Ta chansen!

Imorgon Tisdag är ABnian i Piteå på årets Prestige sadeltour. Passa på att klämma, känna och titta på dessa fina sadlar. Finns några få platser kvar för sadelprovning, ändå fram till 18. Mellan 18-20 har ryttare som tränar för Linda Marklund möjlighet att prova rida och hoppa i riktiga kvalité sadlar. Så varför inte passa på att prova en sadel ta chansen när du får den! Få chansen att lära dig lite extra och kanske ta en närmre titt på de nyaste inom sadelutvecklingen. Detta är till för alla så ta chansen! 


Duktiga pojkar under helgens tävling!






Put a smile on your face, thay hide everything else..




Hotelmys!





Förkyld

Förkylningen knackar på dörren och ön en gång släppte jag visst in den.. Snor i hela hjärnan, hals och öron åt helvete och rösten är under all kretik. Febern smög sig också på när allt åndå var igång. Jobbat idag på båda jobben men orkade inte rida, legat 3h före jobbet under filten och trots det inte fått någon värme i kroppen. Så nu är det sofflägge med täcker som gäller. Min trötta hund sover mer än gärna tätt intill. 


Hejdå iPhone

Äntligen kan jag säga hejdå till min IPhone 4 och säga välkomnen iPhone 5. Tack Marietta för att du är så grym! <3 det var på tiden verken hörde något eller såg något på min gamla telefon så skönt att kunna se. Nu kanske bag kan vara kontaktbar igen. 


Mot kliniken igen!

Nu rullar vi på mot Boden, denna gång med Marco och Dacapo. Håller tummarna för att Dacapo ska vara bättre och Marco ska bara kolla tänderna. Ikväll ska jag hoppa lite så jag får kolla av dom inför helgens tävling. Denna gång bär det bara av till Uneå. Länge sedan sist vi tävlade där, var i våras vid påsk typ. Så blir roligt, tycker som om Umeå. 

Klinikbesök nr1

Klinikbesök nr1 idag med Tifony och Zack. Båda sköte sig fint och nu är Tiffs tänder fixade och fina. Zack har charmat alla och sköt sig väldigt bra söt som en karamell är han! Imorgon väntar ännu ett besök i Boden. Måste säga att det är en väldigt fin klinik som vi fått här i Norbotten kul! :) 


Söndag ingen vilodag

Frukost framför TVn i soffan en söndag måste vara det mysigaste som finns. Provar ett nytt grönt Tea med jordgubbs cupcake smak. Otroligt nog var de gott! Men nu ska jag klä mig och åka till stallet för att göra klart där innan jag ska till Långträsk för att pappa ska fixa bilen lite service. 


Stallfest

Avslutade dagen med stallfest med god mat, massa lekar och trevligt folk. Innan sängen väntar så vart det en sväng ut till Näsvik för att kasta ett öga på Tifony och försöka få i henne lite. Tur aptiten alltid är god på den hästen! ❤ Nu väntar sängen och jag önska att lott huvud slutar dunka. 



Micketräning

Idag sköte sig båda två helt fantastiskt bra! På Ante glömmer jag ibland att lägga på lite extra ben då jag tar en förhållning. Inte van att han är så här lydig och svänger så lätt. Skönt att hitta ett bett han går bra på, just nu varefall. Men fina som tusan, blir kul med Umeå nu till helgen. 



Lördag morgon

Skönt att få sova till 9 var sjukt länge sedan man sov längre än till halv 8. Nu väntar träning och sedan blir det stallfest med massa roliga lekar. Vi får se vad jag orkar känner mig inte så kry i kroppen.
 

Fina hästar

Två fina hästar för Micke idag, skönt avslut på denna vecka. Imorgon väntar ännu en träning med båda, så dags att sova 


Friday im in love

God morgon fredag! Sitter och njuter av NRJ och en kopp tee innan jobbet. Nu ska jag springa iväg till jobbet hästarna vill nog ut nu. Ha en bra fredag alla! 

Söt pojken får äntligen stå bredvid Quantos. 



