Mer bilder


<3




love you




Chili pigg och glad ;)






Snyggis Chili <3

Älskar er pojkar :D

Dressyr tävlingen

 

Li och dacapo










Emma och Yinthe :)



Eva (tyvärr inga bra bilder eftersom jag inte han ställa in något)



Mia och Regina

(inga bilder är redigerade..)

Mors dag! :)

just stigit upp nu blir det lite plugg sedan drar vi iväg till stan en sväng så blir det väl att käka där och så blir det hoppning ikväll med Kingen :) Funderar om jag ska hoppa lite med Sparven också, har ej bestämt mig ännu.. Chili får en tur ut i skogen tror jag.

Idag är det mors dag det glömmer ni väl inte?? :)
Min fina mor är i Grekland och vilar inför komande långresa till strömsholm ;) hihi

GRATTIS älskade mamma på mors dag! <3

love you <3

Utomjordingarna kontaktar oss...

Ta bort inlägg

Utomjordingarna kontaktar oss hysteriskt.. jag börjar bli rädd! :O hahahah

Emelie Berglund, Julia Marklund och Kristoffer Åman gillar detta.
    • Matilda Eklund What? :o
      Igår kl. 01:08 ·
    • Ida Olsson Yes... de är läskiga och inte alls gröna de är rosa med blå prickar.. :S
      för 21 timmar sedan ·
    • Matilda Eklund Haha, va? ;)
      för 19 timmar sedan ·
    • Ida Olsson Ja dom terroriserade oss hela natten lång fy fan vilka jävlar dessa monster är! sedan tvingade dom oss att äta pizza.. :O
      för 13 timmar sedan ·  · 1 person
    • Matilda Eklund Haha, jag fattar jäklat noll ;o
      för 11 timmar sedan ·
    • Ida Olsson ja men asså dessa utomjordingar är inte att leka med :S
      för 11 timmar sedan ·
    • Matilda Eklund Du är en utomjording Ida ;)
      för 11 timmar sedan ·
    • Ida Olsson Ja men jag är en blå utomjording så dom var lite elaka eftersom jag kommer från pluto.. :/
      för 11 timmar sedan ·
    • Matilda Eklund Haha, vilken humor? ;)
      för 11 timmar sedan ·
    • Ida Olsson Vadå humor :/ dom var ju elaka dom där jävla rosa saturnusutomjoringarna!!! :'/
      för 11 timmar sedan ·
    • Matilda Eklund Alltså Ida.. Vad har du druckit egentligen?
      för 11 timmar sedan ·
    • Ida Olsson hm.. ja men du vet vi blå filurer från Pluto behöver inte mycket av hallonsaften som smurfarna kokar för att dessa rosa utomjordingar inte ska kunna ha med oss att göra! ;)
      för 9 timmar sedan ·  · 1 person

      Ja den stora frågan är vart jag får allt ifrån :O hahahhaah
    KOLLA DÅÅÅ!!!

fina syster <3

varit i stallet med världens finaste syster, vart att ta en promenad med de små fina <3 vilket båda två var väldigt glada över. så gjorde vi klart allt och nu är vi hemma och jag har hoppat i the ziperall underbart! ;) Nu blir det mys med min fina syster <3

snabb uppdatering :)

måndag: gjorde de vanliga samt smorde och lite sådant :)
Hoppade King för marie gick super, han var jätte fin :) ja var lite väl trött kanske men men.. Sedan for jag och kollade på lite micketräning och så hem och bums i säng ;)
Tisdag: Linat Larry, samt varit med skräp och så smort lite idag med så ska jag äta och iväg till mina hjärtan! :)

SM nästa! :D

Hemma skönt! :) helt underbara ponnyer jag har älskar er massor  <33


Seger i Zon Polar Elitserie så SM nästa då brudar!! :D


Uppdatering! :)

Måndag: Linade lilla Ronja som är hur söt som hellst, sedan vart det att rida Larry en sväng den där store grå saken :) hihi skjosigt!

På kvällen var det hoppning för Marie med alla 3 som sagt, alla följde samma stig och var pigga som vanligt ;) hihi nä men fina killar de där!

Tidag: Red ut Larry med Marie, sedan red jag Quantos en sväng vilken fin liten häst! :) hihi Så linade jag Ronja igen och så gjorde jag ju så klart lite allt möjligt annat :)

Onsdag: fick prova på att ta någon språng med Quantos kul :) Sedan red jag LArry en säng! :) så vart det att smörja lite och fixa och dona så sedan fick ja sluta och NU ska vi snart bege oss mot högbo!!! :D Blir svin kul!!

Hoppar i min "lilla" Ziperall så ska jag fixa stallet och sedan lasta hästarna och rulla mot högbo!!!

