Dressyr träning..

Nu närmar sig dressyren med stormsteg, igår fick jag ta igenom min lilla åsna till häst ordentligt. Men efter två timmars jobb så kunde han äntligen göra en halt och sedan gå framåt det är ju alltid en början. Men förhoppningsvis så sköter han sig någorlunda ihelgen och om inte så får jag vara nöjd med att få avsluta varje klass med lite underhållning. Kollat startlistorna och jippii jag startar sist i varje klass vilket känns väldigt skönt med tanke på att man då inte måste stå kvar och vänta utan får åka hem direkt. Men nu är det dags att bege sig mot stallet för att koppla transporten och bege sig mot PRK för att hinna rida på dressyrbanan och då återstår det ju att se om min lilla åsna ska bete sig. Men det är tur att ahn är söt ibland, men trotts det så kan man inte undgå att älska honom för den galning han är, han är ju trotts allt världens bästa Quantos! <3
Linnea och Quantos <3

Dressyren närmar sig!

Igår var det banbygge på PRK inför dressyren och nu känns det verkligen att det närmar sig! Så ikväll blir det att träna program och allt sådant. Men först ska jag göra mig klar för en dag i skolan och så blir det att luncha med Bella mys! Ha en bra dag :)

<3

Under en sådan här tävlingshelg saknar man Kingen lite extra, känns så konstigt att kolla på startlistorna och veta att nä men han kommer inte till start (med mig) något mer. Usch fy och blä.. Samtidigt tror jag inte att han får det dåligt hon Sara hon älskar honom på precis samma sätt som en själv. Men tankarna hinner ändå vandra en hel del! Då är det tur man har fina vänner och en underbar Q som trotts allt alltid finns där <3
 
 
 

DM

Efter en super mysig helg spenderad i gällivaret jag äntligen hemma på hällan och inväntar hästarna. Quantos har varit super fin hela helgen, fet är bara ryttaren som måste fixa till det där sista. I gårdagens 120 var jag ett fjantigt nedslag från seger, men en super känsla så vad gjorde det. I dagens final i DM seniorer så tog jag en tredje placering i klassen och  så vart det DM silver. Även här var Quantos helt fantastisk och jag tabbade mig. Men nu är det hård träning, först till nästa Helga dressyr tävlin. 

NolleP i full gång

Jag har ju velat väldigt mycket i hur jag ska göra om jag ska gå skola, om jag ska jobba, eller helt enkelt vad jag ska göra med mitt liv. Igår var första dagen på skolen och det kändes mycket bra, så nu är Nollningen i full gång. tyävrr kommer jag inte att delta specielt mycket eftersom jag ska tävla. den 3e september börjar skolan på "riktigt" så då är det fullt ös och så hoppas jag att det känns lika bra då som det käns nu. Så medans dom andra nollerna dricker sig fulla just nu så drog jag på mig löparskorna för att ta en runda, tvätta bilen och sedan bege mig mot stallet för att packa inför helgen för imorgon bär det av mot gällivare för tävling.
 
'
Känns lite sorgligt att inte börja ännu ett år med er! <3

Att lämna över en vän!

När man lämna en vän för att tas hand om utav någon annan gör det verkligen ont i hjärtat. Även om man vet att dom får det super bra hos dom så lever ändå rädslan kvar och tyvärr kommer den nog alltid finnas kvar hos mig efter endel händelser i livet. Men bara att se lyckan i ögonen på den som får ta med denna vackra häst hem är obeskrivlig, medans man själv har ögonen fyllda med tårar så ser man att det blir bra tillslut. Det bästa är att jag nu kan hälsa på både mitt vita hjärta och King i samma stad som jag desutom ska gå skola i! :)
 
 
Men jag kan inte annat än tacka King och Therese för den fina tid jag fått tillsammans med dem och så önska Sara och King lycka till i framtiden. <3

