Life is not always easy


Fina Quantos

Under söndagens träning för Micke fixade jag en avsittning. Efter det fick jag igång han men träningen vart dock ändå inte som jag velat. Men men vad gör det då man har jordens finaste häst. Han är så sjukt lydig bara jag gör rätt saker på rätt ställe då. Jaja men jag är nöjd över honom ändå. Igår fick han gå ett lättare pass för Eva, det var super bra att få ta igenom de små spänningar han hade i kopp och knopp. Mycket trevlig i slutet följsam och mjuk. Känns konstigt dock för en som alltid ridit väldigt mycket i dressyrsadel och aldrig ridit dressyrträning i hoppsadel att göra det helt plötsligt. Som tur är så trivs Q med sadeln och han går bättre än någonsin i den. Han släpper ned mig på ryggen och jag har en helt annan utgångspunkt än tidigare. Nu behöver jag inte jobba mig ner i sadeln innan jag kan jobba honom, utan han är på plats och jobbar på direkt skönt! Min kropp är dock i lätt uppror Idag men går nog över efter ett pass med Anten.


Min ängel

När jag kliver innanför dörren vill jag än idag bara ropa på dig, mötas av din glada uppsyn och dina små grymtningar. Men varje gång möts jag av besvikelse att ännu en gång insett att du inte finns kvar på våran jord. Att inte få krypa ned i sängen med dig som trotts din storlek kunde konsten att ta en hel säng. Saknaden och tomrummet du lämnade efter sig är otroligt stort det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag är glad för de tio år vi fick med dig men trotts det önskar jag var dag att du ska komma tillbaka. När du lämnade oss tog du endel av mitt hjärta med dig till himlen, den delen är förevigt enbart din. Våran älskade ängel saknar dig varje sekund älskar dig <3


Some days I miss you more than others, my angel! <3


Spännande liv! <3

Helt fantastiskt bra vecka trotts sjukdom. Äntligen är min lilla bäbis friskförklarad och får nu börja rida igen. Underbart! Sen idag kom min nya sadel känns helt overkligt att faktiskt jag får ha en så fin sadel i min ägo. Sedan har jag absolut de roligaste sakerna på gång, livet ser spännande och roligt ut här framöver. Ja så trotts att jag blivit sjuk. Känns inte det som ett stort hinder i mitt liv. Ser verkligen fram emot att bli frisk och få ta tag i livet och allt annat skojsigt. Nästa helg väntar tävling i Umeå och känns helt underbart då Stjärnan levererar varje ridpass mitt hjärta! <3 spännande liv måste jag säga!


D1an

Igår fick mamma prova rida i D1an, mycket nöjd mor som strålade som en sol av lycka. Hon satt på en mycket nöjd Quantos som gick som den dressyrhäst han ibland är. Fantastiskt vad sadlar gör mycket! Känns bra att äntligen få en sadel som passar honom och mig. En dröm för många är just S1an och ja det är en dyr sadel men enligt mig är sadel bland de viktigaste i ens utrustning eftersom det är den som kan skada dom mest. Självklart har den varit en dröm för mig också bara att få prova, men eftersom den låg bra på båda hästarna vilket skulle vara svårt att hitta en sadel som gör så vart det den. Självklart är mina prinsar värda det bästa när dom är de bästa! Nu återstår en dressyrsadel och helst skulle jag se en D1a där då. Detta för min mammas skull, är hon verkligen värd! Men vi får se :)


Duktig Shivas

Shivis presterade bra under gårdagens tävling, två ned och en volt allt på grund av missförstånd och att vi kanske inte riktigt är samapelta och tänkte inte samma. Men super nöjd eftersom jag enbart hoppat honom en gång i onsdags för Linda. Så helt klart nöjd! Jag har dock bestämt mig för att Shivas inte ska följa till Umeå så som det var tänkt. Detta eftersom jag vill kunna lägga hela mitt fokus på min kära Quantos som har en viktig tävling framför sig. Så vi väntar med nästa start med lille man tills jag gjort dom två viktigaste starter där det nog krävs endel av mig då Q lär vara pigg och busig.


S1an

Igår vart det sadelprovning som sagt, så klart är mina hästars välmående mycket viktigt så ja bara de bästa till dom bästa! <3 så eftersom S1an låg bäst och otroligtnog passar mycket bra på båda mina hjärtan och skillnaden var enorm så då vart det en självklarhet att de skulle få en bra sadel för rygg och kropp. Nu längtar jag tills min egen sadel kommer, men tills vidare får vi låna en av ABnian. Nu spontan tävling med Shivas!

Sadelprovning

Nu är det dags att stiga upp så man hinner allt. Blir att rida Konrad sedan är det dags för sadelprovning för Ante. Så han har en sadel då det är dags för honom att komma igång igen. Quantos får hoppa lite sedan ska han få mysstund. Nu ska jag dra iväg så jag hinner, jobb ikväll! :)


Tyvärr Cp att blogga

Tyvärr CP att blogga här.. Men vi har varmt och soligt så vi är nöjda. solbränd lite varstans men. Solskydd på och så kör vi på järnet! För mer uppdatering följ mig på instagram - iidaolssson.

Spanien

dag 1 avklarad, en morgon promenad och sedan bestigit lite berg. Lovar att hit kommer kännas i bena imorgon, men kul som tusan. Jag är stolt över mig själv efter att trottsat min höjdrädsla och gått ändå längst upp på berget. ska göra oss klara för att gå och äta middag så får vi se vad vi hittar på sedan. 

Morgonpigg tjej?

Nu stiger jag upp orkar inte dra mig mer, ska duscha göra mig klar så hinner jag pussa på mina små pojkar i stallet innan jag hämtar finaste syster och beger oss mot Luleå. Tänkte vad man skulle hinna om man steg upp så här tidigt varje dag, men vem orkar det? Nu duschen!


Magiskt!

Imorgon lämnar vi Sverige för en mysig resa mot varmare grader. Ser fram emot en vecka tsm med min fina syster. Så känns de skönt att lämna hästarna i trygga händer och efter en toppen helg för Micke med min stjärna så kan de inte kännas bättre. Eftersom jag har lätt damp och något energisk kan jag inre sova och det är väldigt irriterande.. Johan sover gott medan jag vrider och vänder på mig i sängen. Men tur man har telefonen då. Nu lite spel sen sova! God natt


RSS 2.0