Mys

Varit i stallet hos min fina pojke, eftersom han ska gå sigrid imorgon så ska fick han vila idag :)
Borstade bara på honom och pussa lite på han idag.
Idag har vi nött Sex and the city hela dagen sjukt mysigt :) Nu ska ja hoppa plugga några körkorts teori sedan sova.

Vilken dag =)

Vilken dag igår alltså, började med tävling i skellefteå med de små bruna björnarna som var hur fina som helst :D

King 1m 0/4fel missbedömde så störde honom lite för mycket så då petade han
1.10m 8fel två nedslag men han kämpade sig runt så himla himla duktig, hoppade alla läskiga saker till och med vattenmatta vilken pärla!

Quantos
1.10m 0/0a han var super fin! :)
debuterade 1.20m 0a Han var kanon hoppade sååå bra och var sjukt snäll, vilken debut <3
Ja jag vet då verkligen att ja köpt rätt häst, hade inte kunnat få någon finnare än han. Känns som om vi börjat rida ihop oss nu :)

Sedan vare hem riva runt i garderoben klä mig och så drog vi till Felicia och så till stan :)

Extra stort TACK till Marietta för skjutsen överallt du är enpärla <3

ett år äldre då.. ;)

Ja idag fyllde man då äntligen 18år, men knäpp som man är så beslöt jag mig för att åka till Skellefteå och tävla imorgon fm så blev en hemmakväll idag med maassssooorrr med fika! ;) Imorgon blire utgång med några av brudarna :)) Men nu ska jag sova ska orka rida 4klasser imorgon med Hade bäst!!


TACK FÖR ALLA PRESENTER OCH GRATULATIONER!!! :D

sex and the city<3

Nu slår ja på sex and the city, ska se alla säsonger thihihi :)
Imorgon äre hoppning med båda bruna jippi love it!! <3
GOD NATT!!!!

Lyckan som uppstår när man får rida en brun björn <3

Så himla lycklig, va glad man kan bli utav att skritta runt på en stor brun efter att inte ens suttit på hästryggen på en hel vecka.. Han är ju bara värdens snällaste min farbror, körde på barbacka och han traskade snällt på där som att det är hellt normalt Älskar min häst <3 Så på Onsdag blir det hoppning jiipppii! :D

Nu ska jag se några avsnitt sex and the city och sedan sova gott! =)
GOD NATT!!!

Ny vecka nu då! :)

Kan ju säga att de här med att plugga teori är inte min grej... blir sååå sur då jag råkar ha ett fel så ja måste lägga bort det ett tag.. hhaha konstig man e jaja men ja kan ju läsa för de kan man ju inte göra fel varefall ;)

Idag ska jag nog skritta min fina, inte ridit på en vecka kan säga att ja längtar efter ett saftigt pass med pojken, så hoppas min kropp gör stora framsteg till helgen! Nu sk ajag läsa sedan käka och så iväg till stallet. :)




sötaste simon hänger med ännu 23år gammal:)

Ny vecka nu då! :)

Kan ju säga att de här med att plugga teori är inte min grej... blir sååå sur då jag råkar ha ett fel så ja måste lägga bort det ett tag.. hhaha konstig man e jaja men ja kan ju läsa för de kan man ju inte göra fel varefall ;)

Idag ska jag nog skritta min fina, inte ridit på en vecka kan säga att ja längtar efter ett saftigt pass med pojken, så hoppas min kropp gör stora framsteg till helgen! Nu sk ajag läsa sedan käka och så iväg till stallet. :)




sötaste simon hänger med ännu 23år gammal:)

rymlingt..

