Ponnyryttare igen

Ikväll har jag som ja sa agerat ponnyryttare och insåg att jag aldrig lämnade det stadiet riktigt när jag gick upp på stor häst. Hoppade Kelly för Linda då Wilma brutit armen , det var riktigt kul som på gamla goda tider.  oppade även duktiga lilla Filip en sväng det var riktigt skojsigt. Så avslutade jag kvällen med en mystur med Quantos det är livet det! nu ska ajg krypa till korgs och invänta morgondagen då är det hoppning på schemat för Quantos och King. nu taggar man igäng inför tävling till helgen.


Ariel <3


God natt!

teknikdamp.

Kan inget gå min väg? Nu när jag kommer ihåg att ta med ett USB med min uppgift på eftersom min mail inte funkar så bra. sur som ett bi blir jag då de kommer upp bara rutor och Yn över hela mitt dokument ja men nu ska ja gå ned och fika lite och skriva en utvärdering. sedan är det Idrott, svenska och religion kvar för dagen känder inte att jag surat ihop lite nu. Men det är tur jag har kvällen att se fram emot.


Ger upp för ikväll.

Tror jag ska ge mig för ikväll, missade trotts allt Big brother men va gör det aldrig följt det tidigare så, nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa till korgs med min syster tur hon har stor säng. det eftersom min söta lillebror har snott mitt rum och var så ivrig att jag inte ens han flytta ut ur det innan han flyttat in i det. Så mitt rum är just nu en klädskrubb, men det blir super bra när vi gör om det, litet, mysigt och perfekt. Men nu ska jag sova och atr nya tag inför morgondagen. Imorgon blir det jogg med Q och sedan hoppa Kelly på kvällen kul med ponny igen.

underbara vänner.

Sitter nu hemma och kämpar med lite skolarbete fy fan vad jobbigt det kändes idag men det ska ju också göras. Men idag fick jag ett SMS som gjorde mig så glad, Erika min älskade och saknade vän ska mest troligt komma förbi och hälsa på imorgon känns som en evighetssedan vi sågs så det glädjer mig. Sedan så red jag min fina stjärna lite dressyr, drog på veredus skydden och helt plötsligt förvandlades min lilla hoppehäst till en dressyr häst. Nu känner jag mig på bättre humör igen tack vare alla underbara människor runt mig. Nu ska jag skriva klart sedan se big brother för första gången i år med syster. trevlig kväll gott folk! :)


pussepoan <3


Långben hihi

två sekunder så är all insperation borta.

En sekund känns allt bra igen och jag känner att jag är på väg tillbaka, känner att jag är utvilad och är villig att ta tag i allt igen! två sekunder senare så tappar man all insperation och viljan att fortsätta jobba på, nu vill jag bara hem och sova igen trotts att jag tidigare kände mig helt utvilad. Allt går verkligen bara upp och ned kan de inte bara gå uppåt någon gång?


stallmys

hoppat mitt hjärta idag hur duktig som helst som att ja älskar min pärla! <3 Sedan har jag varit på en kaos artad ridtur med Cotten den lilla token. Nu har jag precis ätit och ska bege mig tillbaka för att rida lilla Salle man och så ska det fixas och dona för att hålla mig syselsatt hela kvällen lång. Ha en bra lördag kväll!


Fredagsmys i stallet

Varit ut med finaste Q idga och galopperat så himla mysigt, skönt att han får sträcka ut på benen ordentligt. Sen så åkte jag hem och käkade tacos och lite godis. Men nu ska jag tillbaka till stallet för att klippa lille mans huvud och så städa lite i stallet det är fredagsnöje för mig =)

Fredag

Skönt sista jourdagen för denna vecka och nu en sista lektion innan helg! Efter skolan blir det stallet för att rida mitt hjärta. Insåg idag att det inte är så smart att ramla av två gånger samma dag och slå sig i båda höfterna, speciellt inte dagen efter då man ska ta sig upp ur sängen. Kände mig inte så smidig på morgonen men de släpper ju mer ja går så de e ju tur. Nu ska jag lyssna om elsäkerhet ha en bra fredag :)


Globakt kretslopp

Sådär då sitter man på skolan igen vid en dator för att försöka skriva klart denna uppgift, ska försöka mig igenom så mycket som möjligt innan lektionen och äntligen så har jag hittat om växthusgaser vilket är sjukligt tur annars hade jag get upp. Denna uppgift ska nu göras bort!


Helvetes uppgiften.