Sjukt snygga nya ridbyxor i butiken.




Fina hästar små!

Vart att prov ett nytt bett på Ante idag. Får se om det funkar lika bra ihelgen som idag. Sedan dressyr med Quantos som går som en prins, skönt att min tok är tillbaka. Så avslutade jag kvällen med dressyrträning för Emelie. Dom skötte sig mycket bra båda två! Nu sjunka ned i soffan en stund eller kanske lika att ta sängen med en gång. 

Så här duktig var jag på jobbet idag, gjorde fint i ridhuset 



Dagens träning

Denna dag har varit full som vanligt från morgon till kväll. Båda jobben har gått bra, tur jag har mamma som hoppar in när det är dags för träning med båda två. Ante var fin i början och sedan vart han tjurig tonåring innan han sedan satte den bästa rundan för dagens träning. Att det alltid ska tjuras innan man kan göra det på de lätta sättet. Det är tur han avslutar varje pass med att vara fin. Quantos var den kung han är och numera har han gått tillbaka till sitt vanliga jag på heltid fast hoppar mycket mer avslappnat än tidigare. Så mycket nöjd över mina pojkar. Imorgon provar vi nytt bett på bäbis och får se vad han nöjer sig med nu. 


Höst och regn!?

God morgon, idag känner jag mig lite seg så här på morgonen när inte solen lyser in genom fönstren här hemma. Men nu en snabbis förbi Hällan och hänta jobbklädrtna som jag glömde där igår.. Ska snabba mig lite nu, ha en bra dag! 


Aktiv dag!

Då var ännu en dag förbi, har helt fel dag o huvudet eftersom jag har måndag idag. Ridit ut med fina Dacapo, linade Marco, ridit lilla Konrad och även så klart min fina stjärna som även fick en vända med Thrumpern han tycker det är så sjukt skönt. Sedan avslutade jag min dag i butiken, så kul när det kommer nytt hela tiden. Nu väntar sängen för att orka upp imorgon, hela kroppen värker av någon underlig anledning.. Bäst att sova så går allt över.



God morgon

Lite frukost innan jobb nr1 för att sedan hinna rida min fina prins och sedan börja jobb nr2 i butiken. Känner mig som ett litet barn och taggad som tusan på att gå igenom alla nyheter! Hittade även denna goding på mässan, sjukt snygg hjälm från oneK här kan man även välja bild själv. Ja jag säger det jag är ett barn på julafton! 


Nyaste Sadeln från Prestige, häftig!?




Hästsportmässan i Stockholm.

Då har man landat i sängen efter två mycket intensiva men extremt roliga dagar i Stockholm på mässan. Måsta än en gång höja mina fantastiska kollegor, skrattat så jag har ont i båda magen och kinderna. Mycket intressant resa som skapat en hel del inspiration hos oss allihopa tror jag. Vi har fått se massor med snygga nyheter och såklart har jag fått lära mig otroligt mycket. Hunnit med lite annat också så som nattbad med Sara och fått dricka vin som jag otroligt nog tyckte om! Ja mycket hinner man men nu väntar sängen, ny dag imorgon kommit in en hel del snygga saker i butiken, dags att komma in och kolla på dessa godingar innan någon annan hinner före! 


Helg!!

Denna vecka har gått väldigt fort. Igår provade jag Thrumper på Quantos och Ante, båda tyckte det var väldigt skönt. Ante var väldigt skeptisk till en början men är bara muta honom med lite morötter. Idag väntar städning på Näsvik och surr med alla tjejer. Sedan hoppa mina fina hästar. 


Ziperall dags


Dags för mys i soffan med bästa Ida, Ziperallerna åker på, piazzan beställs och godiset inhandlat det är en riktig myskväll. 

Dagens inköp

Kunde inte låta bli denna snygga mössa och. halsduk så den fick följa med hem från butiken igår. Nu ska jag äta frukost innan jobbet. 


Lunch

Duktig kock i köket idag, pasta med sweet chili marineras kyckling mums!


