Min prins

En helt fanastisk tävlingshelg med min prins. Fredag hade vi ett jätte skitpet i 120. Men allt stämde hur bra som helst. 
Lördagens 130 var helt fantastisk, ett litet nedslag A i 3 kombinationen. Igår (söndag) satte vi en magisk runda i 130 0a ich en 6e placering. Min prins ❤️










Knasbollen

Igår red jag min prins på morgonen innan jobb nr1, är så sjukt skönt att få rida helt själv i ridhuset och bara ha fokus på ridningen. 



Idag har jag hoppat lilla Marco, han var mer vild än tam idag. Men han sköter sig ändå, idag har han för första gången fått hoppa en lättare bana. Kommer bli bra det här. Nu har jag just tryckt i mig lunch och ska bege mig till mitt skrivbord för pappersarbete.    


Känslan att rida på nysladdat underlag 👌

Morgonpass

God morgon, upp för att rida min prins nu på morgonen. Måste hinna trimma lite idag så vi är redo för helgen. I söndags städade vi ut lastbilen ich började göra klart, igår började jag packa åt Quantos. Denna dag är precis lika full och jag har fått ont i halsen lagomt till Umeå. Rösten åker väl snart då.. Suck 





Ingen hunger...

God morgon, vaknar och solen lyser utanför fönstret! Tror det blir en härlig dag idag med. Gårdagens träning gick mycket bra, farbror är så himla fin just nu. Hoppar verkligen som en miljon och lite där till. Ja idag börjar träningen först kl 11 så jag hade kunnat fortsätta sova men nä jag vaknade nu utan klocka och allt. Funderar om jag ska äta frukost innan jag beger mig mot stallet men jag mår lite illa så här på morgonen. Jag är inte direkt en sådan som egentligen tycker om att äta tidigt. Jag vill helst vara igång någon timma innan jag ska stoppa i mig något. Men der har gått bra att äts frukost under en period men nu är jag tillbaka i att jag är inte hungrig och äter gärna bara lunch vilket inte är så hälsosamt så försöker ändå äta frukost och middag även om det bara blir lite gran. Så jag gör mig en blåbärs smoothi och sätter mig i soffan en stund. 




Middag i farten

När man vet att tiden inte kommer räcka till att äta innan dagens träning får man förbereda sig i tid. Dagens middag blir smoothi gjord på hallon, blåbär och kvarg så man orkar lite varefall




Min älskade häst!

Igår levererade Quantos på Max under Eva träningen. Vilken fantastisk häst jag har, han är dyr så väl i dressyren som hoppningen. Han är min lilla prins! Idag väntar Micke träning för honom och så får vi se vem av dom som går imorgon. Nu iväg på jobbet så jag hinner med allt idag. Ha en trevlig helg! 






Fullt upp

Just ätit lite frukost nu hoppa i nå kläder och iväg till jobb nr.1. Igår vart det en uteritt med Lilla Marco tillsammans med Amanda och Fame. Mysigt i solen och en trevlig pratstund inte klagar man. Sedan vidare till PHB jobbade några timmar och sedan middag med Marie innan hoppträningen men mina små. Äntligen är Ante också på G igen, skönt efter hans långa uppehåll från hoppningen. Nä nu ska jag snabba på!






Sola solarium

Välbehövligt och skönt att bara få ligga ner i 20minuter och bara må av värmen. Det bästa med att sola lite solarium, är just det! Jag solar inte alla ofta men ibland behöver kroppen bli genomvarm och få lite D-vitamin.






Duktig poa

Äntligen sitta och lite lunch på det, hoppat lilla Marco idag, pigg och glad som vanligt lite små vild men men det är ju charmen med honom. Idag fick han hoppa "muren" för första gången. Ser fram emot denna sommar, de blir så himla roligt med alla mina planer. 
Solen lyser även på PHB härligt! 
 