Sitter hos linn och försöker göra klart globalt kretslop men tar min ingenstanns.. snart lägger jag mig på golvet och gråter, kan inget gå min väg någon gång? Läst på 20 olika sidor utan att överdriva och på varje sida som jag kommer till står det olika och det finns inget i boken eller i mina antekningar om det! Så snart ligger jag på marken och gråter och struntar i allt jag längtar tills detta helvete är över är så less på skolan och alla som anser att deras hemprov är det viktigaste, nä där färsvan ens liv..

åter igen på skolan

Idag är jag tillbaka på skolan, känns inte specielt roligt men men sådant är väl livet? dock bara tre lektioner idag så slutar 14.00 skönt! Igår vart det att rida Filip lite skritt jobbade i 1½ timma han är ganska söt när han är sur. Sedan på kvällen vart det ett dressyr pass för Eva med Quantos eftersom mamma nu har slitit sönder muskelfästet i axeln. nu ska jag fortsätta skriva på mitt hemska tal...

hemstudier

gårkvällen spenderades på akuten med mor som fick sig en väldigt oönskad avsittning från Filip men det gick bra och diagnosen vart att ett muskelfäste i axeln är splitrat och hon kan inte röra armen. men hon kom undan lindrit sa han för här nyligt var det en ridolycka med en tjej som brutit 6 och 7 nackkotan.. så tur i oturen!

Men som tur så idag fick vi ha hemstudier så jag passar på att skriva lite på mina hemprov i hopp om att jag ska bli klar med detta någon gång. känns som att jag har så sjukt mycket mitt i allt? 4 hemrov, en uppsats, förbereda en lektion och sedan så plugga inför hästskötar examen, höskoleprovet och så ska jag börja med BE så nu jävlar ska jag göra bort allt i skolan! nu ska jag försvinna in i hemprovens värld så ha det så bra.

Nattchaufför

Ännu en gång fick jag vara chaufför inte gör det så mycket men med tanke på ovädret så var det inte lika kul snöade och blåste så man såg nästan ingenting. Eftersom de skulle lite överallt typ till norrfjärden, långnäs och svartudden vart det en lång vända och så mycket som de drivar kan jag säga att det gjorde det inte lättare. Tur jag hade fyrdhjulsdrift annars hade det inte gått. Kom hem runt fyra-halv fem, som vanligt när jag är chaufför. Men nu ska jag äta lite frukost sedan beger vi oss mot ABnian. Blir skojsigt inte varit där på JÄTTE länge. Trevlig söndag!


Lördagsmys

Just sett melodifestivalen för första gången iår och ja de röstade bort snyggingen för en gamling.. Haha ja så kan de vara.. Nu blir det att slå igång någon av de tre filmer vi hyrt mysss :)


....

Jag trodde 2012 skulle bli ett bra år.. men det har inte börjat så bra. vist jag har väldens bästa Q och helt underbara vänner som alltid finns där men det finns så mycket mer som plågar en. När man inte trodde det kunde bli väre så dyker det upp ändå mer saker. Allt för många tårar har redan runit ned för kinden under 2012 och det verkar aldrig ta slut...  att försöka stå upp stark och bara forsätta gå är svårare än många tror, det finns hela tiden där och det plågar mig så oerhört mycket.... Men det ska väl bli bättre med tiden?

<3

Finaste Quantos levererade som vanligt, sista varvet var riktigt bra hur fin som helst. Nu längtar jag massor tills vi ska och tävla för han har varit så himla fin så bara jag kan göra det jag ska så blir det bra. Efter att jag gjort klart stallet så vart det snabbt hem och äta lite lunch sedan så vidare för att hoppa Kingen. Även King sköte sig prima idag med så kul att han verkligen hittat ned på jorden. vilka duktiga pojkar! <3 Nu ska jag hoppa i en dusch och sedan göra mig klar för att umgås med Olli och Denco :)

All I need is a time machine..

Skönt att inte vara första gruppen utan rida 9.45, så jag gjorde mig en ordentlig frukost och så hinner jag vakna till liv ordentligt innan jag ska hoppa. Känns så himla bra när han var så sjukt fin igår! vilken liten pärla jag har han kan verkligen glänsa så himla roligt. Ifall jag klarar av att vara lite tekniska ska vi se om jag får ut filmen från igår, men inte just nu för nu är det dax att kläs sig och bege sig mot stallet.
Min älskade bruna <3

Min bästa vän!!

Den bäst vän du kan ha är ett djur, min absolut bästa vän är min älskade häst som alltid ställer upp för mig! <3

Sättet han kollar på en kan ersätta mer än tusen ord, en varsam buffling värmer mer än hundra kramar, han ger mig allt och lite till <3 Trotts ens vresiga humör så ställer han upp och kämpar så tappert för en, en sådan vän är mycket värt och man kan inte annat än att älska honom <3


Mys middag

Käkat go middag med min finaste syster och nu ska vi bara städa undan så ska jag bege mig mot träningen. Hoppas alla får en riktigt trevlig helg.

