Nyår närmar sig!

Nyår närmar sig med stormsteg, men detta år jobbar jag så blir inga riktiga festligheter denna gång. Det bästa är nog att jag inte behöver oroa mig för vilken klänning jag ska välja. Utan drar på mig skjortan och sätter upp håret så är jag fixad och klar. Allt är ju både och, men jag trivs så bra med mina fina kollegor så blir lika roligt som vanligt samt denna gång har jag lurat med mig en vän att jobba med mig så blir magiskt. Allt blir ju vad du gör det till och vi gör allt till det bästa!  Så nu håller vi tummarna att min röst kommer tillbaka helt och att min hosta ger sig till imorgon så är det bara jobba på. 


Snart är allt klart.. 

Gott nytt år på er! 

God jul

Idag är det jul och vi har tagit oss fram till långträsk. Man måste säga att mötas utav ett sådant fint vinterland är inte dåligt. Så nu ska vi göra så lite som möjligt så länge som möjligt. God jul på er allihopa! 





Choklad på pinne

Passade på att göra lite roliga varm choklad på pinne att ge bort i julklapp till nära och kära. Bara värma en kopp med mjölk och röra om med pinnen tills det smält, sedan bara avnjuta en god kopp med choklad! 




Julbak

Ja julen närmar sig med stormsteg, så är dags att slå in de sista julklapparna och baka de sista julgodiset. 


Jag rekommenderar starkt att göra saffransskorpor så hör i juletider 😊

RSS 2.0