HA en toppen helg

Amour vincit omnia

Go morgon, håller just på att göra mig klar för att bege mig mot hällan eftersom min praktik blev där istället. Får allt se vad som ska göras idag men de blir säkert bra :) sedan blir det hoppning ikväll med kingen och sparven vet inte om E ska hoppa idag eller hur det blir får se det med. Men nu snabb frulle sedan moppa iväg! :)

Go natt

Mysig kväll hos Emelie, jaha Sverige tog silver i VM iår och Finland tog ju då guld för er som inte förstår det.. jaja men nu ska jag krypa till korgs för att få up lite värme i kroppen efter en is kall moppedtur hem. Sov så gott hela världen! :)


gooo natttt

VM!! :)

Just nu sitter jag hos Emelie, haft en härlig dag som började med att vi som sagt steg upp tidigt.. släppte ut hästarna och sedan såg lite dressyr. så vart det dressyr idag också med sparven Chili fick en tur ut i skogen mycket nöjd kille! :) Så har jag även varit hos finaste Mia och fixat håret vart mycket nöjd! :) Men nu ska vi poppa popcorn och sedan kl 20 blir det VM! tro det eller ej me jag ska allt se Hockey!! hahahaha hade bäst!

Heja Sverige! =D

uppe före tuppen! ;)

Nu drar vi och släpper ut och ger lite mat till de små hstarna sedan ska det flådas ;) hihi


sommar :D

Duktiga ekipage :D

Har aldrig varit på en så härlig dressyr tävlin, allt smed på. Var ju inte speciellt många starter men det var lika skönt det och så var det lagom stor tävlign ;) hihi lite bilder kommer mest troligt imorgon eftersom jag inte har med kamran hitt. 

LA3
1. Eva H
2. Emma D

MsvC1
1. Li skarin 

Grattis! :D

Var att käka pizza med Emelie och Linnea var riktigt gött.. konstigt eftersom jag inte e speciellt förtjust i pizza i vanliga fall ;) Men idag var det gott.

Kom nyss ut ur bastun, vars vart lite väl varm, men mysigt var det då måste jag säga. Men inte klarade vi av att basta så sjukt länge då den vart super varm.. :) Nu blir det ändå mera mys ha en bra kväll gott folk pusshej! :)1.

Dressyr :)

God morgon, solen lyser utanför fönstret ser ut att kunna bli en fin dag :D Idag är det dressyr tävling på Näsvik (storhäst) inte speciellt mycket starter så jag hade tänkt mig att se lite samt fota. Så ikväll lägger jag väl upp någon bild :) Ha en super dag, och njut utav solen


Eris semper pars me <3

Jag har världens finaste lilla ponny, vart att rida dressyr i ridhuset eftersom de byggt upp dressyrstaket och domarbord mm.. han tyckte det var farligt just idag, söte lille pojken. Annars var han super duktig gjorde fina bakdelsvändningar och skänkelvikningar i alla gångarter super fin lugn och allt :) min fin fina kille <3

Lilla Chili fick ta det lugnt idag, han har tydligen legat helt utsträkt i hagen idag och solat så himla mysigt ;) hihi

Nu blir det fredagsmys :D

smidig nanting!?

Tur att man är smidigast i världen och fått för sig att vi skulle ha prov lektion2 idag.. men så var det dirr på morgon oppsi.. tur det ibte var allt för svårt så det gick väl ändå ok tror jag :) Nu har vi samhälls och sedan är det slut för idag och så åter igen till skolan om ca 2 veckor! så är det bara 5 dagar kvar som sagt!! :D thhi längtar efter sommarlov! ;)


sommar <3


SOL i våra hjärtan ;)

God morgon :) Idag vaknar jag av att solen lyser in i mitt rum kändes väl härligt! :D Idag blir det samhälls sedan så blir det häst och stallskötsel prov om gångarter.. sedan är det helg och så blir det praktik i 2veckor sedan är det bara 5 skoldagar kvar innan sommarlov!! :D längtar!

Men nu ska jag snabb plugga lite, ha en solig dag!


natti

Härlig dag måste jag säga, chili var sjukt pigg red nere på ängen en stund slutade med att jag fick stå upp och galoppera runt runt runt tills C hade gjort av med lite energi innan jag kunde börja jobba honom :) sedan vart det planen för att jogga av honom så skrittade ajg ut typ i 20min mysig tur idag. Sparven tog sig en vilodag :) hihi

Nu blir det sovdags ska snabb plugga imorgon på gångarter :) kramis


full fart :)

kanske skulle ni droppa förbi!? ;)

Haft en helt meningslös dag på skolan idag.. först lite samhälls vars vi typ inte gjorde något sedan så var det bara kolla på projektredovisningar ändå till 2 så sköthäst sedan var dagen slut! kul vaa??