Hjärtat i halsgropen då jag såg att lilla Kajo lykats riva grinden och rymma, men han bara dra på mig nå kläder och gå ut med Alva så stod han å gården glad som alltid och skulle helt plötsligt busa med Alvan :) Tur kan man säga!
Går det inget bra på TV så här på söndag fm??? Suck! räddningen är sex and the city ;)

Kajooo den lilla groddan ;)

Ja Kajo ville inte sova längre än så här idag...  så bara stiga upp och släppa ut skrutten och sedan sjunka ned i soffan igen, kommer typ ha förbrukat en hel livstid i soffan innan min kropp känns ok igen. Idag ska mamma rida eftersom inte jag kan rida ännu :'( Åå tävliing till helgen vore bra om jag kunde rida åtminstonde onsdag och framåt.

Ikväll äre ridsport kl 17.00 på 1an :D som att ja ska se det när ja ändå är planterad i soffan! ;)

fredagsmys + lördagsmys :D

God kväll gott folk :)
Igår vart det max och film mys med massa godis hos Linn med Jenny och Jennifer :)Mysig kväll det med!
Linn hoade min fina pojke en sväng eftersom jag inte kan rida så måste han ju röras på han med mer än bara linas.

Så idag skjutsade värdens bästa Linn mig till stallet skulle bara snabbmocka eftersom min kropp inte riktigt är okej ännu.. suck.. sedan så hade jag inte mycket till val än att åka hem och slöa tills Hanna och Lajni kom då vare dax för plankstek och myskväll med film och massa godis igen oppsi ;) hahahha Nu blir det lite nostalgi Eva och Adam. jajaj nu ska jga få lite damp på Hannis som inte lägger på telen så vi kan starta filmen :) Ha en bra lördagkväll gott folk :)))



Love <3

God morgon

När man kan sova lite längre så går ju inte det.. Man vaknar och måste traska ner för att hämta lite tabletter och så tänkte man käka när man ändå är nere. Men självklart har vi Inge mat i kylen... Inte ens mjölk underbart när man inte tar sig någonstans och kan verken gå eller cykla.. :( ska rota igenom alla skåp nu och se om vi har något ätbart..

Lite bilder på min finaste vita springare <3


Slut för ikväll

Linade finaste pojken som tyckte det var super kul att springa som en tok och busa.. Tur han e söt ;) Sedan vare dags för Valdinos vart att käka och lyssna på vad TS hade att säga :) så efter det orkade jag inge mer, mitt ben dog där mot slutet så jag drog hem för att vila istället. Blir att vara hemma imorgon med så ska Linn rida Q imorgon ;)


Rastlös

Slappat hela dagen, bakat en chokladkaka mer än så har jag inte gjort.. Blir att åka till min fina bruna snart för att pyssla om honom och göra stallet. Sedan ikväll blir det Valdinos eftersom vi har tack of där ikväll :) bäst av allt är att jag inte vet om jag kan ha något annat än mjukisbyxor.. Men de är ju fö snyggt det med eller hur?? Överväger därför att dra på mig ziperallen ;) hahha haha nu ska jag stöka undan här sedan göra mig klar för stallet :)


Hemma

God morgon, idag kände jag mig lite för stel för att åka till praktiken och gå och stå hela dagen... Så idag ska jag driva tid med lite plugg, känner inte taggen eftersom jag inte kunnat rida sedan i söndags och kan nog inte rida idag heller suck... Tur jag kan åka och puss på min bruna björn ändå :) ha en mysig dag.


tummen upp till värktabletter..

Efter någon timmes sömn så begav ja mig till prkatiken ihop om att dagen skulle gå lite fortare... skönt att vara ute men kroppen värker men tur det finns värktabletter. Eftersom jag inte kan rida så tog jag Nexus och Pelle på töm så de fick jobba lite trotts allt. Louice red Talle en sväng så har vi väl inte gjort super mycket idag.
Blir att åka till Quantos men tror tyvärr inte att jag är i trim för att ens rida honom idag.. :'/ men om jag har tur kanske jag är bättre till helgen :) ska nog baka lite nu bara för att jag känner för det precis nu sedan ska jag vänta på mor lilla som ska få rida Q idag :)

älskade finaste bruna björn <3 thihi

Go kväll, varit förbi min fina pojke han får en alltid att må super :) <3 älskade poa häst.
sedan vare hem för att skriva lite papper och sedan så tror jag att ja ska stoppa ned fötterna i fotbad och så ta lite värktableter så mina ben får vila lite.. ha så mysig kväll imorgon äre jobb igen.. :)

Då pratar vi om änglavakt!

