Effektiva helger! 👌

TĂ€nk vad man kan hinna mycket pĂ„ en helg, föregĂ„ende helg han jag med bĂ„de massa surr hos vĂ€nner, Ikea och helgjour. Denna helg har vi hunnit pĂ„ 3 olika middagar med olika personer, massor med surr, stĂ€dning, ridning och massa planering av vĂ„rat kommande bygge. SĂ„ alla Ă€r verkligen taggade till tusen nu och denna vinter kommer bli helt galet bra. Var verkligen lĂ€nge sedan jag sĂ„g fram emot en vinter sĂ„ hĂ€r mycket. BĂ„de med skoter, fjĂ€llen och trĂ€ning inför kommande sĂ€song.  

Idag har för övrigt lilla fröken fĂ„tt hoppa kan inte avgöra vem av oss som var gladast hon eller jag!? Min fina flicka nu Ă€r vi pĂ„ gĂ„ng igen. 


Nu börjar jag Ă€ntligen vara piggare ocksĂ„, huvudet vĂ€rker inte sĂ„ dĂ€r galet myclet som igĂ„r och febern har Ă€ntligen gett sig av för denna gĂ„ng! Nu kan de bara bli bĂ€ttre. 

Inget ont som inte för nÄgot gott med sig!

MĂ„ste verkligen sĂ€ga Ă€ven om jag Ă€r otroligt besviken att jag missar UmeĂ„s tĂ€vling till helgen sĂ„ kĂ€nns Lilla fröken jĂ€tte fin. Otroligt vad lite skrittjobb kan göra. KĂ€nns som att vi kommer tillbaka starkare Ă€n innan sĂ„ just nu ser jag inget dĂ„ligt i vĂ„rat lilla brejk frĂ„n hoppningen. Traven Ă€r helt fantastisk och hur myclet jag Ă€n lĂ€ngtar tills vi ska tĂ€vla sĂ„ kĂ€nns det otroligt skönt att jag tog beslutet att Ă€ven strunta i GĂ€vle eftersom de skulle bli stressigt och inte rĂ€ttvist mot min fina hĂ€st. SĂ„ vi tar allt i vĂ„ran takt och ser fram emot höstens andra tĂ€vlingar. Men till er andra som ska tĂ€vla i UmeĂ„ stort lycka till! 




Min saknade farbror Q ❀

Endel dagar saknar jag min Ă€lskade farbror sĂ„ himla mycket. Bara att fĂ„ krama om den vĂ€lbekanta mulen, att alltid ha den dĂ€r tryggheten i all röra. Min Ă€lskade farbror Q, om man Ă€ndĂ„ vore miljonĂ€r tĂ€nk sĂ„ lĂ€tt allt skulle vara dĂ„... 




Hej Sverige!

Haft en fantastisk vecka i Turkiet med familjen, solat och badat hela dagarna. Men oftast kĂ€nns det skönt att komma hem men denna gĂ„ng vill jag nog tillbaka till de bekymmersfria dagarna i solstolen.. DĂ€r bekymrade jag mig mest vilken sorts drink ja ville ha eller vilken smak pĂ„ glassen jag var sugen pĂ„. Men hemma kasta man tillbaka till verkligheten och jag gillar den inte alls.. Men allting har en mening men och de kanske leder till nĂ„got gott fĂ„r man hoppas.. 





Vilken underbar mÄndag morgon!

MĂ„ndag morgon och jag ser fram emot att bara jobba 2 och en halv arbetsdag denna vecka för att sedan bege mig mot varmare breddgrader med bĂ€sta familjen. Idag ska jag packa klart min resvĂ€ska. Avslutade gĂ„rdagen med att hoppa min fina fröken. Hon Ă€r sĂ„ himla pigg och glad alltid sĂ„ positiv. SĂ„ fĂ„r vi se hur de gĂ„r nĂ€r allt blir myclet trĂ€ngre inomhus. 


SĂ„ himla nöjd över hĂ„ret 👌


Puss pÄ dig Babsan

Jag Ă€lskar verkligen min hĂ€st, hon kan vara riktigt sĂ„ dĂ€r busig som bara hon kan och har sĂ„dan personlighet. Hon Ă€lskar att hoppa eller bli riden över huvudtaget och blir ibland lite för exalterad men hon Ă€r en arbetsmyra utan dess like! Idag fick hon hoppa vilket var riktigt kul som alltid tyckte hon! Efter stallet hade vi sĂ„dan tur att vi vart bjudna pĂ„ middag och sĂ„ har bĂ€sta Erika fĂ€rgat och klippt mig ikvĂ€ll! Underbart, nu ser jag ut som en mĂ€nniska igen. Morgondagen Ă€r full som vanligt, bara hopp i sĂ€ng och sĂ„ ladda för en underbar morgondag. 


Älskade Antares ❀

Jag Ă€r sĂ„ otroligt glad att vĂ„ran Ă€lskade Ante hittat ett kĂ€rleksfullt hem dĂ€r han Ă€ntligen hittat sin sjĂ€lsfrĂ€nde som rider honom sĂ„ bra! De passar helt perfekt och nu kan han fĂ„ vissa vad han gĂ„r för! Han har sĂ„ himla mycket att ge pĂ„ tĂ€vlingsbanorna och jag ser fram emot att se honom i dom större klasserna framöver. TĂ€nk sĂ„ bra det kan bli om man bara klaffar med hĂ€sten. Magi! 




Effektiv morgon!

Dagarna sniglar sig förbi, idag börjar jag senare för att besikta min pĂ€rla pĂ„ morgonen. DĂ„ passar jag pĂ„ att stĂ€da lite innan jag ska ivĂ€g. Dammsugit, damtorkat och skurat de mesta men lite kvar till i em. Älskar nĂ€r man har ny stĂ€dat, ikvĂ€ll ska jag passa pĂ„ att torka alla skĂ„pdörrar och sedan packa lite. 




Hösten nÀrmar sig..

DĂ„ var hösten pĂ„ vĂ€g in och denna sommar har varit hĂ€ndelserik pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt. Jag vet dock inte om jag Ă€r redo för att hösten ska komma riktigt Ă€nnu. Dock lĂ€ngtar jag efter snön, vintern, skotrar, stugan, mys och allt annat. Men först laddar vi upp med en vecka i vĂ€rmen tillsammans med familjen vilket jag ser fram emot massor! SĂ„ lĂ€ngtar sĂ„ jag blir grön men snart Ă„ker vi bara 9dagar kvar! 





RSS 2.0