Kyligt ute

När man är van att gå ut och det är varmt eller varefall plusgrader och sol så får man en chock varje morgon man går ut och det är kallt. Men bara på med långkalsongerna igen och köra på som vanligt fastän kylan biter i kinderna när man tar ut hästarna på morgonen. 
Igår red Mamma för Eva H på vårat sena pass så då passade jag på att åka på gymet efter jag ridit Q. Inte dåligt att gyma och se på elitryttare. 





Sovmorgon!

Ny vecka med nya möjligheter! Fick ett sms av Bella att hon gav frukost så jag kunde börja 8, så sjunker ner i soffan med en smoothie en stund till. Idag väntar en mystur med Dacapo och imorgon hoppning med Marco. Solen skiner ute så hoppas att de blir lite varmare under dagen. 



 

Äntligen klar!

Äntligen är denna jourhelg över, känner mig mycket nöjd att jag har den med bästaste Jullan. Hela helgen har varit sååå lätt bara av denna glada lilla filur! Idag har jag även hunnit med årets första grillning hos Ante och Erica, lekt häst med flickorna innan det var dags för kvällsintag och stallmöte. Nu sjunka med i soffan och bara frossa i min godispåse! 

Älskar min lilla häst! 👌


Söndagstrött

Idag känner jag mig seg, hästarna är ute , boxarna mockade, farbror motionerad och Hö påsarna fyllda. Nu är det dags för lunch fodring sedan hem och kasta sig i soffan. Mina ben är väldigt trötta sedan gårdagens skoterkörning. Kanske dags att plocka fram ute möblerna också? Men nu lite Lunch toll de hungriga hästarna. 




En tur till himmelen!

Hunnit mycket idag, först morgon jour med bästa Jullan. Sedan iväg till Långträsk för att köra skoter med hela gänget. Kul som tusan att köra, tror jag glömt hur magiskt det är med skoter! Måste börja ta mig lite mer tid till sådant, är ju helt fantastiskt! Det finns verkligen i blodet, farten och kraften kan lyfta en till himmelen och ögonen tindrar som ett barn på julafton. Efter det han jag äta pizza med Ante och Erica så var det kvällsjour nästa och så fick jag sötaste hjälpredorna i stallet som fick pyssla på Bamse medan jag gjorde stallet. Sötaste gullungarna! Sedan däckade jag i soffan hemma och nu lyckats ta mig kraft att bytta ut soffan mot sängen! Nya tag imorgon. Tack mina fina vänner som får mina dagar att gå ihop ❤️





Vardagsliv

Äntligen är jag tillbaka i vardagen, med båda jobb och hästarna. Igår hoppade jag Marco på Näsvik, han fick hoppa vatten för första gången och sköte sig prima över det. Sedan på kvällen så red jag min fina prins för Eva och han var verkligen jätte fin. Önskar mig en Eva som kan sitta på min axel varje dag då jag rider. Idag tog jag och Amanda oss en promenad med Fame och Dacapo. Mysigt med sol, men är ju någon form av storm ute nu. Nu lite kontorsjobb innan jag tar helg! 




Pigg och frisk?

Nu känner jag mig pigg och längtar tillbaka till jobbet väg vardagen. Vill vara ute hela dagarna i det fantastiska vädret! Men inorgon är det dags för vardagen igen äntligen! 




Piggare 😄

Idag har jag varit hemma eftersom jag är sjuk. Imorse vara jag inte alls pigg, sett tv med solbrillor på och hängt för fönstren för att de inte skulle vara så ljust. Men nu känner jag mig mycket piggare och febern är mycket bättre. Hoppas jag är helt pigg snart för orkar inte med en till natt halvt sittande för att kunna sova. Nu ska jag göra ett försök att sova trotts allt. Igår tvättade jag lite sminkborstar i brist på sömnmöjlighet. 


Lever mest på frukt och bär, ingen aptit direkt. 




Träningsvärk från hosta?

Känns sjukt jobbigt, kan inte sova. Så fort jag försöker kommer hostan som ett brev på posten, och denna träningsvärk gör det inte bättre. Jag har nu provat alla typer av hostmedicin vi har hemma så vet inte vad jag ska göra för att bara få sova!? Är sjukt trött just nu men hostan håller mig vaken. Fan vad jag hatar att vara sjuk och hjälplös. Fy, usch och blä! 