Dacapo min vän

Börjar dagen med en mysig tur tillsammans med min trogna myskompis Dacapo. Som terapi för själen att mysa ute i det fina höstvädret. Sedan blir det stallsyslor innan jag ska spendera resterande tid med fölen och stona. Dom växer hela tiden och är översociala .


Positiv igen!

Känner att en ny energivåg är på ingång och den positiva Ida är på väg tillbaka. Blickar framåt och tar varje dag som den kommer, med en lösning på det mesta. Det viktigaste för att må bra är att omge sig med människor som ger en positiv energi istället för att ta energi av en. Tur man har så många fina människor runt en som ställer upp för en! Helt fantastiskt <3


Solig kväll.

Morgonen började med en grå himmel som under dagen övergått till en fin solig dag. Snart är det dags för kvällsjobb i butiken, så en sådan fin dag passar perfekt för shopping passa på att kolla in i butiken och kanske även se på lite hoppträningen som idag har flyttat in i ridhuset.


Nytt i doft väg


Ännu en härlig vecka

Och där sprang måndagen förbi. Avslutade dagen med ett fantastiskt roligt pass för Eva, vi har fått skratta en hel del åt honom. Som Eva sa "han har som humor den där". Men fin var han trotts allt, inte de minsta stel efter helgen tävling. Nu soffan innan det är dags för sängen.

Dacapo kan det här med att fylla vatten!


Nöjd ryttare

Fina hästar idag, stolpe ut och ett neslag i varje klass. Ante hoppade trotts det hem en 5e placering. Jätte nöjd och nu kan jag bara erkänna att vi äntligen är på banan igen. Mitt hjärta är som vanligt och hoppar som han brukar till och med då hans mamma hittar på konstigheter. Fantastisk känsla när man verkligen hittar tillbaka, nu lägrar jag till Umeå! Där ska både min lilla och stora stjärna tävla hela helgen. Imorgon måndag och jobbvecka igen men inga problem laddat batterierna ihelgen!

https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522cdfeae087c308c330ec13.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_522ce017e087c30ad0fc9c0b.jpg" class="image">


Mums


God morgon

Intar dagens viktigaste mål, känner mig duktig som börjat äta frukost eftersom jag ALLDRIG gjort det tidigare. Men det stämmer att man orkar mer när man äter en bra frukost. Idag två hårdbröd med ost och fil med müslie med frukt, blåbär och gojibär. Sist jg var så här noga var då Linn bodde kvar i piteå. Men en bra start på dagen!


Hjärtat

Hoppat igenom Quantos idag, mycket fin! Vild och galen precis som jag vill ha honom. Nu är han tillbaka mitt hjärta. Känns fint, imorgon väntar tävling i Älvsbyn så får vi se hur an sköter sig. Men nu avslutar vi kvällen i soffan efter att ätit standarden tacos. Trevlig helg


Morgonmys

Fredag och sista jobbdagen innan helg. Gud vad veckan springer iväg, det var ju nyss måndag. Idag blir det att hoppa Quantos lite inför helgen, Amanda rider Ante vilket han är mycket nöjd med. Nu väntar en helg full packad som vanligt. Blir tävling lördag med Q och söndag med Ante får se vilka klasser de ska få gå. Men nu lite frukost innan iväg till jobbet.


Nytt i butiken

Kom in och kolla in höstens mode!
Piteå öppet 17-20 Tisdag och onsdag
Övriga tider ta kontakt med mig eller övrig personal


Mitt jobb

I början av augusti började jag jobba på Näsviksgård, det är ju inte ett helt nytt jobb fast när man inte jobbat där på ett tag så måste man komma in i rutinerna igen. Det är mycket roligt att vara tillbaka på Näsvik med det härliga människorna och hästar.


Gällivare

Helgen har både varit bra och mindre bra. Men fick avsluta på topp, en seger med Quantos med 2s till godo och så vart vi även meeting bästa. Anten har haft ett ner i båda klasserna, men bättre idag än igår då han älgade runt på banan. Så är ändå nöjd över dom och nu börjar ja vara tillbaka'


RSS 2.0