Jaha dagen började inte så bra, började med en krock med moppen.. ja tog mig en flygtur och moppen är totalt demolerad och vill nog gå vidare i livet nu.. jaja tur i oturen så klarade ag mig undan bra med lite blåmärken och sår överallt men kommer nog ha gode ont i kroppen sedan.. åkte och jobbade lite till typ 11 då jag insåg att ja kanske skulle åka till akuten och kolla ryggen med mera, så röntgade skulderbladet men det var helt så det e ju skönt! :) efter lite mer än 3 timmar fick jag äntligen åka hem. fick inte ens gå mellan röntgen och rummet utan var tvungen åka rullstol haha lejt.. men men. Nu så ska jag kanske äta lite tacos bara för att. Sedan stallet en sväng för att ta hand om min fina! :) <3

slö kväll :)

Hemma efter en kväll i stallet kändes skönt att bara hinna dröna bort lite tid där idag utan att behöva sringa fram och tillbaka 20000gånger.. ;) hahh jaja men kvällen vart trevlig Bellis kom till stallet och installerar sig allt mer igen nu kuligt! :D thihihi nu blir det att sova lite fast lite sugen att vänta på Sex and the city hm.. får se men säger varefall god natt nu :)


Måndag igen då..

Dagen känns som om den varit lång men det har nog inte det trotts allt.. började 08.15 idag eftersom jag var på körskolan innan, men har ridit Marccon idag och sedan så har vi gjort ett försök att klippa hästarna men nepp inte funkade klippmaskinen eller skären vet inte va som var problemet.. suck! Men nu e jag hemma och funderar vad jag ska åka förbi ICA och inhandla för mat eftersom jag måste ha någon mat imorgon och så kanske även idag! ;)
Sedan stallet för att ha jour.. känner mig inte så speciellt taggad... Men ska nog kolla på lite hoppträning ikväll varefall, ha de! :)


älskar GPAs västar ;)

Alvas nya kappa ;)

Tjenare tjenare en snabb uppdatering från helgen måste springa och göra mig klar körlektion 07.00 idag igen känner mig lite sliten att ALDRIG få sova ut ordentligt.. men men till helgen blir det lugnt :)

Lille pojken har varit super, placering i alla klasser och fick hitta en super känsla till sista klassen super avslut på helgen! :D 1m 3a, 1.10m 5a, 1.05 4a och 1.15m 3a. Super duktig kille fick kämpa sig genom hela 4klasser ihelgen men nu känns det som vi hittat varandra ännu mer, tur det inte är så höga klasser ;) hihi jaja men nu måste jag snabba mig hade! :)


Alva Larsson fick sig en ny kappa igår söt vovven <3


duktigaste kämpe pojken! <3

lite bilder från dagen..

Dagen har enbart beståt av en massa skratt.
Ja vi har varefall varit ute och ridit med talle och nexus först, vilket var hur kul som helst men ja vi skrattade så vi grät och det rolgaste är att jag inte ens mins vad som var så kul? hahah sean vare lunch på Max och sedan ut och rida igen, vart då Charleys tur att bära runt på mig och Sillens tur att bära Fanny, haha ja så vi har typ bara ridit eftersom klippmaskinen inte funkade. Så ja sedan vare bara fika massor ;) haha


Talle


Fanny och nexus


FAnny och Sillen




Nutte sugen på lite mat ;)


Nexus den lilla räven ;)
Våran mening är numera: Är det fikarast snart?? Eller är det Lunch nu?? Jag är hungrig.. haha

Varit hos lille man och joggat lite och sedan smort allt så imorgon bär det av till Luleå på tävling så ska Quantos få sova hos Benka och Klara eller i deras stall och vi hos dom blir en mysig helg :) Hade!


kallt.. brrr

drar på elementen lite till, kryper långt ner under både täcke + filt och försöker sova så jag orkar upp imorgon.
GOD NATT :))

stakars lill-kalle...

