Gulligaste Freja

Varit lik effektiv idag, stolt det händer inte så offra. Fick till och med sällskap till stallet av sötaste Freja. Efter att ha Bostat och klappat på hästarna somnade hon så snällt efter godnatt sagan. Sedan sjönk vi ner i soffan med en godis skål. Lite ångest men tror det är dags för en förändring, men återstår att se imorgon nu väntar kudden! Imorgon är det LÖRDAG! 




Vecken innan klockan...

När jag vaknar kvart över 6 och tror det är morgon och inser att jag kan sova en hel timma till så är det lycka. Trotts det är jag väldigt trött idag men det löser sig. Drömmer så sjukt mycket på nätterna så vaknar flera gånger kam ju bero på det. Men det går väl över en vacker dag. Nu inte frukost sedan iväg på jobb nr1 




Effektiva torsdagar

Oj vad jag känner mig effektiv idag. Varit till Skellefteå och jobbat, hämtat Hö åt ante, rört på Q haft jour och så hunnit vara på födelsedagsfika hos Frida. Så nu går jag och lägger mig redan kl 21 undra när det hände sist! Imorgon väntar ännu en full dag med motion av djur, jobb, shopping, planering och städning sedan tacos och film hos Ante och Erica. Inte klagar man! Så snart är det helg! 




Rosa moln

Hoppträningen idag gick super, bara går på mina rosa moln. Han är helt fantastisk min kung, han hoppar som en Gud och nu är vi tillbaka på banan. Ser fram emot tävlingarna 2014 min älskade häst. Lilla prinsen han sköte sig också mycket bra, snabb i vändningarna och reaktionerna. En ryttarmiss annars toppen fin. Så bara han kommer igång någon gång så blir det nog ett bra år 2014! Nu kudden imorgon jobb i Skellefteå jippi! 





Vilodag

Idag fick hästarna vila dvs. även jag. 




Lördagen...

Man ska inte släcka brinnande shorts med handen... 








Veckans första dag!

Så var veckans första dag över och man kan äntligen lägga huvudet på kudden. Trott i kropp och knopp idag efter att ha brottats med ovilliga föl, lite siffror men avslutade sedan med dressyr för Eva med mina pärlor. Tur man har en så duktig dressyr tränare som alltid höjer snäppet och ribban lite så man för varje gång får något att jobba på och finslipa. Kul! Men nu är det dags att stänga mina bruna för att få några timmars sömn innan ännu en jobbdag tar fart. 




Ögonstenen Q

Min fantastiska Quantos, var hur fin som helst igår på träningen. Fast det har han ju varit nu den sista tiden. Idag väntar banhoppning, men nu längtar jag bara efter tävlingarna! Men först en tur mot stallet för att rida lilla bäbis som äntligen är på G igen tror minsan han ska få ta något språng han med. 

Vi får se hur mycket jag orkar, mina ben är väldigt möra efter ett plågsamt pass på gymet. Men kanske blir lite starkare då är det då värt det.






Finaste Q <3

Finaste finaste stjärna är som miljonen själv både i hoppning och dressyr. Finns inget som ger en så mycket energi som när dom sköter sig och man får den där känslan att varje steg är under kontroll. Äntligen är även Ante på G igen efter sin lilla förkylning, men bestämde mig för att han nog inte får åka med till Luleå på tävling känns för tidigt. Men är någon vecka dit så kan ju ändra mig. Men jag är så himla glad att jag har Amanda som hjälper mig med mina fina djur. Jag har alltid varit otroligt kräsen och noga med vem som får rida eller ens ta hand om mina hästar. Så känns så skönt att ha någon man litar på och som aldrig skulle göra något som hon vet att hon inte får och jag vet att allt blir gjort på det sätt jag vill. Tack för att det finns sådana fina människor och för att just jag är omgiven av så många! <3 

Älskar mitt jobb

Ännu en dag går jag och lägger mig och längtar redan tills imorgon och jobb. Otroligt, trodde inte man kunde längta till jobbet, men när det är både utvecklande och intressant så kan man väl inte annat antar jag? Så bäst att krypa till korgs 



Min fina bäbis, en dag blir du också stor  <3 

Måndag och tekniska fel

Frusit på jobbet idag, men trotts det så gick det ganska bra. Sedan när jag kommer till PHG så är det något stort fel så kommer inte åt programmen. Så var bara sluta redan kl 14 skönt. Köpa lite foder till trollen sedan så rida min prins, var riktigt fin. Han verkar vara väldigt nöjd över att Amanda ridit honom även om han varit lite vild som vanligt. Nu lite krubb sedan städa lite. 








Trevlig helg och laddad för en ny vecka!

Varit på besök i Umeå hos Erica och Eric i helgen. Trevligt sällskap, god mat och dryck så nu är vi laddade för ännu en arbetsvecka. Ser fram emot alla nya utmaningar denna vecka, känns kul att jobba i med helt nya saker och utvecklas dag för dag. Imorgon börjar jag i kylan på näsvik sedan till varma kontoret på PHB. Tisdag blir det Skellefteå igen! Men nog om det avslutade denna härliga helg med alldeles för mycket gott med min kära vän på gymmet. Tur man känner sig stark då man är på gymmet då de står dom som tar 20gånger så mycket bredvid. Men det tar sig en dag är jag också stark. 









Inte alla som har egen vinkällare




Energin på topp

Känslan när energi förrådet fylls på trotts mer jobb. Idag vaknade jag kl 6 utan väckarklocka och var väldigt pigg, att omge sig med sådant man tycker om och göra sådant men blir glad av har gett mig mer energi prova du också! Igår hoppade jag båda mina fina killar och båda var duktiga, även bäbis börjar hamna i ramarna igen äntligen. Nu på med underställen och iväg mot näsvik, känns som måndag då jag varit ledig från det jobbet 2dagar då jag jobbat från Skellefteå. 




Full och trött hjärna

Idag är dag två i Skellefteå på kontoret, min hjärna är lite tröttare idag var mycket att ta in igår. Nu hoppas jag att jag kommer ihåg lite till idag. Kyligt ute så ska dra på mig nå kläder och bege mig mot stallet eftersom hästarna bara kommer vara ute en stund idag. Sedan beger jag mig mot Skellefteå med min älskade blå smurf. 




Nytt år!

Nytt år nya möjligheter! Imorgon gör jag min första dag på PHG i kontoret för 2014 och denna gång med en helt annan tjänst. Mycket att lära blir det men trotts det väldigt roligt. Men jag börjar dagen som vanligt med fm. pass på näsviksgård. Men nu efter 3 veckor i mormors hus och säng så är det otroligt skönt att sova i sin egen. Dessutom inviger jag idag min nya magnetkudde, hoppas på en god natts sömn! 


Sötungarna pryder vår byrå så fint tillsammans med de gulligaste ljusugglorna. 






RSS 2.0