.

Har it orka blogga. Igår hade jag jour och sedab körning för första gången typ sedan skolan började, en mysig tur slutade inte alls lika bra.. Lukas fick nå CP och ville inte gå in på ett ställe backade och däcken fastnade/låste sig i ett felaktigt lägge och sedan for han iväg i full fart.. slutade med att ena kusken fick besöka sjukhuset över natten medans den andra klarade sig undan. vagnen är sne och vind Som tur så har hon fått komma hem nu och mår förhoppningsviss bättre!? Sedan på EM så tog ja bussen till älvsbyn vars jag hälsade på Erika och Robin samt gjorde ett besök på Abnian :)
Imorse vare bara sätta sig på bussen från Älvsbyn 05.40 underbart med jour.. Sedan så hade jag lite Matte och Engelska sedan hem städa och så iväg och rida poahästen i skogen mysigt! :) Sedan snabbhandlade jag och Linn eftersom de blir lite svårt att handla alla tsm... Men sedan hem och börja med maten så käka, prata och se Idol trevligt :) Men men nu ska jag se om vi kanske ska hoppa isäng imorgon blire Luleå!! :) hade

Ny stallkatt

vädret är allt bra konstigt.. sol, regn,sol, regn och nu sol.. knasigt!
haft morgonjour idag med, gick väl helt ok.. sedan så följde jag med Maja och hälsade på knutte och klappade på lite hästar. Sen skola igen då... Men nu är jag ju då hemma och ska käka sedan iväg till stallet, ta in hästarna och sköta om Q och Bobo så klart sedan hoppträning med finaste Quantos! <3 Men nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna med allt. Ha de!
söt va?? :)

mysigt avslut på dagen :)

Avslutar kväll med fotbad, en kopp TE och mys vid TVen :)
Min duktiga pojke börjar bete sig som en riktig dressyr häst idag hade de jobbat på galopp piruetter så duktiga! :')
Jaja nu ska ja lägga bort datorn och se TV som sagt innan jag ska hoppa i säng.
God natt!

hahah

Vart tog min dag vägen? steg upp halv 7, körde ti skolan så hade jag jour 07.00-08.00 sedan så var det köskolan 10.30-11.30 sedan stan med Linn käkade lunch och så inhandlade jag mig ett par jeans och en tröja mm. sedan så skolan för att se film och så hem snabbt och så körskolan igen för teori lektion. känns som att jag fått köra onödigt mycket moppe idag i det underbara regn vädret.. suck! Men nu ska jag skynda iväg till stallet så jag hinner göra klart det innan det är natt och så kanske jag hinner se en stund då mor rider för Eva H. =) Ha en bra kväll!
Ja undrar varför jag nästan flyger av? ;) haha söte pojken <3

cp data

vad är det för fel på min dator? jag kan inte sudda eller använda caps lock och kan inte heller göra två likadana bokstäver i rad inte pukter eler något sådant! men nu packa träningsäväskan sedan stalet så gymeyt med lin hade

myshelg ;)

Helgen har varit att bra mysig, varit i Umeå och tävlat. Har bara haft med mig Quantos så jag har haft lite lite att göra dvs att jag hunnit slappa gode mycket! Det blire lite långtråkigt att bara rida en klass om dagen och med en häst. Men älskade lilla killen var hur fin som helst, något pet men han hoppade verkligen sjukt fint! nu ska bara ryttaren kunna vara duktig också!

men nu ska jag dra till stallet och hämta moppen sedan till skolan!

knäna döda...

Varit och tagit hand om fin killarna, hoppat Q på Hällan för Linda. Pigg och busig i början men sedan hoppade han in i ramen igen och sköte sig prima. Dock mår mina knän inte så bra nu, men BoT ikväll så mår dom bättre imorgon.

Regn igen..