Tack för denna tid! <3

Jac kan inte annat än tacka dig för den tidvi fått tsm! <3 
Älslar dig lille gubben! <3

teori teori teori

Sitter i bilen på väg hem från Finland, pluggar denna teori till imorgon känns väl inte helt ok.. Men det böir nog bra och så hoppas jag bara att jag klarar den men är så mycket man måste kunna. Ikväll blir det att fixa stallet och ta in hästarna sedan plugga med Ida som jag nu övertalat att börja ta BE kortet så vi kan turnera sen. Nu ska jag återgå till mina böcker och teori sidan så jag kanske har gjort klart alla faser till imorgon ;)

Min fina vän tack för allt! <3

Jag är oerhört tackasam för den tid vi fått tillsammans och den resa som vi nu har gjort, att vi skulle ta oss ändå hitt när jag fick börja med dig var inte det förasta man trodde. Att just jag fått chansen att utvecklas tillsammans med dig är inget jag ångrar och jag kan bara tacka för allt du lärt mig och den erfarenhet du gett mig. Alla minnen tillsammans med dig kommer alrdig att försvinna. Så väl dom dagar då du var den där rädde filur till de dagar då du var kungen över alla och ansåg att du klarade allt. Att få hitta en häst som passar en perfekt är inte lätt och jag har haft chansen att ha två sådana under en lång tid nu. Men nu är tiden här och våra vägar ska nu nog skiljas åt för att du nu ska få göra en annan tjej lycklig. det enda jag kan hoppas är att du kommer till ett varmt och kärlekfullt hem där du kan fortsätta att utvecklas, hur många gånger jag än säger till mig själv att det här är rätt beslut för alla så känns det så fel och tårarna kan inte sluta rinna, du är en speciell häst som man inte kan annat än älska. Även om det inte är slut just idag så vet jag att det snart kommer en dag då du lämnar oss och hur mycket man än förbereder sig på det gör det ändå lika ont.
 
Kings andra tävling någnsin övik 2011
 
 
 
Kings första start
 
 
King 2012 övik
 
Tack för allt King och Therese! <3

rätt eller fel beslut?

Det är många tankar som vandrar genom huvudet nu, allt från om jag ska gå skolan, jobba, till älskade King, körkorts teori.. mm. Varför allt på en gång? Men som Ida sa, det finns en mening med allt som händer i livet. Det är något jag tror stenhårt på, även om det inte alltid känns så. Det händer både tråkiga och roliga saker och det är bara livets gång så det är lika bra att inse det nu. men för att få någon ordning i kaoset så måste man ta ett beslut i taget vilket inte känns så lätt just nu.
 

Heart skips A beat

Idag har jag ännu en ledig dag vilket känns underbart, spenderat den med att plocka lite, tvätta och så slappa framför en bra film. Nu sätter jag snart fart mot stallet för att hoppa för Micke med både King och Quantos. Är så himla roligt att äntligen vara tillbaka, många frågar om det inte känns konstigt att ta dom hemifrån för att stalla upp dom. Men saningen är den att jag älskar att stå på hällan och alla människor där som jag saknat så oerhört mycket i sommar. Så nu känns allt som vanligt, underbart att ha så många fina vänner! Men nu ska jag skynda mig iväg så jag för en gång skull slipper vara sist.
 
Älskade King tycker att det är kul att tävla!
lycklig tjej på lilla Dumle ;)

Fantastisk! <3

Dagarna springer iväg och vi har just vandrat in i augusti. Hästarna är på väg tillbaka och vi beger oss till Övik denna helg, lycklig som ett barn på julafton över att äntligen få tävla igen! På söndag flyttar jag dessutom tillbaka hästarna till Hällan som att jag längtar efter alla Goa människor där. Efter att spenderat helgen med massa fina vänner så kan jag dessutom dra slutsatsen att jag har helt fantastiska människor runt mig. Men nu är det dags för sängen eftersom jag jobbar imorgon innan vi beger oss iväg.

RSS 2.0