Valborg

Efter att gått en morgonpromenad med fina Q och varit hos frissan och fått håret färgat kröp ja ned i soffan med lite frukt.


Har du sett Polly?

Har du sett polly? Hon var senast sed vid Grans under kvällen den 29april. Tveka inte att höra av dig om du ser henne! 0703303996 Jenny Hortlund. Eller mig om du för ögonblickets stund inte har hennes nummer, så kan jag meddela Jenny.

Hjälp till att hitta min väns fina hund!


Klart

Äntligen klar! Hela övervåningen är äntligen klar och allt på plats. Hästarna har varit toppen fina i helgen och idag vart det första ute träningen och var hur fina som helst! <3 Imorgon blir det att stiga upp tidigt och åka till stallet innan jag ska till frissan. Men nu sjunka ned i soffan :)


Lasta på, lasta av..

Ännu en dag full med på och av lastning av saker. Efter att ha tagit en morgon promenad mer Kajo och ätit frukost för första gången i nya huset så börjar vi köra saker igen. Förstår inte hur vi kan ha så mycket saker i ett så litet hus. Men först stannar vi till hos Q för att kolla till honom och ge han lite vatten :)


Första natten

Första natten som ska spenderas på sandlagård, jag bor fortfarande i kartonger men nu börjar vi få upp allt i köket. Men nu ska ja se lite film och sova :)


Sista natten

Sista natten avklarad och sov inte lika bra som jag hoppats att jag skulle göra. Blåste så mycket så de knakade i träden och utan några saker ekar det ju nästan i rummet. Hunnit vara och rida på morgonen och min fina sköte sig bra. Nu sitter jag på genetiken och längtar till lunch och Sen hem och packa :))


Äntligen!!

Äntligen är det dags att få flytta in på sandlagård. rummen fylls allt eftersom och det känns inte alla jobbigt att lämna de hus jag nu bott i under ett X antal år och som jag spenderat många timmar i och varit i ändå sedan jag var väldigt liten då mormor bodde här. Det ekat tomt i rummet nu och de enda som står kvar är min säng och två fåtöljer så inatt spenderas jag sista natten här på furulund. Så just därför ska jag krypa till korgs nu och sova lite extra gott inatt ;)


Blåmärken

Varje dag upptäcker jag att jag har nya blåmärken undra vad jag pysslar med egentligen. Idag är jag helt blå på knät och smalbenet inte konstigt att jag hade ont. Men den stora frågan är vad jag har gjort för jag har inte ramlat eller sprungit in i något så vart kommer alla blåmärken från? Men nu ska jag hoppa i säng och så får vi se kanske vaknares tio till.. ;) God natt


Snart klar med Matte

Skrivit klart matte provet som gick förvånansvärt bra, nu är det bara att skriva klart hemprovet sedan är jag helt klar med Matte C skönt! Nu ska jag ta tag i några gamla uppgifter innan vi börjar vådan nästa lektion som är avel. Ikväll blir det att ha jour och läsa igenom häftet till svenskan för imorgon väntar nationella hela dagen från 8.20 till 15.00.


Så pluggar jag..

Igår satt jag med denna matte men kursen är snart klar, så igår satt jag och pluggade inför de sista provet och slutade ändå med att jag inte orkade. Men nu sitter vi och går igenom svenska texterna inför nationella imorgon..


Packat

Sådär nu bor jag i kartonger alla kläder nedpackade och alla grejor i rummet. Man kan inte tänka sig vad lite gardiner och ljus kan göra för nu är det helt kallt i mitt rum. Hyllorna är tomma, varenda låda tom och gardinerna nedplockade. Så nu längtar jag tills jag går bära in allt i nästa hus. Men nu ska jag plugga lite matte innan jag somnar.


Måndag ännu en gång..