Men nu ska jag strax rulla med pärlan till stallet för att se lite sadel clinic på näsvik i sammarbete med ABnian och så klart ta hand om mina fina, börja packa lite saker och sådär.. nästa vecka är det ju praktik!! :D blir super roligt längtar! ;)






Droppa förbi käka lite och bara lysna :D

ha en fin kväll i solen alla glada! ;)

nu flyttar jag in i the Zip

Sådär ja nu har jag varit på promenad med min onda fot.. ingen bra idé men i mina skor med sula så gick det ändå bra även om de it gick speciellt fort så gick deet!! :D min fot böjar bli bättre JIPPII!!! :D

nu ska jag sova, imorgon flyttar jag in i min nya ziperall ;)




Hmm... ska man hämta den!? ;)

Nu funderar jag skarpt på att plåga mig själv med en promenad till olivia för att hämta the onepice ;) fy fan va fin den ee!! =D


Japp så gör vi foten får överleva.. den är då lite lite bättre nu! :D thihi

Resultaten! :)

Tjenare, ja i helge har jag ju varit i vännäs och tävlat med Eleganth, Sparven och Chili det gick väl lite blandat men till störrsta delen gick det bra :)

Eleganth
LC: 0/0a gick super han kollade inte på något, red lugnt i omhoppningen eftersom det var hans första start någonsin.
LB a1a 0/8fel hade två nedslag i omhoppningen, han vart lite trött och så vart det lite fel.. men han var så duktig var ju LA i omhoppningen så han var jätte duktig! :)
LC+5 0/4 vart en 4e placering, riktigt fin gick ned i graven utan problem duktig ponny, felet var att jag svängde för snävt så vart lite fel allt mitt fel men duktig kille! :D <3





Chili
LA: A:0 4fel 3a placering Gick hur bra som helst men red sista hindret, mitt fel men sjukt nöjd han e super fin! :D
MSVB 8fel hade två nedslag som var mitt fel men han var hur duktig som helst och stälde upp till 1000% så sjukt fin! <3





Sparven:
LA: 8fel (helt mitt fel) Han var riktigt fin fin lille killen <3
MsvB: Ramlade av.. Hoppade så himla fint 1 och 2 så jag vet inte vad jag fick för mig och bara skulle trycka av han mitt i allt ett galoppsprång före.. hade ALDRIG gått, så ja stälde mig upp och började sikratta för att jag insåg ju att det inte alls hade gått va tänkte jag på?? Ja så kan det ju vara finfina ponnyn så sabbar jag det.. men men

Jag måste lära mig att koncetrera mig mer på mig själv och lägga undan annat som kan påverka mig negativt.. hm.. det lätt som en bra idé så det blir mitt mål härdan efter! ;)

Eftersom jag gjorde illa mig  foten lördag så promenerade min fina mor med alla 3hästar på söndag morgon och hjälpte mig :) Tack <3

fina ponnyer <3

Sjukt nöjd över helgen! :D Skriver imorgon så trött så trött!! :)
Mer än attjag är helt nöjd över allt kan jag it skriva idag! ;) detaljer imorgon!


Mys i hästbussen med majsa ;)

Vännäs nästa då! :)

Nu är hästarna lastade och allt packat så vi rullar just nu på längst E4an med 4små ponnyer :) Så ser vi fram emot en spänande helg!


Blir att rida ordentlig i helgen ;)

Ikväll  blir det jogg med alla 3. hade!

packar.

Åå så jobbigt jag har typ hostat hur mycket som helst.. så nyser jag 24/7 det är sjuk.. Vart alltså att vara hemma idag så jag fick sova lite länge idag.. så ska äta frukost och packa klart allting sedan ta snigel ti stallet sedan fixa klart allt där! ;)

Men nu måste ja snabba mig ska åka vid 1.. thihi hade!


love

Hemma från stallet nu, chili var hur pigg och glad som helst haha söte farbror, Elgeanth motionerade lilla tilde idag samt duschade honom :) Sparven fick ta det lugnt idag, det var han värld.  Nästan allt packat och klart inför avfärd imorgon.

Ser fram emot att spendera helgen med majsan i hästbussen bokstavligen! ;) hahah

Nu ska jag packa lite sedan så tror jag att jag tar lite medeciner och hoppar i säng..