Ögoninflammation

Då åkte man på ögoninflammation också.. Jippi, klarar knappt att se på TVn och telefonen tar ont i ögonen och så börjar de rinna direkt. Ser ut som jag gråtit i flera veckor kul. Snällaste Linnea och Lena gjorde stallet åt prinsarna idag. Jag hatar att vara sjuk, men är tur man har många fina vänner! Bara äta glass och hoppas man blir bättre snart. 






Sjuk i sinne

Ja tyvärr att sova gjorde inte mig friskare, idag är jag helt däckad i både kropp och knopp. Soffan och isglass är mina bästa vänner ikväll. Tyvärr vart det ingen 30års fest idag för min del utan nött PLL hela dagen. 


Så kom mamma med rn liten present, hon är för underbar min älskade mor! ❤️ 


Nu bästa medicinen pch lite tv. 

Inte kry

Idag är jag riktigt krasslig.. For trotts det på jobb nr1 men när jag var färdig där bar jag helt slut, så bestämde mig för att åka hem direkt. Jobbat många långa dagar de sista veckorna och igår var jag extremt effektiv och jobbade in dagen så var lite små saker att göra men det kunde vänta till på måndag. Har avnjutit en god middag hos bästa mamma och bara sovit i soffan hela kvällen. Nu förflyttade jag mig hem och i säng otroligt trött och om jag ens i närheten av ska orka imorgon så är sängen bästa alternativet. Så sov gott eller festa lös välj själv! 🍸




Effektiva torsdagar! 😘

Var ut på en mysig och rolig tur med Dacapo tillsammans med Amanda, skrattande och skunpande runt Grundink. Lika glada hästar som alltid, sådant är verkligen vardagslyx! Sedan vidare för några timmar på kontoret innan fika hos Jossan. Så avsluta dagen med ett Eva pass med min fina! 😘




John blund!?

Blir galen haft huvudvärk konstant i 2 veckor nu.. Börjar bli sjukt irriterande, kan de inte bara gå om? Försöker dricka så mycket vatten jag bara kan. Men slutar ändå inte bulta i hjärnan. Kanske har John blund börjat används slägga.. 




Fulla dagar

Hunnit mycket idag, skönt att äntligen få sätta sig i soffan. Funderade en stund på vad folk som arbetslösa eller inte har häst gör? Tänkte själv är man oftast knte hemma för 10 och jobbar mellan 08-19 så hästarna på det. Vad gör folk med all tid de får? Tror jag skulle vara oerhört jobbig att vara runt om jag inte hade något att aktivera mig med. Ja sådant kan jag fundera på och då är jag tacksam för att jag har så mycket i mitt liv att allt inte ens får plats på dagens 24h.. Men nu fokus på soffan och TVn. 




Tisdag

God morgon, ska kasta på mig kläderna och bege mig mot näsvik för jobb nr. 1 är super trött efter helgen men bara ta tag i livet och köra hårt. Idag väntar många timmars jobb.. 




Lite bilder från helgen









Äntligen soffan!

Sjunker ner i soffan efter 11h jobb och sedan ridit min fina pojke. Mamma skulle rida för Eva med honom idag, men så ringer hon och säger att han är helt vild så hon bytte häst till Ante. Men Quantos var då snäll när jag kom och red honom senare. Pigg och glad som vanligt men mjuk tror han saknat mig och inte kände för att gå som mammas dressyrhäst idag. Men nu ska jag strax hoppa i säng så jag orkar med morgondagen med minst lika många arbetstimmar. 




Galna helger med pinglorna

Åter till vardagen.. 
Har haft en helt fantastisk helg i Stockholm med finaste pinglorna. Massor med god mat, Goa drinkar, magisk konsert, galna kvällar och massa mer. Har nog fortfarande inte smällt helgens händelser ännu, inte förståt hur grym Avicii var och inte på tala om efterfesten med Albin myers på Ambassadeur. 




RSS 2.0