 


LABC

Emma tränar lite hjärt och lugnräddning


Natti

Varit och ridit lille man ett dressyr pass i ridhuset, nu hoppas jag att han är på topp ihelgen igen. Toker hoppade och studdsade runt från början men i slutet vart det bra trotts att han är pigg och nalta busig. Nu ska jag krypa ned i soffan och se lite Tv med min älskade syster.
Trevlig kväll gott folk imorgon är det fredag och det betyder sista dagen på skolan och sedan är det helg! :)

Syjunta

Efter att hoppat Mago och haft rally efter slingan med sombie så var det det vanliga torsdags fikat innan vi sätter fart med lite jobb igen så jag är klar i tid med detta. sedan hade jag tänkt åka till ABnian ikväll men eftersom mor inte hade någon bil så skulle vi inte hinna, så himla synd var så sugen på att åka och besöka dom. Men nu ska jag fortsätta med att förbereda min lektion om fälttävlan.


göööttt


små stjärnor <3

Hoppat två super fina hästar idag, båda sköte sig prima och idag är jag till och med nöjd över min ridning kul! nu tänkte jag dejta kudden är så sjukt trött, men får väl se hur det går då Kajo är i full gång där nere, skäller och har sig han leker med sin "godisboll". Men han blir väl trött han med?


King

Q

Q

king
Anmälde just till höskoleprovet, känner att jag redan har panik.. och så ska jag ju göra hästskötarexamen varför gör jag det ens?? Som att jag inte har nog!? suck jaja de blir väl bra till slut.

Men GOD NATT

Mitt hjärta <3

Myser med min älskade poa häst innan träningen <3


Kajo majo

Kajo tyckte helt klart att jag behövde en promenad idag i snön. Han passade på att rymma lite då Tommy var ute med honom så jag fick ta mig ut och leta honom längst ängen, tur solen strålade så det var rätt härligt ändå. Men som tur återfanns han och är nu trygg. Nu ska jag plocka upp mor och hämta hennes bil sen stallet :)


Bara 8veckor kvar

Om 8veckor får jag äntligen ta bort min tandställning. Känns så himla roligt och skönt efter alla sår och onda dagar så lönar det äntligen sig.


bildor!

Sitter nu på skolan och försöker skriva lite på min sak om det globala kretslopp, har ingen motivation alls. Men det är bara bita i det sura äpplet och ta tag i det ordentligt nu.










finaste Snuggels













Dessa pärlor har gett mig så många år av massor av glädje<3


I Don't Wante To Wake Up To Reality

Jag vill leva i min dröm, aldrig vakna upp utan alltid sväva på rosa moln, alltid bara sprudla av lycka men vekrligheten är väl inte sådan eller? ska det alltid finnas något som får en att vakna upp från drömen? men denna gång vill jag verkligen inte komma ur min bubbla där jag kan dansa på de rosa molnen dag in och dag ut hade hoppas på att få stanna där någon dag till varefall. Funderar på att lämna verkligheten tidigt ikväll och bege mig mot drömarnas land där det är jag som bestämmer.

Grattis min kära bror :)

Nu återstår bara en lektion med avel sedan slutar vi för dagen. Idag så fyller min kära bror år så ska väl först och mocka i stallet sedan hem och äta lite tårta. Men nu ska jag återgå till denna film om hästar och hur användningen har förändras genom åren.


ännu en skolvecka.

Måndag är det igen, känner inte att jag är så där super taggad på ännu en skolvecka men som tur var så såg den inte allt för jobbig ut. Men nu ska jag fortsätta med mitt tal och så ska jag sedan skriva på mitt hemprov om det globala kretsloppet. ha en bra dag! :)




fast om man ser på nästa vecka så känns det ändå bättre :)


Söndagsmys

Efter en super kul gårdags kväll så tog ja en slappar dag med min vän lajniee. Åkte till stallet och red ut med min fina pojke. Sedan hem till Linn och mysa ned oss i varsin soffa med BJ och film. Nu blir det dock tillbaka till stallet för att rida Filip en sväng skojsigt. Ha en trevlig söndag och imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter! :)


fin pojkarna <3

Två underbara hästar har jag fått rida idag för lotta, de är en sådan underbar känsla. Det som är absolut roligast det är hur stor skillnad det är på King nu och förr så duktig Therese har varit som har kämpat med lille toker som nu verkligen ger resultat fantastiskt bra! Till sommaren kommer han att vara hur fin som helst och nu ser jag verkligen fram emot tävlingssäsongen och att få komma ut, resa tillsammans, myskvällar på tävlingsplatsen mm. som om ja längtar! Men det är inte allt för länge kvar nu 3 mars drar vi mot vännäs :)

nu tror jag att jag ska skriva LITE på mitt mikrobiologi jobb, fick som lite lust till det konstigt nog en fredag kväll! Hoppas att alla haft en riktigt härlig fredag med mycket fredagsmys för det har jag.

kalas bra!

