Packa i sista minuten

Nu ger jag upp för ikväll, får panik packa imorgon de sista. Men tänkte börja 7-11 då har jag två timmar på mig tills Jossan hämtar upp mig så då kanske jag hinner byta skor inne i stan och göra mig klar för avfärd. Quantos var jätte duktig idag, han är så snäll min prins. I vänster galopp så fixar han relativt bra "piruetter" men i höger får jag inte in högra bakbenet tillräckligt ännu.. Tänka sig vad han kan min hoppehäst. Men nu ska jag sova någon timma innan klockan ringer. 






Snart helg

Idag är jag mycket piggare, fortfarande en förskräcklig huvudvärk men de går nog över. Jobbat in morgondagen på PHB så slutar efter jag ger lunch imorgon. Har mycket och göra och packa innan jag kan slappna av. Men hunnit några punkter på listan. Nu står jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar någon gång så jag kan åka till stallet. Som tur är har bästa Amanda haft hand om Ante idag. Vad skulle jag ha gjort utan henne? Ihelgen ska hon även ha hand om mina två björnar känns bra att lämna dom i trygga händer! 








Orkar inte vara sjuk...

Kände mig lite piggare igår även om endel tyckte jag såg blek ut. Men idag är jag inte alls pigg, men hunnit vara och göra stallet innan jobbet för att kunna jobba länge och sedan bara hämta Marco och hoppa ikväll. Frågan är hur många dagar kroppen orkar stå emot. Hoppas bara det knte bryter ut något mer innan helgen. Jag orkar inte vara sjuk just nu, då går jag och sover och tänkter knte vakna för än det är sommar. Men som tur är så håller min fina häst humöret uppe, igår var han en gummiboll mellan hindrena men var så mjuk i sprången och lydig trotts att han var lite vild. 



Ante något skeptiskt på kliniken. 


Feber på G

Febern knackar på dörren och jag vägrar öppna det är inte lägge att bli sjuk nu. Idag har jag varit i Skellefteå och jobbat så ridit för Eva ikväll på min otroligt fina häst. Idag kunde vi "koppla bort tyglarna och hänga in dom i stallet" så fin var han. Kunde ta allt med sättet och han höll sig lugn hela tiden, det händer inte så ofta. Han kände kanske att jag inte var riktigt kry. Så nu hoppa i säng så jag orkar imorgon. Natti natti 


Min prins ❤️

Snö och sömnig

Idag faller snön ner från himlen äntligen! Trodde aldrig jag skulle längta efter minus och snö men heldre än slask och blött... Idag känner jag mig sjukt trött, det är ju fredag då brukar jag gå på reservens och vara piggast på hela veckan. Men inte det, känner mig lika trött som Ante troligen gjorde inatt då lamporna aldrig slokande. 

Att dessa djur är starka är något som vi alla vet, men att de även har en så stark vilja att de kämpar där många människor redan hade kastat in handduken. Nu håller vi alla tummar och tår för en snabb förbättring för Lalle.


Roligt och spännande

Hunnit mycket idag, känns det som varefall. Hunnit med jobbet på näsvik, jobbade in igår kväll dagens arbete på PHB så jag kunde åka till Boden en sväng istället. Men när det händer mycket sover man gott om natten. Men när det dock är myclet spännande och roliga saker så kan de ju dock hålla en vacken lite längre. Så kan det vara, Quantos var då oerhört fin idag igen, han som bara levererar och levererar! 

Mys med mina arbetskompisar


Trötter

Skulle stiga upp tidigt och rida Quantos på morgonen men jag orkade verkligen inte. Vart så sjukt trött så bestämde mig för att sova vidare och rida i em. Ikväll blir det hoppning med Marco vi får se hur han sköter sig denna gång. Igår var han duktig i slutet men fortfarande lite för vild. Men nu ska jag skynda mig iväg på jobbet, ha en bra dag! 




Ny vecka, nya utmaningar

Kände för att starta veckan med en go frukost innan bag ska bege mig till stallet. Blev hallon och banan smoothi och macka, otroligt nog fick jag i mig det utan problem idag. Nu ska jag klä mig och sedan bege mig mot Näsvik. Ha en bra måndag! 




Slappar söndag

Varit en sjukt skön dag, städat och tvättat lite så sett film. Sedan vart de go söndagsmiddag och så skulle jag åka och rida Marco men då hade Li glömt att jag skulle hoppa och redan ridit så tar de imorgon istället. Det gjorde inget alls då han jag städa ur min gamla pärla som Fellan ska ta över. Så han jag öveb förbi Erika och Ante en stund nu på kvällen. Men nu väntar sängen och invänta John blund imorgon är en nu vecka med nya möjligheter! 




Söndagsmys!

Alltså när man får sova länge och inte behöver stiga upp alls på morgonen då vaknar man tidigt och kan inte sova. Så steg upp och åt ordentlig frukost innan jag kröp upp i soffan och ser lite nostalgi film från barntiden innan jag tar tag i dagens städning. Sedan bär det av mot stallet för att mocka och sedan till Näsvik och hoppa lilla Marco. Men min kära bror har lånat min bil dvs att jag har deras och så konstigt att inte ha min traktor som tar sig fram överallt så kanske får vänta på Johan. 


Nu längtar jag efter tävlingarna! 😍

Hjärtat av guld! ❤️

Hoppade lilla Quantos imorse och han var duktig som vanligt, han har ett hjärta av guld den där hästen. Nu blir det soffan och slappa hela dagen tror jag. 