God morgon, idag är det vanlig tid som gäller.. Skola från 8.20-13.55 tagga Svenska B, Religion och Matte C. Har insett att jag inte är något i skolstallet nästan. Bara på teori lektioner typ.
Nu ska jag skynda mig iväg så att jag hinner hämta alla saker hos mor min :)
Ha de!!!

Gym = död Ida ;)

Idag har man då hunnit med att vara på skolan, fixa hästarna, gyma och varit en sväng på körskloan. 
Skola idag då, var ut på n berg vars vi kollade på stenar och grävde gropar, som Jennfer var grym på att fixa ;) Sedan så vare till stallet fixa hästarna då både Q och K skulle vila. Så ti skolan ha Engelska med böst Matilda <3 Sen til körskolan och göra nå manövertest, så til Lajni käka där och sedan till gymet vars vi spenderade nästan två timmar och nu känner jag träningsvärken komma närmare.. Rogge är ingen lek kan jag säga er! Mn kul var det då. Efter att ha tagit oss en varm bastu så bar det av hem, körde förbi och klappade på pojkarna och så släppte jag in katterna :) Nu ska jag hopa isäng för imorgon är det halkbanan för min del! önska mig lycka till =D


kastar upp en bild på min super söta syster loveu <3

Trevligt folk = Trevlig kväll = Lyckad kväll :)

Just hem kommen från en trevlig kväll med trevligt folk=lyckad kväll :) Nu ska vi slå på en film att somna till eftersom jag ska upp imorgon med Lajni och släppa ut lite hästar på Hällan. Ha en fortsatt trevlig kväll/natt ;)


Gooo natt :)

Fredag igen! :)

Sov morgon :)
Idag har vi sovmorgon sjukligt skönt så nu frukost.




Sverige sexa :)

Mysdag nanting, skola då så klart sedan till Linn och se EM från 14.00 - 19.30 typ så käkat god mat och sedan till min fina för att lina honom pigg var han kanske lite trött efter två hårda dressyrpass med min lilla Mor. Ihelgen blir det andra bullar, då det är Micke träning. Men NU Sex and the city mitt favvo program.










underbarat med regn vaaaa??????

Ja igår så vare körlektion på morgonen ja var sjukt bäst eller? Kunde inte ens höger vänster.. suck kanske inte ska köra kl 7 på morgonen trotts allt.. ;) hahah jaja sedan skola så till körskolan för teori och sedan slappa hos lajni, bakade lite äppelpaj smarigt ;) sedan sovmorgon till 9.15 skönt så iväg till skolan med racer mopparna i regn idag igen.. sedan så hade jag matte, bösta av allt är att vi enbart är två elever som läser Matte C så ja vi får hjälp hela tiden ;) thihi jaj nu har jag Engelska och ska ta och göra lite vetigt med den tid som jag får. Mamma har ridit finaste Q för Sigrid så inte får jag rida idag heler´lär väl studsa fram till sist.. jaja nu ska jag försöka göra något vetigt fram till två sedan hem plugga och så till Q för att borsta och pussa på han :) Hade!




hjärtat <3


måndag igen då..

God morgon ännu en gång är det måndag och skola någon annan än jag som helst hade legat kvar i sängen idag? :) Imorgon äre körlektion kl 07.00 lite jobbigt att stiga upp... Men det blir nog bra :) Men nu ska jag klä mig och dra till skolan :)

Ska jag skratta eller gråtta?

Hej har inte kommit ihåg att skriva har varit så mycket, var iväg och tävlat ihelgen med min fina vita sparv, han har varit så himla fin lille killen! :) red dock bara en klass per dag så red klara en klass med honom.

