du och jag för evigt!<3

jag kom på att berätta vad jag har valt för linje!:) Det vart Hästhållning, jag ville ju gå med linnsor <3
det blir jätte jätte jätte kul!:D fatta nice gummsi du och jag ojojoj tänk va jobbigt alla kommer få!;D hahahahahh ojdå^^
men va fan inget ska skilja oss åt!<333


*älskar dig gumman<3
du och jag för alltid<33333

......

hej orkade it skriva igår va så trött...!
Igår var vi i Luleå på mode visning ^^ va ändå kul men vissa hade verkligen inte bra hållning :o
haha men det va gode kul ^^ emelie och jossan gick modeler :)
Efter modevisningen gick vi och tjockadeoss på korvgubben. sen så gick vi på stan men vi han inte handla nå eller vi hittade ingenting!
fast jag fick typ damp! MAdde hanna och vickan gick och sa hela tiden att vi var knösar... jag orkar fan it med det och om det ska vara så jävla svårt att förstå att vi inte är det..! Man kan lägga pengarna på olika saker, vi har laggt det på hästarna bara därför är vi inte knösar....!!!! Ni kanske sparar till något speciellt eller så kanske ni lägger pengarna på något annat!
Så ni har inget att säga om deta med pengarna! Sen vad jag har hos min mor och vad jag har hos min far har väl inget att göra med varandra! hos mamma har vi en ekonomi och hos pappa har vi en deóm har inget att göra med varandra..!
FATTAR NI DET NU???? jag blir jävlat tokig vet ni hur jävla jobbigt det är...?
Men men på kvällen hoppade jag sparven!:) han va  super fin hoppade bara räcken:) men jag måste bara hålla blicken uppe inte letta avstånd utan gå på känslan nu :) Det har man inte kunnat göra för men nu kan man det!:D det e roligt^^
nu taggar vi för vännäs och division 1 :) men jag kommer nog inte rida div 1 omgång 1 ihelgen^^  men vi får väl se hur det känns! jag vill hällre lhitta en bra rytm och så utan att behöva rida under pres!!!
Btw Schabraken har kommit! :) Dom är AAAASSSS snygga!<3
Finns inga snyggare...!


frå¨n första tävlingen :)


Luvorna Anna scarpati

Jag i bussen på väg till luleå :)


En sak tommy gjort den va AS god! :D

give me a sign about what you feel....!

Hillo idag har jag varit hemma för att jag var super trött och hade as ont i huvudet... så jag har slappat och så har jag städat på kvällen red jag ARiel för eva gick hur bra som hällst!:D kul kul men jag hade glömt hanskar så då har jag värdens blåsor nu på händerna jobbigt ont tar det också! :/ men men :P sen var jag ute och gick med Sparven, skönt :D
Gjorde klart i stallet och så for jag hem och duschade och sen slapppat framför tven :) imoron har vi ingen engelska så då hörjar vi typ halv 11 :D skönt som fan! x)
ska rida Ariel imorgon också eller ja jag ska rida henne hela veckan, då linda och co är i cypern! Askul blir det varefall! :)
Btw : mor pratade med linda och hon sa att det kommer att bli super bra bara jag får igenom han att han har hur mycket kapacitet som hällst men bara att han är lite svårare än dom andra och att när jag kan rida han kan jag rida typ vem som hällst! :) ändå kul att höra..! så nu satsar jag på att få igenom honom och så ska jag kämpa på med allt så blir det nog finemang! :D nice nice 



tack

Hej
Nu har jag väl fått tänka igenom det här så känns det ganska bra! :)
Vi hade inte ett enda stopp utan bara nedslag vilket är väldigt bra jämfört med vissa som stoppar mm..
Jag kom även att tänka på gammla tider med min lilla Zonath hur glad jag kunde bli för så lite,genom att blika tillbaka på den tiden fick mig att må så mycket bättre att förstå hur mycket jag utveklats och hur mycket varje liten ponny har lärt mig!
Varje ponny har ju haft en egen speciallite och dom gör ju alltid sitt bästa för mig! :) vilket är det viktigaste och då ska jag alltid göra mitt bästa för dom...! detta är något jag har lovat mig själv att för alltid komma ihåg.

