Positiv

Någon sa en gång att man ska vara positiv och ja helt enkelt så får jag nog lov att vara det nu. Efter ett X antal timmar med näsan i boken förstår jag fortfarande ingenting! Tyvärr så hjälper det inte ju mer jag pluggar för inget går in så nu ser vi det positiva i det hela och ser att vi får ju plugga ändå mer om vi kuggar. Blir ju riktigt kul eller? Men varefall få åka iväg och glömma detta för en stund blir bra. Men trotts det så fortsätter jag nog pluggandes ändå in i sista minuten. Så nu kör vi sista ryker innan tentan.. Jippi


Sushi, sadelbyte och marängsviss

 
Igår vart det som sagt sushi, vilket var godare denna gång än sist så det går framåt med detta. quatnso fick hoppa lite och så provade vi Dumles sadel en Pessoa, vilket gav en stor skillnad på min balans och hållning över och efter hindrena. Så nu bestämde jag mig för att det är dags att byat sadel ifall man inte ska flyga som en vante på ryggen då Q hoppar. Sedan avslutade vi kvällen med lite marängsviss framför TVn hos Ida och Anders, tyckte helt klart vi förtjänade det.
 
 
Idag har jag ridit Quantos på morgonen, provade en prestige sadel så han fick ta något språng för att få känslan av om den passade mig. Eftersom jag enbart tog några språng på ett enkelhinder så kan inte helt säga om den passade, men på enkelhinder var det stor skillnad ger en helt annan balans. Men nu ska jag återgå till pluggandet...
 

It's your choice to do the right thing, I know you will

Klockan rinner iväg och jag har många sidor kvar innan jag är redo för tentan... Klockan 14 väntar en tid hos Jennifer, så hinner jag plugga någon timma innan det blir middag med Ida och Jennifer. Sushi som både jag och ida inte tycker om men håller på att lära oss att äta bara för skojsskull.
 
 
Nu återgår jag till bökerna innan jag gör mig klar för att bege mig till hårstudion.
 

it's time to open your eyes to see the truth, stop turning a blind eye to it and stand up for what you do

 
 
 
 

säsongsavslutning + tävlingsbildbomb

Avslutade detta tävlingsår med en fantastiskt fin runda där jag tyvärr rev sista hindret, typiskt mig! Men vad gör det, jag har haft en helt fantastisk säsong, hästen har varit på topp och det har varit ett roligt tävlingsår med många fina runder och fina människor. Nu väntar 5månader med träning inför nästa säsong då målet blir att starta 140 med min pärla och så lägger vi även upp målen för dressyrbanan om tiden räcker till. Jag har det verkligen bra jag! <3
Man har till och med gjort sälen i leran iår.. ;)

tentaplugg..

Sitter med böckerna, känns inte riktigt så roligt som att göra allt annat som jag velat göra för denna sekund. Men just nu är det böcker som gäller, sen får man mer främande. Nu längtar jag bara till på torsdag kväll då allt det här är över och det firas med en rolig kväll med ABnian tur man har något att se fram emot! Men stirrat ned i boken hela dagen vilket betyder att jag börjar vara något uttråkad och koncentrationen ligger långt ned i botten typ nedgrävd några mil i marken. Tror jag hoppar i Ziperallen och så kanske kasta ihop nå mat eftersom det lagas köttfärs här hemma och en filur som jag inte äter det...

Ponnyryttare

Det är tur att Quantos levererar fler fina dagar än jobbiga, igår vart det ett mördar pass på min lilla gubbe som absolut inte ville gör som jag. Han tyckte helt enkelt att han skulle få åka tillbaka till sandla och semestra lite till, tur han är ganska söt ändå för idag har jag ont i kroppen. denna dag är ganska full bland annat med att sitta med näsan i böckerna en stund, men vad är det för idée om det inte går in någonting? Sen så måste jag ju kasta ihop nå fika och så rida Conrad och Quantos samt smörja och packa hur ska jag klara dessa tentor!? Men nu glömmer vi dom en stund, ska åka och handla sen iväg till norrfjärden för att baka lite sen agera ponnyryttare igen.
Blir att rida denna söta filur idag! tur man inte är så stor..

Hällanbo igen

Fantastiskt fin häst igår på hoppningen, en välbehövlig övning där vi fick rulla på en evighetesbana. Nu är då Quantos och Dumle tillbaka på Hällan eftersom det är så svårt att rida ute när det är så hårt i marken. Q tyckte inte att det var helt okej så han stod och surrar i ett hörn för att han inte får åka tillbaka till Sandla. Söt! Men ni får hoppas att de inte slår ihjäl sig i hagarna. Ska åka förbi och ge dom lite vatten på en stund, men ska plugga lite först. Sedan blir det lunch på stan med bästa mormor! Men nu är det väl bäst jag återgår till böckerna...