Hemma nu efter en dag på PRK, började som vanligt med mockning av driften men idag så ville inte traktorn vara med så det va bara köra med skottskärra.. men det gick bra, så plockat in hästar för skoning, smort storhästarnas sadlar och så släppte dom lös mig och Fanny med saxen i lill-kalles man mohahah han vart så här snygg!


förre




Fanny fixar lite ;)

sedan vart det ut och rida en sväng runt slingan med Saranka

trött tjej..

Synd energin stannade inte kvar i kroppen den gick raka vägen ut.. trött nanting så ska jag bara kasta på mig lite kläder sedan tar ja och moppar iväg till piteå ridklubb för att jobba ännu en dag där.. ha en bra dag..

fin pojkarna <3

Super träning idag, kul att farbror King också fick följa med igen, saknat den lille token :)
Quantos var hur fin som helst, bara ryttaren som behöver träna lite mer men sjukt fin och så hade jag Thereses sadel och jag får mycket bättre stöd så får en annan balans så det är väldigt roligt.
Kingen började med att busa till det och tyckte inte att han skulle behöva hoppa det där fjantiga lilla hindet på 60cm hhaha sedan så fick han rulla på det ett tag och se så bra det gick sen. Hoppade super i trekombinationen och på trippeln hur fin som helst så himla kul! :D Bästaste bruna små pärlor <3 Vilken lycka och energi det ger en i dom här gråa dagarna... men ja synd det var på kvällen då men lagrar all energi till morgondagens arbete. ;)
Nu tv + sängen god natt! :)


Han är allt bra söt den där king ;)




thih

hoppträning me båda bruna idag! :D

Åå så skönt slumrade på soffan en stund för att återfå lite kraft för att orka med hopptäning ikväll med båda bruna filurerna. Idag ahr vi inte gjort så ycket, mockat drifterna, tränat i automaterna, smörjt sadlar i mängder, städat, plockat in hästarna m.m. helt okej tycker jag men de enda problemet ar varit aqtt jag har varit hur trött som helst.. suck! Men nu har jag ju sovit en stund så ska bara käka sedan så beger jag mig mot stallet för att göra klart där :)



söt Eleganth :)

uppe före tuppen...

God morgon, e sjukt trött men ska börja pallra mig mot PRK nu.. jag är som en vandrande zombie idag.. ha en bra dag gott folk!

praktik

Ridit min finaste kille idag för Eva H, idag stod lydnad på schemat vilket Q inte tyckte var roligast men han sköte sig ändå som den lilla ängel han är min fina pojke <3 sedan en varm dusch och nu är det dejting med kudden som gäller så att jag orkar upp imorgon.. lite drygt att börja 7 i 3 veckor + att inte ens få sova ut på helgen bara lägga sig i tid då. Nu ska ja se lite tv så sova :) God natt




Gillar att min mope rymmer 7liter och ja ni ser ju att det inte var mycket kvar i den så tror den var ganska turstig hahaha ;)


filur


kolla vilka fina pojkar! :) <3

sockersjukan;)

Jag + socker + socker = gaaaallleenn Iiiddaa
har varit ute och ridit Q med klara och sparven mysigt :) sedan gjort lite käk och så ätit socker socker och mera socker så jag har nå¨fucking damp nu typ.. hahahahah jajaj sak samma
igår vart det goo middag här på oppibysvägen i Luleå, ja tror att man kanske ska flytta hit..? :)
Ha en bra kväll gott folk! :)

klona mig!

