela PDOL i kittel med härliga människor och förvåna så välk mig själv som alla andra med att åka den högsta karusellen Speed XXL. Ja jag var sjukt nervös men jag måste säga att jag älskar adrenalinet man får av att övervinna en rädsla fantastiskt!
 
 

 
Vardagen
Men nu rullar vardagen på som vanligt, med jobb och träningar vilket känns skönt då jag gillar rutiner. Dressyr träningarna är igång och snart även veckoträningarna för Linda. Men om typ 30dagar åker vi mot varmare bredgrader med familjen vilken lycka!
 
 

RSS 2.0