Appen funkar inte

Något fel på blogg.se får inte ut mina inlägg via appen.. 

SM silver Grattis

Ett stort grattis till Cornelia och Dunder som tog SM silver för 6åriga ponnyer! Härligt bruden bra jobbat. Någon som visade att vi från Piteå kan vi med! Grattis!!! 

Kom bara hem

Min absolut bästa vän är flera hundra mil bort. Jag saknar dig varje dag, jag har många fina vänner men ingen som du! Jag skulle ge allt för att du skulle vara här med mig just nu.. Saknar dig otroligt mycketmin kära vän! <3 

Onsdag snart helg

Allt packat och klart toll och med mina saker otroligt nog. Just ätit lite frukost nu mot Näsviksgård för lite jobb innan jag tar helg och rullar mot Strömsholm med min stjärna. Ska rida 125,130 125 eller 135 beror på hur banorna känns och sådär. Men nu ska jag snabba på jobbet så jag kan sluta någon gång också. 




Till och med bilen har fått alla lampor på plats igen och är redo! 

Måndag efter en rolig helg

Då var måndagen här igen och laddar upp med en god frukost innan jobbet. Denna vecka blir kort bara tre arbetsdagar innan vi åker ned till steömsholm med farbror Quantos. Igår klippte jag min Björn så nu är han sportig igen och taggad för tävling. Ikväll blir det att packa för fulla muggar. Hö, kraft och massa andra saker ska packad och fixas innan avfärd på onsdag. Amanda ska ha hand om lille bäbis och ingen är nöjdare än han! 😊 












Ny gröt!

Då har ännu en arbetsvecka passerat och fredagen är här. Börjar denna dag med en ny frukost som ser fruktansvärt god ut. Sedan bär det av mot näsviksgård för ännu en dags jobb. Jogga Dacapo och så halma hos fölen blir dagens mys innan jag tar helg. 


Mums




Royal Estelle

Idag kom mina super snygga tallrikar från Royal estelle. Super nöjd! Så nu kan jag sova gott denna natt med. 





Globen hinder?

Hoppade mina fin fina pojkar igår för Linda. Båda var super fina och hoppade som miljonerna själv. Finns inte en tvekan i någon av dom underbart! Vilka fina prinsar jag har. Nu ska jag klä mig och så jobbet. 

Globen hinder? 




Äntligen trav!

Idag har jag äntligen fått trava utan att knäet gav vika. Otroligt roligt, nu känns det som att vi snart är tillbaka på banan. Men nu återstår att se om knäet håller imorgon också. Tidigare idag så fick jag spendera kvalitéts tid med Benji finaste lilla pojken. 






Veckans andra dag!

Gårdagen han jag med jobb så klart sedan luncha med bästa brudarna, sedan fick jag ett ryck och städade lite så äntligen lite ordning bland alla täcken på jobbet också. Sedan jourade på hällan, Quantos vilade igår och Ante gick Eva med mamma. Idag hoppas jag kunna prova rida lite dressyr på min fina kille, håll tummarna att mitt knä fixar det. Nu mot jobbet 







Älskar dessa!

Dessa godingar fick jag av Josefinne, Nikke och Benji när jag fyllde år. Jag bara älskar dom!!! Måste ta mig en sväng till orkidé snart. Även detta underbara smyckesträd är från orkidé. 





Söndagsmiddag

Ännu en vecka har passerat, mycket har man hunnit denna vecka. Hunnit en sväng på IKEA och massa mys, nu är jag redo för nästa vecka. Avslutade denna helg med att fira värdens bästa pappa på fars dag! Älskar dig! <3 
Nu kryper jag ned i soffan och laddar upp inför nästa vecka med lite ost och Cola. 







En sådan här fick pappa i farsdag present! Alltid barnasinnet kvar min kära far. ❤️ 

Värdens gulligaste unge!

Då var veckans bästa dag här, fredag så klart. Idag börjar jag tidigare och de passade perfekt eftersom jag ska passa värdens bästa Benjamin efter lunch. 



Lars Winnerbäck

Igår var vi i laget och såg Lars Winnerbäck konsert och åt god mat! Det tackar vi gootech för! 







Läkare

Var till VC eftersom alla tjatat att jag skulle kolla mitt knä. Men precis som jag trodde så sa han du är blå och svullen, ja fortsätt gå försiktigt. När jag sa att benet domnar bort ibland om jag böjer det en längre stund så fick jag som svar jaha.. Tog ca 3minuter att kolla det, trotts att jag sa att de inte funkar att ha ont när jag går snabbt eller ska rida eftersom det ingår i mitt jobb.. Så suckade han mest, konstaterar att jag inte var så nöjd över denna läkare sist så hoppades onte på så mycket denna gång heller. Så nu ska jag boka tid på Star dom förstår då idrottare.. 

Provade rida igår gick inte så bra men hästen var super fin. 




Leksak?

Dagarna och timmarna bara springer iväg endel dagar. Idag är en sådan dag när man helst vill lägga sig i soffan under en filt och bara mysa. Men då väntar två hästar och jobb så snällt på mig på hällan. Hoppas att jag får något svar på mina knän och benet imorgon. Är inget av eller trasigt så kanske man kan fortsätta träna bara att det tar ont som tusan.. Men allt handlar om tid va? 

Var in på barnenshus och hittade denna? Hur många har haft en sådan när man var liten?? både jag och Amanda ville ha en nu också! Bara för att man minns att de var typ ens bästa leksak..




Kallt ute och regn..

Har varit duktig idag, börjar städa lite och så lagat mat. På onsdag fick jag en tid på VC för mitt ben så håll tummarna. Då blir det även Lars Winnerbäck med lager, med mat och prat kul! Men nu sängen och slöa. 




Måndag

Måndag och ny vecka, känna som att dom springer iväg som vanligt. Idag rider Linnea Q för Eva tur jag har min fina vän som alltid ställer upp. Men nu drar jag på min nå kläder och sedan bär de av mot jobbet. 




Magiska flickor!

Vart en fantastisk helg med bästa brudarna, med er har man inte en tråkig stund! Gårdagen bjöd på många skratt och goda drinkar. Nästan glömt hur roligt det kan vara att gå ut.. Men nu väntar många fler kvällar ute och 1/3-14 så äre dags för Avicii!!! Magiskt brudar! 
Mu slår jag igen mina bruna och inväntar ännu en väldigt full men rolig vecka, ber en liten bön att mitt knä/ben ska vara bra till imorgon. Nu vill jag rida ordentligt igen.. Min rygg ger snart upp om den inte får rida. 











Äntligen fredag som jag längtat efter dig!

Trött som bara den men äntligen är det fredag!! Denna vecka har varit lite seg eftersom jag inte kan rida ordentligt ännu. Skritta går bra så dom skrittjobbar förfullt, men ihelgen tänkte jag försöka prova rida igen. Igår var jag och Linnea till Luleå och hämtade mina däck. På väg hem hamnade vi i en bilkö From hell, så vi hakade på en taxi och hörde lite ofroud och så efter någon liten väg på sidan om. Överlevnadstacktik följ taxin till varje pris. Vi tog oss då hem och ut ur skogen. 




RSS 2.0