Stallet nästa

Just ätit lite frukost, nu iväg mot stallet för att motionera mitt hjärta innan jobbet. Glad alla hjärtans dag på er allihopa! ❤️




Gullunge

Käkat god smörgåstårta i sinne och fått pussa på gullungen som alltid charmar kameran och alla runt sig. 




Spännande

Igår var en lika full dag som vanligt, men även lika rolig som vanligt! Var med Marco till hällan och hoppade borta för första gången. Det var mycket spännande till en början innan allt föll på plats då sköte han sig riktigt bra. Det blir roligt att se vad vi kan åstadkoms med denna lilla filur. Men nu trycka i mig en macka och så iväg på jobbet.




Förändring

Trodde aldrig jag skulle våga, men nu 2,5dm kortare och jag är sjukt nöjd! Vart riktigt bra. Nu sov


Regn nu!?

Måndag igen och ännu en arbetsvecka har börjat. Tråkigt nog börjar denna vecka med ishalka och regn, vad händer med mitt vackra vinterland? Strax klar på jobb nr1 och ska börja bege mig mot PHB efter att hästarna fått lunch. 

Denna goda Yoghurt äter jag varje morgon. Jag har jätte svårt att äta tidigt på morgonen så äntligen hittat något som går ner! 




Snubbla på mållinjen...

Jodå han gjorde det igen, trotts en mycket stressig framridningen/hoppning så löste han det. Jätte fin men idag kändes det som att vi snubblade på mållinjen, hade en 0/0a upplagt och serverat på ett silverfat men ändå så slarvar jag bort den, idag tappade stigbygeln i omhoppningen så kom helt fel på 11 då jag inte riktigt var i balans. Så på 12a så drog han mot ett annat hinder och när jag väl fått han mot kombinationen så var vi redan framme så la en volt och kom igen. Så ännu en gång var det mitt fel och min balans men men.. Mycket fin Quantos som hoppade trotts allt som en miljon! Men nu har jag gjort bort alla mina missar för detta år tycker jag. Nu blir det träning till v13 då det är Umeå! 

My superstar

Min älskade ängel var som miljonen själv idag. Känns så där enkelt nu igen precis som tidigare 120 är fixar vi ju som vanligt i sömnen igen. Men en rejäl ryttarmiss idag gav ett nedslag. Men vad gör man då prinsen är så fin jodå man skrattar skakar på huvudet åt sig själv och rider vidare. Min fantastiska häst är en på miljonen och han är min bästa vän som passar mig som handen i handsken! Du får mig alltid att le My superstar. 




Kan inte sova

Kan inte sova alls så är väl lika bra att kliva upp. Känner mig sorgsen att någon ens gör sådant. Ännu ledsnare att dom snor och jag måste köpa nya när jag har helt klart annat jag heldre lägger pengarna på. Suck idag blir det då tävling och kul att köra i det här skitvädret. Men ja känner mig bara negativ och tråkig så kanske lika bra att stanna hemma och krypa ner i soffan istället. Blä 

Tur mitt hjärta alltid gör mig glad <3 

Mitt är ta mig fan mitt!!!!

Fy fan för dom som inte kan skilja på mitt och ditt!! Någon djävul har snott ett förbannat extra ljus av mig! Jag älskar mina extra ljus till månen och tillbaka, varit så nöjd över att äntligen ha ett par riktigt bra extraljus så snor någon ett från smurfen... Menar vill man så förbannat gärna ha ert par extraljus så kan man väl slita ihop till ett par egna precis som jag fått göra! Så fuck you era idioter som inte kan låta bli andras saker. Min dag var bra jag var glad och taggad för tävling inorgon men nu vill jag krypa ned i soffan och aldrig mer stiga up!! Fan för er!!!!! 

Potatismos

Ibland känner jag mig extra duktig efter en lång arbetsdag då jag avanserst och gjort och gör eget potatismos istället för pulver. Både så mycket godare och bättre, även om det är snabbt och enkelt med pulver. Men tar inte många minuter att göra vanlig heller. Ja då känner jag mig stolt över migsjälv att lägga lite extra tid på bättre mat. Men nu byta om sedan stallet och packa lite. 




Fredag igen!

Äntligen är fredagen här och imorgon blir det årets första tävling med farbror Q. Som hjälp har jag med mig bästa Amanda, vi får se om jag håller mig kvar denna helg. Träningsvärken i benen är inte helt okej och 90åringen försöker röra sig framåt i någon konstig rörelse. Men allt går över. Har så mycket roligt framöver, både förändringar och annat roligt. Även om denna vecka varit extremt full med allt möjligt så har den varit väldigt bra. 




Uppe före tuppen

Igår sköte sig min fina farbror jätte bra i slutet av passet, lugnade tillslut ner sig och jag fick arbeta med sättet. Så nu upp och rida min prins innan jag börjar jobba. Det gäller att planera för att få ihop vardagen. Till helgen väntar tävling vilket blir jätte kul, som jag längtar. Som tur är så har jag bästa Amanda med mig denna gång. Får se hur många av Qs hovar som håller sig på marken! Nu ska jag kasta mig iväg så jag hinner klart innan jobbet. 


Lill bäbisen 

Måndag igen!

Efter en fantastisk helg så är jag åter på jobbet, just ätit lunch och ska ta tag i jobb nr2 nu. 




RSS 2.0