Underbar vecka

Haft en fantastisk vistelse nere i Enköping, med träning, tävling och mycket skratt. Hittat ett bett som Romina verkar trivas på, gjort en fantastiskt rolig tävlingshelg där vi nu äntligen börjar få alla bitar att falla på plats. Avslutade med en fantastiskt fin runda i 135 där jag äntligen var med på varje hinder utom sista så klart.. Men en fantastiskt fin häst som hoppar ändå bättre än någonsin även om jag inte trodde de var möjligt. Men nu är vi extremt taggade inför vinterns träning och ännu mer laddade för nästa säsong.  Målen är redan satta och jag ser fram emot att slås ute på banorna får att nå dit ja vill! 
Tack värdens bästa Mamma som gjort det möjligt för mig att ha en så fin häst. Älskade lilla fröken! ❤️ 


Söndag kom bästaste Jossan ner bara för att köra hem med mig på måndagen. Tänk att man har så fina vänner som kommer ner bara för att åka bil en hel dag. Underbart ❤️


Fina Romina

Helgen har varit bra på många sätt, jag har lärt mig mer saker om min häst och är några steg närmare att knäcka alla koder. Nu har vi en veckas träning framför oss, men idag har vi båda tagit en vilodag. Vi har hunnit vara och lunchat, köpt foder, lite annat och så handlat. Nu sjunkt ner i soffan och ser lite TV innan det är dags för kvällsfodring. 




RSS 2.0