Blä hatar att ha bekymer.. Ja skulle helst vilja kolna mig. Någon som vet hur man gör!?
Så kommer fiffi och kollar på mig med en boll i munen och det enda hon vill är att jag ska kasta den igen och igen och igen.. tänk om de var dom enda bekymmer man hade! att få någon som kunde kasta denna boll åt en!?
tänk vad lätt livet skulle bli.. men livet är väl inte till för att vara lätt eller?

snart helg

Dagen började med övningskörning kl 07.00 så jag var gode trött när jag steg upp imorse kan jag ju säga.. trotts att jag inte var hemma allt för sent från stallet och sedan så orkade jag inte plugga eller något så doppade ner fötterna ännu en dag i fotbadet m.m kan ju säga att mina fötter ALDRIG mått så bra som dom gör just nu! :)


 





Nu ska jag plugga lite Engelska innan jag ska släpa mig iväg till lekitonen..


pluggpluggplugg...

Skönt att sluta lite tidigare idag, speciellt när man blir så deppad för det regnar...
Tänkte ta och plugga lite innan jag beger mig mot stallet för att fixa klart allt så att lille man får komma in i tid idag, för att sedan återvända senare ikväll och rida :)

finaste pojken <3

Kom just från stallet hoppat finaste Quantos, busen hoppade så bra men drog något bockrace innan han kunde sansa sig igen ;) haha sötte <3 Ska passa på att plugga lite körteori samtidigt som jag startar fotbade och myser med det.
Ha en mysig kväll gott folk :)

sovmorgon..

Igår avslutade jag kvällen med fika på Nodo med Madde, mycket trevligt vare :) Känns konstigt att man har tid med så mycket när man bara har en häst?? :O haha ja men så kan de ju vara.. gillar dock mammas kommentar: Hm.. Ida nu måste vi nog köpa en till häst så att du är hemma lite mer.. ;) hahahah hon är allt bra gullig min mamma <3


Min finaste lilla kille <3



Idag har jag haft sovmorgon idag, väldigt skönt och välbehövligt måste jag säga! känner mig utvilad för en gångs skull :) Nu sitter jag i datasalen på skolan och ska skriva en rapport om våran exkursion till Falkberget mycket intressant vaa? sedan blire redovisning och Matte. Men nu är det jobbdax hade! :)
Jag har hört att man ska äta efter att man tränat!? ;)


pigg poa :)

Igår vart det ett joggingpass på banan med lille Quantos, han var pigg och glad lika rolig som alltid att rida :) <3 Sedan var det bara hem packa träningsväskan och iväg till gymet för att möta upp Linn och träna lite. Så efter det drog vi till det lilla huset i skogen och plockade fram körskole böckerna.. hahah försökte oss på lite frågor men ja det gick ju som det gick slutade med att vi kröp till korgs ganska tidigt :)

nu sitter jag i datasalen och ska skriva lite om hästsjukvård.. Ha en bra dag! :)


en helg i Luleå :)

Lördagen spenderades i Luleå som sagt, linade min lilla pojk innan jag åkte han var sjukligt pigg och latjade runt på plan. Kanske lycklig över att det var fint väder och sol? ;) haha

Hos klara så drog vi iväg till stallet och red ut med Sparven och lousie mycket halter blev ddet kan man säga. Så gjorde vi klart allt i stallet för att ´bege oss hem och äta god mat, spela spel, se filmer och ja prata lite :) trevlig kväll det med! Så vart det sängen inte alls för sent för skulle ju upp på söndag morgon för att dra till LRK för att se på ABnians Pretige sadeltour.

Söndagen: spenderade en del av dagen på LRK intressant var det. Sedan så vart det att rida lousie ut och sedan på banan kan ju säga att det var kul att få ha lite rally ;)


RSS 2.0