Idag är det måndag och jag har haft Matte på morgonen vilken underbar start på dagen.. Sedan påminde dom oss just om att nästa vecka ska alla gamla uppgifter vara inne underbart!!? Nä fy kan säga att i veckan och hela nästa vecka kommer jag få bo med näsan i alla böcker. Men nu svenska och förberedande inför nationella på onsdag.


lite värmebilder


Quantos efter och före värmebild


Efter


eventuellt jobb?

Sitter och studerar värmebilderna, jämför och kontrolerar sådant här skulle jag nog kunna jobba med ganska är det faktisgt. kanske går att få ut några bilder eventuellt lite senare!


Norrfjärden

Varit och kollat på vårt nya hem, det är helt galet hur mycket jag längtar. Det är så fint över allt och jag längtar tills jag får flytta in alla grejer. Längtar till och med efter att få mocka och göra fint i hagarna, efter att få måla lock sortera lite! Längtar längtar längtar!! :D


Värme kamera.

Har fotat med värmekamera lite idag både före jag satte på Back on Track täcket och sedan efter det och sist efter att jag ridit. Intressant att se hur värmen i kroppen förändras och på vilka områden som blir extra varmt och liknande, ska studera dem och sedan kanske jag lägger ut dem.

fina pojkar

Hemma efter en dag i stallet, hoppat båda två mycket fina filurer. King fick hoppa bana och sköte sig super! trodde han skulle vara tokig och rädd idag men han var fin och stabil. Så nu är suget att ta med lille farbror till högbo ändå större. Men tre dagar kvar att fundera.. hihi jaja Quantos var också jätte fin idag, lugn och mjuk han fick hoppa studds. Men nu blir det middag sedan så ska vi redigera lite film ikväll.

flytta flytta flytta.

Flyttat in min bror i lägenheten idag, gick fortare än väntat fast då var vi fyra bilar med ett släpp och pappas mega bil. Så nu längtar jag ändå mer tills vi ska flytta, det är inte alls länge kvar nu! :) Ikväll vart det pizza och så film med godis mysigt. Men nu ska jag slå på lite film och hoppa i säng, imorgon är det hoppning.


Fredag

Halva dagen avklarad, provet skrivet och första genetik lektionen klar. Nu inväntar vi mattelektionen fram till 12.10 sen helg och ja det var min Skolverket! ;)


Till verkligheten igen

Vart ett joggingpass lite lösgörande för Quantos del idag eftersom han är mjuk och följsam men fortfarande rädd för alla, speciellt en liten filur som heter Ronja så måste man ju vara lite flexibel med Q. Det är så sjukt mysigt att bara va i stallet och njuta. Men nu ska jag åter igen till verkligheten, imorgon är det Skola igen så bäst att plugga lite inför provet. Ha de!


Denna lilla häst är Quantos så rädd för!


Saknar som "mitt" hår..

Äntligen klar..

Äntligen skrivit klart alla instuderingsfrågor till mikrobiologi provet imorgon, bara 73st! Jaja hoppas att det get någonting och att jag kan lite mer än vad jag kunde tidigare. Nu ska jag gå se om jag hittar mina matte saker i mitt kaos, sedan ska jag nog börja bege mig mot stallet för att ta hand om min lille pojke.

Cypern





hade gärna åkt tillbaka hit igen, helt fantastiskt kul! :)

sjukling idag med..

Är hemma idag också eftersom vi enbart skulle vara i stallet kändes det som att det var lika att jag var hemma och vilade mig så att jag verkligen blir frisk nu. dock börjar jag snart klättra på vägarna är inte bara att vara hemma i 4 dagar. Ska se om jag kan locka lite till i mitt rum för nu är det nära. men först ska jag skriva lite till på min rapport till mikrobiologin. ha en bra dag för idag är det sol igen!

snö igen??