Jag tänkte på min första tävling då jag i första klassen ramlade av och i andra klassen också tredje klassen stoppade vi ut oss men sedan hoppade Zonath hindret jag ramlat av och stoppat på hela helgen det var vekligen lycka! :) då var man hur nöjd som hälst och nu blir man misnöjd över något nedslag här och där... det är fan fel, därför ska jag ta mig i kragen och glömma det dära nu jävlar är det nya tider och jag ska sluta vara så negativ att kunna ta motgångar med en klakspark och se allt det bra i det hela att man det! Alla behöver vi motgångar för att glädja oss åt framgångarna! :D
Nu taggar vi för Vännäs och division 1 laget..! det blir så roligt som man gör det, så nu jävlar blir det att bara tagga!
Älskar dig gubben<33

Tack sofia för att du fick mig att öppna ögonen! :)


SÖt ponnyn solar :)


Du ställer alltid upp för mig och jag kommer alltid ställa upp för dig gubben<333


hemma igen :)

hej...
Nu äntligen är jag hemma igen från umeå vist har det varit skönt vi har hft stekande sol så lite har man förbätrat på sol bränan!;D fett nice.
HAr hoppat LA LB LA LA i helgen har väl gått så där nedslag i alla klasser men hittade tempot bra ändå...
besviken blev man väl känns så jävla hopplöst hhan är så jävulskt känslig! har ALDRIG varit med om en så känslig häst, minsta lilla fel så blir han spänd...! jävligt jobbigt man måste rida så krekt som han vill... men men vist ska man vara nöjd över söt ponnyn men känns väl inte så jätte bra, "suck"
Känns som om man rider så jävla dåligt bara ( att man inte alls kan rida! :'/  "snyft")
Hoppas på bättre lycka nästa helg då vi drar iväg till vännäs då första div 1 omgången går! :D spänanade spänande det blir en ny tävling med nya förusättnigar! bättre lycka nästa gång...!
Jaja men nu ska jag ova herrå helt slut!:/


Umeå i helgen!:D

Hellooww
Igår(torsdag) gjorde jag väl inte så jätte mycket, på skolan hände inget speciellt...
För utom på språket då vi hade vikarie och kom it på nå att göra så jag och jocke hitta på själv något att göra ;) mohahahah

Sedan dirr efter skolan så for jag till stallet och gjorde klart där packade klart allt (nästan för utom täckena!) sen så var jag ute och gick med honom 30-40 min :D han va pigg som vanligt, sen duschade jag honom! =) han vart riktigt ren!
Sen så fixade jag lite :) så drog jag hem ooch så fixa mig sen så drog jag och sara och fota på hemlunda!:) super kul! vart AS fina bilder!:D

Jaja men nu ska jag börja packa mina grejer!:) blir umeå i helgen... xD det blir kul!
Trulsis och Sparvor ska åka tsm dit! =) kompisarna!;)
jaja men herrå


Tycker om dena bild!:) den var som cool... synd med mina BH band! :/


Jag :)


Jag (synd med BH banden!)


Kolla va fin! :D


Jag!:)


Jag!:)



Jag x)

Mer blirder kommer eller finns på pixbox(idofrido)

Din dröm min verklighet!!! ;D

idag på skolan har linn madde fredde och co mobbat mig! :/ dom säger att jag e värsta bortskämd... folket vet it vad jag gör igenteligen för att få det jag vill. det handlar bara om att säga det på rätt sätt, att ta det när dom e på rätt humör!;) haha ´sånt har man lärt sig! xD men men så ska jag va suris då  men it fan går det jag typ kollar på fredde och co så börjar jag skratta..! nåå vilka vänner man har! fan va jag kommer bölllaaa på examen! :'/ skiljas åt har gått ihop med vissa sen 6års! fatta hemskt... jaja men men den dagen den sorgen! menmen sen har inget speciellt hänt så..