Lördag:
LC (med Klara)- 0/ så glömde K banan.
LB (Jag) 0/0 4a

Söndag
LB (Med Klara) 0/0 1a
LA (Med mig) 0/4 DM guld

Så jag är helt sjukt nöjd över min lille kille, var helt överlycklig efter LAn oavsett om jag skulle bli placerad eller inte så var jag sjukt nöjd för hade så fin känsla och kunde gå ut och vara riktigt nöjd över min ridning :) Så kan jag säga att tårarna var nära när vi tog DM guld 2011. Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta eftersom det där mest troligt var min aldra sista tävling med Sparven... Självklart känns det jätte tungt eftersom jag verkligen älskar den där ponnyn över allt annat på den här jorden. Han är så sjukt speciell för mig så av den orsaken vill jag bara gråta men av lycka gråter jag med. Jag vet inte hur ofta man gråter av glädje och sorg på samma gång? Men ja det enda jag kan säga är att jag älskar min ponny <3

Sparven var nog mest sugen på morott inte på fotografering ;)

Snabbis till Älvsbyn :)

God afton, kom just hem från Älvsbyn vart att åka dit lite spontant vart så sugen på att träffa finaste Matida <3  Så hjälpte jag majsan lite sedan har jag nog iprensip bara ätit hela tiden känns det som ;) hahah Var ut i skogen med Johanna och Fame idag hur mysigt som helst! Så kom vi in på gammla tider ojoj hur vi var helt tokiga. Men kul hade vi då ALLTID! ja man ska väl ha en sådan tid i livet också?? Men ja insåg att jag har haft tur som alltid haft så fina människor runt mig :') thihi jaja men nu ska jag äta igen tror jag det serverades visst oxfilé idag så då vart ja hungrig igen ;) Hade

Kvälls shopping ;)

Nöjd tjej kommer somna med ett leende på läpparna ikväll igen, avslutade en skön dag med lite kvällsshopping de ni! ;) Inhandlade en super fin klänning, nå tröjor, skor, halsduk mm så nu e jag gode nöjd kan jag säga! :) Bilder på det kommer imorgon. Jaja men nog om kläderna, var ut med Q idag han var pigg och glad att få komma ut idag som tur han man rida klart innan ösregnet kom... kan det inte sluta regna nu eller? Men nu ska jag se TV sen sova hade! :)

(Arkiv bild)


Svensk praktik trotts allt :)

Ja då beslutade vi oss för att stanna i sverige på praktik denna gång med. Vill som inte göra ett uppehåll på tre veckor i körkortet. Så vart jag sugen på att åka utomlands istället vilket skulle kosta lika mycket som att åka på praktik.. Så solen låter skönare även om det kanske inte e döö varmt i oktober så va fan! ;)


Solen tittar fram :)

God morgon idag känns det som en bra dag, solen kollar fram lite bakom de grå och tråkiga målnen vilket gör att jag känner mig piggare :) Idag blir det att åka till skolan strax så får jag väl plugga eller något där tills vi börjar sedan har ja hela två lektioner 10.25-12.10 jobbig dag vaa? ;) sedan tar jag helg. SKÖNT!
Jaja men nu ska jag käka klart så jag hinner med skjutsen.
Ha en super bra dag alla glada små filurer i världen!

Love you <3

Båda hästarna var helt underbart fina idag! :)))
båda kom verkligen tillbaka och satte sig på plats och fick hur underbara språng som hellst vilka stjärnor :D nu blir det körkortsteori varefall en stund sedan sängen. Imorgon börjar man då 10 men vet inte om det blir att åka tidigare så man tar sig till skolan utan probem. jaja det ser jag ju imorgon :) HADE!

Bra dag :)

God dagens, idag känns de som om de är en bra dag :) trotts tandvärk.. men men..
Kört på körskolan gick bra, bokat in manövrering, halkbanan och riskettan + några fler lektioner så det känns bra nu måste jag dock ta tag i teorin. men det ska jag nog allt ta och göra så fort jag kan! :) thihi

Nu blir det att käka då bäst syster lagat mat <3
sedan iväg till stallet för ikväll e det hoppning! :D jippiii så taggad som vanligt :))

Tandvärk...