Borde verkligen sitta djupt försjunken in i matte världen men är verkligen inte vad jag känner för just nu. Men snart är det bara bege sig in i den trotts allt! men först lite om dagens ridpass imorse red jag Filip för Lea han var så duktig lille man, det är bara det att jag har som ingen kontroll på min kropp och far runt som en trasdocka.. men nu måste det bli ändring på det! så fort jag blivit helt frisk så ska jag ösa på med träning. Jag måste få mer styrka i min kropp samt mer kontroll på vad jag pysslar med för tillfället är det inte vad det borde. Men nog om det nu! Red även min fina Q på kvällen och med lite hjälp av Marie så gick han kalas han med. Samt så har jag hunnit ha jour så här på kvällen och även där hjälpte Marie mig med STORT tack! :)

Nu ska jag bege mig mot matte världen ha en bra kväll, imorgon är det FREDAG! :D


Ordentlig frulle.

Idag tog jag mig en ordentlig frukost innan jag ska iväg och rida ett dressyr pass för Lea med Filip. Nu ska jag snabba mig lite ha en bra torsdag.


tandställning..

klantig som jag är så har jag råkat he sönder tandställningen eller ett fäste har släppt, samt så har tandregleringen bara telefontid mellan 7.45 och 11.45 så inte kan jag ens ringa och boka en akut tid så jag får det fixat. det värsta är att gummibandet drar nu i en annan riktning vilket medför att jag får ont i framtänderna. suck som tur är så har jag en bokad tid nästa vecka.


matteplugg...

just hemkommen från skolan, ska göra mig lite gröt och så ska jag plugga lite matte innan kvällens träning. Hade väldigt gärna åkt på ABnians sprenger kväll men de var typiskt att jag hade hoppning precis då. Men en annan gång! Som sagt så måste jag ju även hinna med skolan tråkigt nog. men nu ska jag stänga av denna dator och försöka plugga lite.



kom bara att tänka på att det snart är helg! redan onsdag ;)

Hoppeli hopp :))

Ikväll så blir det hoppning med båda bruna <3 blir super kul att hoppa kingen idag också.
Så har jag nu anmält till Vännäs, Luleå och Sundsvall så får vi se vart vi åker. Men nu så längtar jag så jag snart dör tills tävlingarna startar. Blir super super kul :D men nu ska jag lyssna lite på lektionen och sen se på innebandy :)


Måndag igen..

Då var det måndag igen och jag är tillbaka i skolan, känns sjukt jobbigt och tråkigt. Ja är inte alls speciellt taggad på att sitta på tråkiga lektioner och som nu på svenskan göra tråkiga uppgifter som att skriva ett tal. Jahaja nu ska jag göra något, ha en bra Och snart är det fredag igen glöm inte det ;)


För två dagar sen.

Dessa flisade han här i torsdags


Skor???

Som att dagen kunde börja bättre? Två gånger dessutom idag, först promenaden sen efter en liten sov stund på soffan så vaknar jag och kollar till hunden som har flisar mina nya converse som jag har hunnit använda hela två gånger!! Vilken bra start.. Nu ska jag sura i soffan en stund innan jag beger mig iväg till stallet.


-35 och promenad kl 07.00?

Kajo är inte så jätte söt när man vaknar 07.00 utav att han sitter och ylar i trappen och vill ut denna underbara morgon när det bara är -35 grader ute. någon som känner sig sugen på en långpromenad? förutom Kajo med sin bjön päls som till och med lägger sig i snön när vi är ute? Nu ska jag återgå till att få up värmen i kroppen igen och så sova lite till elle så lysna på hur lille kajo leker med alla sina leksaker samtidigt.

så God morgon.

lite bättre :)

Blir tokig ja sover ju hela dagarna men ändå är jag jätte trött? Men idag känner jag mig lite bättre har dock väldigt ont i kroppen och i alla leder ännu men det går väl över. Men nu ska jag gå ned och se ifall jag får i mig någon mat istället för bara frukt idag.

Ha en bra dag! :)

RSS 2.0