Ständigt plugg

Tråkigt att bara sitta och plugga hela tiden, kanske intr är min grej? Nu ska jag bege mig mot hällan en stukad för att kolla träning en sväng och sedan fodra kväll innan jag fortsätter med pluggandet. Idag har Quantos fått vila eftersom det passade bäst inför helgen. Men nu röra på sig lite så jag orkar.

Magiska häst

Det är tur man har en underbar häst som alltid ställer upp för en vad man än hitta på för något galet. Fick sätta min sista nolla till 140 så nu är jag äntligen kvalad, samt så vart det en fin 3e placering i den klassen. Söndagen är väl inte att tala om, hästen på topp medan jag tyvärr tappade fokus.. Men är något man får träna på att bara kunna släppa allt då man ska rida fastän det är svårt. Men som tur finns det alltid underbara människor runt en som får en på bra humör. <3 Nu siktar vi på Skellefteå som blir årets avslutning blir bra hoppas på lite roligare avslut då.
Nu har tentapluggandet börjart på allvar, fast tror jag slutar för idag och kryper ned i soffan.

Sex and the city

Jag måste säga att jag har helt fel dygnsrytm. Jag vill sova på morgon och är pigg på kvällen? Men en kväll då men kan krypa upp i soffan och se sex and the city gör det absolut ingenting! Längesedan jag såg det, kanske måste börja traggla igenom alla säsonger igen? Fast kanske inte det smartaste att börja med inför tentorna..


Skosulor

Var så snäll att jag bjöd Olle på mat idag, amerikanska pannkakor gott! Sen sitter vi vid datorn och kollar på tatueringar och inser att båda har tänkt göra precis samma på samma ställe. Damp! Men det är en jag verkligen vill ha.. Suck! Men nu kryper jag ned i soffan under filten.


Miljonen till häst!

Hästen var som en miljon igår på hoppträningen. Han var nöjdare än nöjdast att få agera rallyponny då det vart A0 ridning på tid mot Lydia och Disel. Så båda slutade på jävlat exakt samma tid de ni, jag har en snabb poahäst. Nu ska jag bara byta om innan jag ska ta tag i dagens ridpass båda ska få gå lite dressyr. Lyx att ha hela ridhuset för sig själv och desutom ny sladdat! Sen blir det bara massa plugg idag.. Suck


Minus och snö!?

Första rispasset medan snön faller ner igår, mysigt men kallt. Vet inte om det är med glädje eller sorg att den redan kommer... Men men vintern kommer ju som vanligt varje år så. Kvällen spenderades hos Ida och Anders, där agerade teletubbies ett och två bagaren, mysigt i denna kyla må jag säga. Nu ska jag lägga på en rem, tänkte hinna rida Lester innan det är dags för lunch fodring hemma.


Redovisning

Då var det dags för redovisning, tur ens gruppmedlemar ställer upp och genomför den så snyggt medan vi andra kollar på. Trött som en Gnu eftersom man måste stiga upp så tidigt då man ska hinna släppa ut hästarna också, hela 5minuter tidigare. Fast idag var man på skolan 7.20 så fick vänta ett tag innan lektionen börjar sen ser vi fram emot bussturen hem.


Ny header

TACK JENNY! 
 
Hälsningar Jenny
 
Så söta

Sängen nästa

Hästarna sköte sig bra, vart lite Barbacka ridning för Quantos del. Så nu är han hoppas barbacka också hela 30cm, stort nästan lite höjdrädd.. Haha nä avslutade med en fin av glidning och en sträckt ljumske härligt. Får se om man kan gå imorgon. Nu sängen så man kan starta veckan med att vara lite utvilad varfall! God natt


Söndagsmys och träning

Vart Söndagsmys framför solsidan innan vi begav oss iväg för att träna på Näsvik med Dumle och Quantos. Får vi se hur lille bäbis sköter sig i ett nytt ridhus, tur han har farbror med sig som förhoppningsvis sköter sig idag vilket återstår att se.


Världscupen

Vart mysig middag på Golden igår innan man fick agera taxi. Som tur är man en väldigt snäll dotter och trotts att klockan stod på 5.30 så körde jag till 3 så var tillbaka i sängen kl 3.20. Men när man får ett mess på morgon att det ös regnar och att vi skjuter på träningen till ikväll och man får sova 2timmar till är man lycklig!! Fixat stallet och nu ligger jag i soffan framför världscupen, Roffe nolla magisk ryttare!


