Bagarna

Gårdagen spenderade jag och Olle i köket och bakade. Han med 5 saker och mycket gott tyckte alla att de var. Sedan var de full rulle på jobbet så himla kul. 





Smurfen är här

Hade en fantastisk födelsedag med massa fina presenter och fina människor. Den absolut bästa presenten gav jag mig själv, fick nämligen hämta min nya bil igår underbart! Så fick jag massa fina presenter också. Tack för det 


Önskelista

Visst får man ha en önskelista fast man fyller 20? ;) 
*Gymkort på sensia 24
*springskor + sula 


Självklart är min högsta önskan att få åka på ännu en träningsresa! En vacker dag ska jag då göra det! :) 

Avicii

1/3 2014 blir det Avicii med bästa brudarna. Bella lyckades boka biljetter, så blir Stockholm med Bella, Amanda och Jossan fasiken vad jag längtar!!

Sant så sant





Effektiva fredagar

Då var veckans bästa dag här, fredag. Oftast är det den dagen men är mest effektiv och har mycket att se fram emot och mycket riktigt även denna fredag kräver en effektiv Ida. Men startar dagen med lite frukost innan jag rullar mot stallet för att rida Quantos och packa klart mina saker inför avfärden mot Sundsvall. Sedan har jag lite ärenden att hinna med. 





Ändrade planer tur familjen alltid ställer upp! <3

Idag tog jag helg! Skönt när de blev lite ändrade planer och förhoppningsvis så får jag hämta min bil imorgon! Hoppas verkligen på det för då löser sig allt av sig själv. Men nu iväg och packa lite saker för imorgon rullar vi mot Sundsvall med mina prinsar! 




Du måste tillåta dig själv att vara delaktig för att kunna vara delaktig




Välkommen till familjen




Mys middag

Mys middag med mig själv bestående av amerikanskapankakor och smoothie. Mycket gott! Nu ska jag städa ihop lite sedan bege mig mot stallet. Ikväll väntar hoppning och kanske avslutar som igår, med Olle! 



Ny bil

Nöjd som få har jag köpt bil!! Får hämta den nästa vecka då de skulle lägga om däcken mm. Längtar så jag dör fasiken av kul. Bäst av allt är att slippa låna bil hela tiden blir galen av det. Men äntligen så har ja hittat en jag vill ha och den är lika härlig att köra. 

Vill ha sommar

Är det verkligen bara jag som inte är tacksam över att snön reda fallit? Jag tror att jag måste flytta till ett varmare land, kyla och vinter är inte min grej.. Hatar verklige när de blir kallt, även om vintern kan vara ganska vacker.. 


Tisdag

Igår njöt jag av veckans första dag, började med en mysig ridtur på finaste Dacapo i skogen till och med solen tittade fram. Sedan vart det en mysig ridtur i skogen med Stjärnan och Julia/curry glömt att jag har en mörkrädd häst. Så himla mysigt kan jag säga att vi hade i hur som helst. Men nu iväg till jobbet 



En ny vecka

Då var det måndag igen och dags för jobb. Trött som jag vet inte vad var jag så idag då klockan ringde. Just ätit frukost nu är det dags att bege sig mot jobbet så hästarna får komma ut. 





Äntligen fredag och snart helg!!!!

God morgon idag är det fredag! Som jag längtat efter denna dag. Men först blir det jobb som vanligt och idag står mys tur med Dacapo på schemat samt lite smörjning inför Natalie kursen. Efter det blir det motion av mina fina pojkar. Sedan tar jag helg och bara sover hela helgen så den som väcker mig ligger väldigt risigt till. Jag hoppas att min kropp och lederna mår bättre efter en helg med vila. 

Ska göra som Sixten och bara sova!





Kaffe

Sjunker ned i soffan äntligen så himla skönt! Nu ska jag äntligen sova ihelgen som jag längtat efter en ledig helg. Ikväll vart det middag hos Mia och så varit och snabb pussat på Kajo. Ikväll har johan kopplat in kaffemaskinen, så nu kan till och med jag göra kaffe! 


Nyheter






Nytt märke i butiken!!!

Nu kan vi äntligen presentera ett helt nytt märke i våra butiker. Från och med nu säljer vi även John Whitaker. Bra kläder till ett bra pris! Så ta en sväng förbi butiken och kolla in alla nyheter ikväll öppet 17-20. Bilder kommer senare! 

Laddar upp för ännu en jobbkväll i butiken!

Krigaren helt utslagen efter ännu en arbetsdag, just ätit lite och ska nu bege mig mot stallet för att ta hand om mina pojkar och sedan blir det jobb. Men först borsta igenom håret och dra på lite smink så man ser levande ut igen. 




Kallt och trött..

Var så trött igår så orkade inte ens plocka upp telefonen. Red lille Ponnyn och så Quantos för Eva, var som en geléklump orkade knappt driva. Så idag är jag ut och myser med Dacapo i skogen så blir det dressyr med Q och hoppa ponnyn innan nästa jobb börjar där vi fått in massa nytt!! 


Freja 5år

Vilken helg.. Efter en helg ska man vara utvilad va!? Då valde jag fel livsstil, hästar får en att hålla igång kan jag lova. Haft helgjour, hunnit umgås med bästa Linnea, bakat, tävlat, kalasat, hundvakt, husvakt och massa mer. Nu sjunker jag äntligen ner i soffan och tar igen kroppen lite. Idag har Quantos visat framhovarna på dressyrbanan, resulterade i 62,13% och vart precis utanför placering. Men fixat första kvalet till MSVB. Avslutade dagen med en sväng förbi Ante och Erika där firades gullungen Freja som blev 5år. 

Lillasyster Tyra fixar maten! 







Bra avslut

Avslutar dagen med en promenad med hundarna innan sängen väntar. Svea är helt slut medan Leo är helt vild, det är ju jobbigt att vara på kalas med massa barn som härjar. Min fina häst gick så bra och bästa Amanda red lilla Bäbis. Imorgon väntar programridning och finslipning inför söndagens tävling. Nä nu väntar sängen så skön på oss. 

Super söt högtalare

Kunde inte låta bli att köpa denna söta högtalare och gröna hinkar.. 







Kokbok för hästfolk

Denna finns nu i butiken, en kokbok för hästfolk! Med massa samariga recept för både stora och små och massa fina bilder. 


Redan onsdag

Vad veckan springer iväg, jobbat som vanligt på förmiddagen. Varit ut med Dacapo som är både pigg och glad som vanligt, lika roligt som alltid att vara ut med pojken. Sedan spenderat lite kvalitéts tid tillsammans med fölen och stona. Nu har jag just ätit och sjunker ned i soffan en stund innan stallet och mera jobb. 


Årets prestige sadeltour med ABnian

Efter en fantastisk kväll på jobbet så tackar vi alla som besökt oss under kvällen och så hoppad jag att ni tog chansen att prova rida i prestiges fantastiska sadlar. Om ni missade denna gång går det även att boka en ny tid med Maria. Ännu en gång vill jag bara säga Vilka underbara kollegor jag har och vad man får lära sig utav dom. Tack för att just jag fått den chansen! Så med det kan jag lägga mig med ett leende på läpparna. 




RSS 2.0