Jag har haft det riktigt mysigt nere i gävle och jag kan säga att jag längtar tillbaka till sommaren... utanför fönstret snöar det så det känns skönt att kunna krypa ned i soffan och se lite tv med en varm te kopp i handen. Eftersom jag sista dagen (söndagen) lyckades bli sjuk så är jag hemma ännu från skolan och när snön bara öser ned så vill jag inte vara i skolan heller. Igår kunde jag börja försöka packa ned mitt rum känns lite konstigt att ännu en gång packa ned sitt rum i lådor. Nu när jag tagit ned allt från hyllorna och gardinerna har fått åka ned så känns mitt rum väldigt kallt och stelt. Men nu är det inte allt för länge kvar tills vi flyttar och jag har ju halv förådet också att få ned i lådor, men det får vänta ett tag till tror jag. Men nu ska jag dricka mitt te och sedan så se om jag orkar göra någon nytta.



längtar efter sommaren <3


Fin poa

Finaste lilla Quantos var galnare än galnast idag på framridningen så han var gode galen. Skummig från öronen till hovarna. Men på banan var han som vanligt guld! Tyvärr ett ned då jag var så slut att ja nästan inte orkade hålla mig kvar. Fin pojken <3 när jag lämnade banan höll jag på att börja grina av att jag var så slut att jag inte orkade stå på benen. Tur hjärtat alltid är med då det gäller :) <3 nöjd tjej ska ta en dusch och sedan blir det middag på hotellet :)


vägsniglar..

Snart framme i Umeå antingen blir det bara en liten vilostund för hästarna eller så kasnek de får vila lite längre och så äter vi någonting. Men vi har inte bestämt ännu ifall vi kasnke äter i övik , men är så blåsigt så mor måste nog få vila hjärnan lite. vart är solen som lyst de senaste dagarna? Vart tog den torra asfalten vägen? Regn och blåst är inte det roligaste att köra i men som tur så går fin bilen så bra ändå :) Men trotts att vi kör en "stor bil" så 'r det bilar som liger 70-80 underbart med lite vägsniglar när man ska köra så långt.. suck


Gävle nästa

Nu rullar vi på mot Gävle med alla små hästar för första elit omgången. Ska bli mysigt med 5dagar i Gävle :)


Äntligen

Sådär då var de äntligen gjort tog väl runt 1h och 30min. Nöjd över resultatet, fick se mina gamla tänder igen och kan säga att man typ inte känner igen dom! :D nu inväntar jag min tid på Naprapatkleniken för att få till min rygg och allt som vart snett igår då jag fick mig ännu en flygtur.. Tycker att det är på tiden ja slutar sitta av hela tiden. Men de har ju sin förklaring, min lilla gris hade lite väl mycket vårkänslor. Men idag skötte han sig och nu är vi as laddade inför Gävle! :)


Soligt igen!

Underbart nu känns livet bra, tagit en promenad i solen med King och ett dressyrpass på Calle. Nu ska kvällen spenderas med min bästa vän Linn <3 Glad påsk på er alla!

Mumsigt

Varit och käkat på skolan med Lollan, kan säga att det var gott. Nu ska jag ta tag i häst nr 2 som ska klippas.


Back on track

Nu var det allt bra länge sedan ja ens orkade mig in på här.. varit helt slut så har inte orkat slå igång datorn på kvällarna men nu känner jag mig pigg igen. Tränat på med hästarna för fullt och i helgen har jag även hunnit med att kolla lite ponnytävling underbart det är något speciellt med ponnyer saknar det redan lite på sitt sätt. Men varefall hästarna har känts hur fina som helst, både i dressyren och hoppningen så i veckan ska det jobbas på igen. Igår var det dressyr som stod på schemat. Båda två var mycket fina jobbade på med galoppombytena med Filip och så fick jag åbörja någon piruett med Quantos vilken känsla. idag var det promenad med Q och hoppning med Filip som sköte sig bra medan ryttaren inte gjorde riktigt som jag borde gjort. men sista rundan var båda med men men.. Nu ska jag krypa till korgs för en dejt med kudden för imorgon är en ny dag! :)

RSS 2.0