Dag 2

Idag var det banhoppning, lille man var super fin men till en början lite off efter gårdagens tillbaka övning. Men sen var han toppen fin och sista varvet red jag bättre så är hel nöjd över honom. Är alltid lika kul med Micke träning och alla glada människor.
Nu är hästarna tillbaka på Sandla där de ska få vara några dagar till för att det ska få torka lite i hagarna på Hällan. Så då var det dags för middagsfodring, bäst att passa tiderna för de hungriga hästarna.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1113451/images/2012/pic_507ab16de087c34d3907a0c2.jpg" class="image">


Hoppehäst

Min fin fina hoppehäst sköte sig super idag för Micke. Jag och andra sidan var lite för mycket "ovanpå" så imorgon ska jag rida bra. Har nu laddat upp med thai och fredagsmys! Men nu är sängen.


Morgonmotion

Mysig morgonmotion fick sig Dumle, kan tycka att det är ganska härligt att vara ute med hästarna då solen går upp. Mindre nöjd kille som inte hunnit äta hela frukosten.. Men duktig var han ändå. Sen blir det handla och så baka lite kaka.


Uppe med tuppen

Nu ska jag försöka dra mig upp ur sängen och bege mig mot stallet. Dumle ska ha morgonmotion idag så blev en tidig morgon men vad gör det? Det tycker jag bara är att ta vara på livet! Igår var min pärla underbar, tror han trivs i norrfjärden.


Sjukdom på g?

Sitter på skolan och är så trött att jag knappt orkar hålla upp ögonen. Jag ser fram emot när den här dagen är över, det kommer gå segt. Huvudet spränger, näsan rinner, halsen och nacken värker vart ska detta sluta? Jag vill bara krypa ned i ziperallen och under täcket i soffan för att få vila.. Nu fokus på lektionen och hoppas på att det snartf slut.. Bara 1h kvar..


Besök

Finbesök på gården! Quantos är tillbaka och denna gång med Dumle som sällskap. Mysigt att gå ned på morgon och fodra är en speciell känsla. men nu ska jag sätta fart mot skolan.. Morgonpass idag.. Trött tjej x 1000


Dream as if you'll live forever live as if you'll die today


ta vara på livet

Intensiv och rolig helg avsltas med en rapportskrivande på hög nivå.. även om jag mer än gärna skulle krypa ned i soffan och bara mysa framför TVn. Men efter att ha promenerat med ett x antal hästar och segat i stallet hela dagen är man helt tung i huvudet. Tur man bjöds på söndags Taco hos Ida´s mor och far, tur någon ser efter en. Men nu är det bara sätta fart så man kan sova lite sen, känner mig helt matt efter dagens händelse.
 
Idag sänder vi några extra tankar och stora styrkekramar till Lisa med familj!

Underbara häst

Hästen var helt underbart fin igår på hoppträningen, började med att få kämpa men sedan som en miljon! Kändes välbehövligt efter att ha suttit med näsan i datorn från 9 på morgonen. Idag sitter jag på skolan och har föreläsningar samt lektioner fram till typ 16.15 och sedan hem för att skriva klart den där förbannade rapporten..


alla dessa minnen

Jag gör allt jag inte borde göra när jag ska plugga så här.. men letade efter en bild och så oj vad jag hittade bilder. insåg verkligen då hur glad hästarna gör en och hur många fantastiska stunder jag fått dela med dom!
 
 
 

vita springare

Ett samtal från mor och hon är kär i en liten vit springare, det sista jag sa till henne innan hon åkte var att hon inte skulle bli kär i någon häst som inte är gjord för hoppning. Men det är klart, det är inte svårt att bli kär i en sådan här vacker springare.
fina Regalo
inte alls svårt att bli kär i vita springare?
<3

jobba?

Tror jag surar ihop nu, sitter med denna jävla rapport och får inte ihop det riktigt.. helt plötsligt kändes det väldigt enkelt att jobba och slippa sitta med dessa rapporter och annat skit. Men bara tragla sig igenom det nu då.. hoppas på ett bra resultat idag varefall och att internet inte ger upp igen. Men nu har jag surat klart och mpste återgå till böckerna och alla papper för att ta mig framåt.

Hårstudion nästa! :)

Myser ned mig i soffan med Alva Larsson och en bok innan bilen rullar mot hårstudion för ännu en trevlig stund med Jennifer. Förhoppningsvis så tar jag mig till skolan efter men det återstår att se. Sedan till stallet för att trimma min fina häst lite eftersom han fick ta det lugnt igår. Så här snygga är vi då vi tar det lugnt, måste ju säga att vi är grymma på att matcha.


pluggggaa

Varit på en mysig skritttur med Ida och Dumle, Quantos var mer än nöjd över att få en lugn dag. Men nu blir det att plugga hela kvällen/natten lång tråkigt men välbehövligt. Det värsta är att man inte kan använda sig utav belöningssystemet med godis längre eftersom jag slutat med det.. suck! Tur man får äta nötter varefall. Men nu ska jag återgå till böckerna.
 
 

RSS 2.0