Min fin fina ponny <3

Tagti några språng med min fina vita, han var så sjukt sjukt fin!! :D Åå nu är jag taggad till vännäs!! :D



Puss på dig gubben älskar dig så mycket!! <3

Stallet nu

Ikväll blir det ju som sagt jour och så ska jag rida lite små ponnyer. ska hinna med jouren fixa allt till ponnyerna och så rida Eleganth, Sparven och Chili hur ska detta gå men får väl göra mitt bästa! :) Så behöver jag packa lite saker.. eller varefall hö! behöver ha med 72kg till tre hästar, så he blir att stuva in allt men det ska gå!! :)

Men nu blir det stallet


Ja då var de gjort! :)

Jahapp imorse skrev jag det där matte provet, gick väl som det gick men jag hoppas verkligen att det gick bra :) Fick nyss tillbaka mitt Svanska prov vilket jag klarade skönt. Nu sitter jag i datasalen och ska skriva ett CV.. känner inte taggen + att jag inte hittar mina hörlurar kan verkligen it jobba utan dom.. :'( men ska nu göra mitt bästa så hade!


Nu ger jag upp!!

N ger jag snart upp... Asså jag läser, räknar, läser, räknar.. men kommer ingen vart vad är felet??? :( BLÄÄÄ
Ja men jag ska nog snart ge upp och hoppa i säng, provet imorgon kommer gå AP dåligt! men men vi får väl se vad det blir av det här...
GO NATT
Btw: ponnyn ar för övrigt fin idag för Eva H duktig liten pojk <3

Ha en bra dag :)

God morgon just gjort mig klar för skolan! :) Ha en bra dag






lite bilder ;)







Träning :))

Ja då var man hemma efter en mycket lyckad träning, Chili var extremt pigg och glad så himla fin :D Var så klart bana idag, riktigt rolig bana! :) Kul nu är jag sjukt laddad för Vännäs thihi!

På skolan vart det att rida ut på skolan, var skönt eftersom jag inte är helt kry.. men så vare foder och matte kul?? Dagen gick ändå ganska fort trotts allt.. Imorgon blir det körning, teori och så Engelska hela em med Matilda!! ;) hihi


puss på dig gubben! <3

Nu ska jag kolla lite matte sedan blir det Tv och sova :)
Hadet bäst!

Back to school!

Det är helt sjukt hur mycket jag hade velat ligga kvar i min säng nu! Men nej nej det är bara upp och hoppa som en liten loppa. Men nu ska jag packa lite kläder så att jag kan vara i stallet på skolan me. blir körning idag om jag vet rätt.. Men nu måste jag snabba mig ha en riktigt bra dag :)


Love you <3

kallt.. brrr

underbart att krypa ned i en renbädad säng, helt underbart alltså! =) Men... dock inte lika underbart att en viss liten Ida glömt stänga vädringslukorna så det är sjukt kallt i mitt rum nu.. smidigt eller..??? Nu ska jag försöka sova, skola imorgon... suck




You are wonderful <3

varit i stallet sedan typ 2 någon gång.. Tvättat A-staketet runt utebanan och sarvens box och gulle Hanna hjälpte till så bra! Tack!! :D Samt så hjälpte min älskade mor mig i stallet! :) <3

Så vare hoppning: Började med Eleganth, han var en aning pigg men lugnade sig i slutet och hoppade mycket bra då. Så kändes ändå helt OK inför vännäs! :)

Sedan var de Kingens tur, han var pigg och glad som vanligt, sprang på som bara den. hihi Sedan då vi höjde upp lite så hoppade han riktigt bra så himla duktig lille gubben är. Tog några spårng på 120cm han är som söt när han inte ens tar i då.

Så var det ju den lilla vita Sparven, han var sjukt sjukt fin hela passet, hoppade hur bra som helst inga problem alls fina lilla pojken. Ett sådant pass kan göra en så himla glad, han var så sjukt fin min fina pojke <3

Sedan vart det en promenad med lilla Chili som var hyper pigg.. söte gubben! <3


<3


love


<3

Valborg :)

god dag alla små glada filurer! :)

Hoppas ni hade en bra valborg, för det hade jag.

Red mina fina en sväng på dagen, Chili var lite bockig men vart fin i galoppen. Sparven var super super fin, hur lugn som helst sökte sig nedåt hela tiden och var helt balanserad :D Kul mitt hjärta är på g igen! <3 hihi

Sedan vart det snabb fixa sig och så till Miriam för att äta middag och börja lite där trevligt. sedan tog vi våra små cyklar och for till Fanny vars vi var typ hela kvällen. så vart det ti stan en sväng, så insåg jag att ja it hade någon luft i mina däck så skulle vi pumpa mina däck. Jag kände mig inte så duktig eftersom jag inte ens kunde pumpa mina däck själv utan Hanna fick be om hjälp. men det är väl inte så lätt om den inte fastnade själva pumpen.. Tur någon visste hur man fick fast den så jag kunde cykla hem :) hihi så cyklade vi hemåt, gick ju som smort med luft i däcken ;)

RSS 2.0