Härligt onsdag!

Vilken dag! Började med jobb som vanligt, men idag gick det ändå relativt bra hela dagen. Sedan bjöd Erika på middag och är otroligt stolt över mig själv att jag äntligen vågar äta sådant som så länge gjort mig illamående. Fantastik gott var det också. Sedan Jour med Marie och så hoppa mina två myclet skratt blir det då. Om ett skratt förlänger livet så kommer vi leva för evigt. 






Meningen med livet

Jag har ändå sedan jag var liten trott på meningen med livet. Även om man ibland känner att man vill ifrågasätta det? Men jag tror att allting har en mening, endel saker har en större meningen än andra men allt händer ändå av en orsak. Att dåliga och tråkiga saker händer av en anledning för att sedan bli något bättre! Är det något jag trott på är det verkligen just meningen med livet! Jag är otroligt glad att allt som hänt lett mig ditt Jag är idag. Alla motgångar har gjort mig stark och byggt mig som person. Jag är också otroligt tacksam att jag träffat så många fina människor som aldrig skulle döma mig för den jag är utan bara accepterar mig precis som jag accepterar dom. Allt händer av en anledning! 






Första träningen ute

Igår var första uteträningen med poa hästarna, otroligt nog var Quantos ganska lugn. Jag hängde bara riktigt löst en gång. Annars varje vår brukar det vara 10 gånger/träning så det är ju ett pluss. Ante ville helst gå i tävlingstempon och inte sätta ihop sig alls men i slutet riktigt fin. Känns så enkelt som att han bara kliver våran fina Ante. Äntligen börjar allt kanske släppa för honom också. 





Älskade fina små djur! ❤️ 

Härlig känsla

Idag fick vi ta igen det lille onödiga nedslaget från placering men att knipa både 1a och 1a placeringen i dagens 120! Fantastiskt roligt att äntligen inte ha stolpe ut! Ante fick även sin första 0a i 120, känns skönt att allt börjar trilla på plats. Fantastiskt! 




Fina farbröder ❤️

Vilken känsla, toppen fina hästar igår! Ante fixade en 5e placering och farbror precis utanför i sin klass. Idag väntar 120 med båda fina små änglarna! 

Finaste Q fick träffa sin bästis King! Han skulle absolut inte släppa honom igen! 







Mums

Frukost dagens viktigaste mål!? 




Härliga fredagar!

God morgon alla solstrålar! Lyckan att kliva upp när solen lyser starkt på himlen. Man blir helt enkelt väldigt glad utav fint väder. 

Igår hade vi en lyxig kväll, först trimmade jag min något vilda farbror. får se om jag ens sitter kvar idag.. Mamma trimmade lille Ante så han är mjuk och fin idag. Efter stallet vart vi bjudna på röding hos Ante och Erika, samt årets första mjukglass. Duktiga Erika fixade bryn och fransar på mig vart riktigt bra, hon är en pärla. 




Men nu är det dags att stiga upp 😊

Snart helg

Även jag gjorde något vettigt igår, putsade fönster tills fönsterdamsugaren fick slut batteri. Städade ordentligt och idag ska jag nog försöka rensa garderoben efter att jag jobbat klart, packat och tvättat hästar inför tävling imorgon. Blir jätte kul att äntligen få ut lillebror på banorna igen. Hoppas han sköter sig, han kan ju bli lite vild ibland när han inte startat på ett tag. Skönt att vi har Box trotts allt. Men nu hörlurar i öronen och tar tag i mina högar av papper. 





Duktiga killar

David och Johan har varit så duktiga och bytt däck på bilen och transporten. De passade även på att tvätta båda två samt polera och ta bort dekalerna på transporten. Klart mina fyrbenta ska åka med stil! 

Avslutade dessutom dagen med en helt perfekt dressyrpass ensam med musik i öronen tillsammans med min fina farbror. Hoppas han håller sig lika lyhörd och lugn ihelgen. 




Happylife

Jag är så tacksam för att just jag är född i min familj. Ja den är helt klart brokig och man skulle behöva en hel karta för att förstå den men jag älskar den ändå. Många tror att det är dåligt med skilda föräldrar men jag ser det mer som att det bara har gett mig en större familj att älska och jag är otroligt glad att just alla ni står vid min sida. Tack för att ni är de finaste jag har! ❤️ 


RSS 2.0