jag hoppade sparven ute för linda så hade jag bytt till Dyon trändet så typ är han så känslig för allt så då ut av att jag bött träns s¨å fick jag en helt annan häst som hade typ panik! :/ ojojoj men sen böt jag träns så kom min lilla älsklings sparv tillbaka fatta skönt!<3 menmen han hoppade klockrent sen, gud vad jag älskar att han är så hinder klok! jag tror att ajg är mest rädd att han ska klippa och att vi ska störta, det vore hemskt! jaja men nu ska jag sova ska tävla i helgen med min sparv <333 älskar den lilla grisen!
finns ingen bättre än dig!<333

      Emma:)   
    Fredde x)                        Emma C :)                          
                                                            
 
Från höger översta raden: Felix, Pär, Sara, Josse BK, Emma C, Linn, Fredde
Mitten från höer: Didrik, Johan, viktor, henke, Ante, Lars
Sittande från höger: Jabber, Jocke, Emma B, Jag, Madde, Lollo, Nobbe


This is....

Idag har jag varit på stan med fredde, köpte två per nya skor och en kläning ;) fast mor fick komma och betala hade inga pengar!;) hahah nice.. sen så köpte vi glass göött ;) haha sen vart det att sola, fett skönt! :D
Sen drog jag hem åt lite sen vare ba till stallet gjorde klart där sen gick jag med ponnyn idag han måste ju få ta det lite chill ibland också!^^ det behöver vi ju alla! x)


Jaja men nu ska jag se tv herrå;)


BBBÄÄÄÄSSSTTT!<3333 xD

Helloow ;) jag har it orka skriva men snabbt ba då ;) i helgen har jag tävlat dressyr med ponnyn han va duktig för att ALDRIG gjort sånt tidigare är hel nöjd nu ska jag träna lite ll sen ut på banan igen ;) heheh
Sen på söndagen red jag Ariel SUPER kul :D jag ska rida henne hela nästa vecka också för då åker dom till Sparnien :) det blir grymt kul! x) fina lilla Ariel ^^ Igår så hoppade jag mimosa för Linda :D bana på 1,10 hon var helt klokren! hoppade hur bra som hälst linda var ur impad av oss som helst hoppade även omhoppning med henne, gör typ C-ponny svängar! haha vi tog snävare svängar än maja ;) hahaha finaste måsen!:D sen hoppade jag Sparven en sväng, på en  8 för att jag ska hitta tempot i galoppen ;)  SUPER fin!!!!!<3 hoppade inte så högt för jag ska ju tävla i helgen ;) så det blir lite väl mycket vill ju it hoppa så mycket så jag sliter ut honom! :/ så då räker det med en gång i veckan typ:) jaja men nu ska jag duscha sen ska jag dra till skolan för har NP Idag BBBBLLLLÄÄ fick ingen sovmorgon idag :'/ "suck"
Idag får sparven vila jag ska på stan med fredde och handla lite kläder!;)
Bilder kommer;)





Dressyr tävling imorgon!

tjenare tjenare!:)
Idag har vi haft NO prov som jag ville få M påp men inte get fick bara VG som vanligt då! blä
 men men... efter skolan har jag varit och tränat Ariel hon var super fin! älskling nästan så jag skulle ta med henne hem!;)
Sen flåda vi med MAX haha nyttiga som alltid, så tog vi in hästarna så letade jag sofias sporrar men hittade dom inte....
Sen har ja ridit min andra älskling!<3 bara trav och skrit idag! ;) hoppas han e fin imorgan...
Sen så smörjde jag och Li klart allt och lillla QC medecin. han var så söt för han låg ned då vi gede den, han orkade it ställa sig (inte för att det gör något att han låg lättare för oss!) sen körde jag hem och nu e ja här ^^ men nu ska jag sova så jag orkar rida! ;) herrå

BTW jag har fått nya vita pikeur tävlings byxor <3 jag älska dom e sååå snygga!