God morgon, idag vaknade jag med tandvärk kul ens.. men ska ta lite ipren så går det väl förhoppningsviss över efter det. Ska försöka käka lite frulle eller varefall ta mig en Tee kopp :) Sedan blir det skola och så körlektion och sen hoppträning :D jippi thihi jaja men ha en underbart bra dag gott folk.
Snart kommer finaste Matilda till Piteå igen!!! längtar nanting :))))

puss på dig gumman loveu <3


Hade :)

Go kväll, idag ahr mammi ridit den fina bruna eftersom jag varit på körkortsteori, hos tandläkaren och så käkat med Hanna i stan :) myspysss men varefall så har jag varit ute och kört med Marietta hela EM och sedan så hämtade vi lilla röda thihi den e gode söt ändå ;) hahaha jaja nu ska jag hoppa i säng och läsa lite på nån läxa.. blä..

Morgondagen spenderas i skolan sedan så blire hoppning på hällan med båda bruna kuligt! :) hihi
GOD NATT HADE! :)


Kingen :)


Q pigg


Q <3

till den stora bruna nu då! =)

Ja jag har inte tagit mig långt idag, läst i körkortsboken en hel del.. Men nu ska jag nog börja bege mig till stallet för att mocka och göra klart där :)


Foto: Wilma Grönberg

godnatt telefonen..

God morgon, tog mig en ordentlig sovmorgon kan man säga. hunnit käka lite frulle men nu ska jag plugga lite körteori. känns bra att äntligen fått böckerna :) sedan så ska jag planera veckan och kolla runt lite :)

igår morse tog min telefon sig en lten morgon simtur i Gipsys kraftfoder hink så det vill säga att den inte lever idag ska kolla lite om den vill vara min vän idag då.. Men ja så alla vet nu varför ja inte svarar ibland för nu ska jag letar efter mammas gamla Samsung. hade :)

fin pojkarna <3

God kväll eller jag skulle nog vilja säga godnatt ;) Men snabbt då!

Hästarna har varit hur fina som helst, båda två levererar gång på gång.

King, har inte varit i en bom på hela helgen så duktig kille, dock har dom haft läskiga hinder tyckte farbror på tok för läskiga i 1.10 så suportade inte piloten nog så då får man skylla sig själv. Men han hoppade alla hinder sen så duktig som rädharen var. Idag sköte han sog prima och var hur duktig som helst, kollade inte på något hinder dock så stannade han efter spåret mellan två hinder och surade eftersom jag tog tag i han ordentligt och skulle trycka ihop honom så fick 4fel för det + tidsfel men så duktig kille, tror att det var en av dom bästa runderna <3 fin killen lär av sina misstag det e klart mycket väl godkännt denna gång med! :) <3

Quantos som den prins han är glänser runt på lätta klasser är inte något han har emot verkar det som, som den lilla tok han är så latjar han till det ibland också. Men ihelgen har han varit sååå fin! hoppade sjuktligt bra alla klasser.
1m 0/0a andraplacering
1.10 0/0a seger
1.15 Acumulator 0a andraplacering
Totalseger av lättklass cupen
pusse hästen <3

fina pojkar ihelgen med! <3

ojojoj

tjobre, ikväll har jag hunnit vara ute och övningsköra med Mammas bil.. haha ja det gick ju bra när Marietta kom på att det var trean inte ettan som var rakt fram.. hahah ja ojoj kan bli spännande imorgon må jag säga.. ;))) jajaj nu ska jag se om jag kan svara på några frågor innan jag ska sova :)

skönt!

God morgon skönt med ordentlig sovmorgon, idag ska jag strax bege mig till stallet för att göra klart där innan de blir skola vid 12 idag skönt blir endast en lektion 12.10-15.00 sedan tar jag helg skönt! :) Imorgon jobbar vi enbart med projektarbete dvs jobb hemifrån :) skönt! Nu sk ajag ta och snabba mig iväg till stallet så att jag hinner mocka varefall nu :) thihi
Både King och Quantos var super super fina igår! :D den ena tokigare än den andra men så ska det väl vara? <3

Ha det bäst! :)

RSS 2.0