     
Älskar detaljerna på röven!   Framifrån! dom e så snygga medgrå sömar sååå snygga!<3



Dom e grymt snygga (med tre knappar också!)

vad skulle du säga om jag sa att jag älskade dig?

hello
han it skriva igår så skriver nu ;)
vi hade nationella matte jobbigt...!
sen red jag för eva H sparven va fin men jag kom it ned i sadeln typ (kunde it sitta) "suck" fast det positiva är att det är för att han har så stor gång! ;D de e grymt kul x) eva ba det e svårt att sitta för att han har så stora gångarter! :D kul kul men nu ska jag göra mig klar för skolan blää
Hoppning ikväll sen grymt mycket plugg! herrå

duktiga hästar!:D

hello nu har jag varit i stallet det har gått super bra! hoppade mimosa hon va super duktig hoppade runt och fint riktigt bra med studs! ;) sen hitta vi avstånden bra på oxern ;)  sen vart det lika snäva omhoppnings svängar för mig som för ponnyerna typ :D fin mimosa linda bara nu är det bara ut och tävla!;D kul kul!!!! xD
Sparven var fin i dressyren fick rida i min mors dressyr sadel!:) härligt härligt!.. kom ned i sadeln i slutet har kramp i ryggen och i höften men annars överlevde jag ;) nu är det hård träning till på lördag sen ska han få vila! för han ska gå dressyr måndag,tisdag,torsdag,fredag,lördag och hoppning onsdag!:D så det blir något jobbigt!:O mem men... ;)
men nu ska jag sova herrå x)

still a happy smile

hejsan
idag har jag inte gjort mycket, va ju dock skola bbbllläää man e nalta less på skolan nu! :(
det blir grymt skönt med sommar lov om 6 veckor typ :D
Fast det enda tragiska är att alla splitras... :/ kommer som ändå sakna våran klass! :P
och så har jag just konstaterat att jag inte vill fara till dundret! för då missar jag klassfesten :'/ så kanske ska stana hemma får se! men men... nu ska jag äta sen ska jag och hoppa mimosa och rida dressyr på sparven! ;) harre pöss


älska rosa skorna;) hahaha



bröd jag och linn gjort ;)


Älskar dig!<3


Hello :)
dagen började med att man vaknade av att en liten gris ponny stod och sparkade i vägen! blää vi sov i lägenheten så då hör man det, men men jag gav frukost sen så gick vi upp såg film en stund sen släppte vi ut hästarna i morgon solen!  härligt;) dom mumsade på höt så åt vi frulle... sen så drog vi till PRK och kollade micke träning ^^ sen så hgämtade vi sparven och Tyson. Sparv var MEGGGAAA fin<333 hoppade kanon micke var super nöjd med han!<33 fatta fin ponny jag har!!!!!<333 älsar han sen har jag degat i stallet så skulle jag rida mimosa men då började jag blö näs blod så då fick emelie risda en svän i stället! :) gick bra... jag kommer mpg bli sjuk "suck"
men men nus ak jag sova herrå


Fin ponny<333

Saknar tiden vi hade... :'/

hej nu tycker jag det var på tock för länge sen jag skrev något så nu skriver jag kort men snabbt va jag gjort;)
att börja med så har jag börjat hoppa sparven på jaktstång vilket han verkar trivas på super bra!:D han hoppar mycket mycket rundare och finare språng, hoppade bana i onsdags hos linda på det. han hoppade bra jag vågade öka grund tempot massor för att jag känner att jag har kontrol på han :) känns bra ;)
Sen så har jag anmält mig till en LB1a i piteå nästa helg blir spääännnaaannnddde att se hur han fungerar på dressyr banan med ;) kommer va sååå närvös! men det blir kul;)

Igår var jag med Linn, Elin, Emma k, Emma C och Emma B hos Emca :) det va kul, vi grillade pinnbröd, korv och godis och massa mer ;) hehe men efter en stund drog vi till stan för vi skulle hura en film men det va stängt så då skulle vi typ hem körde ba förbi Bion. men då vi skulle fara följde en bil efter oss :O läskigt den följde efter oss ändå till gång vägen :P haha lejt... sen så körde vi hem :) spelade sanning och konsikvent. haha men det var it så farliga saker man va tvungen göra :) var typ de snälla spelet :P haha sen for alla typ hem vid 1 halv två :) va grymt trött så jag gick bums i säng ;)



Coolingar;)





jag och emma K på bron

saknar tiden med dig gumman :'/

men nu ska jag gå ut ï solen herrå ;)

Bilderna e linns ;)


RSS 2.0