Utkast: Apr. 25, 2013

Verkligen länge sedan jag skrev här.. Men ja kanske ska börja skriva igen lite nu när våren äntligen är här iår med. Som vi längtat bort från vintern och mot sommaren, dock inte den leriga perioden ihagar och sådant men som tur är våra hagar här hemma snart torra så Quantos ska få komma hem i någon vecka så han inte skadar sig i de leriga hagarna. Just nu så laddar vi inför Falun och våran 140 debut om allt går som det ska. Men först Micke träning nästa helg och sedan Skellefteå då ska även bäbis få följa och gå 1.10 längtar det blir skojsig att se hur lillen sköter sig.

Gammal tant?

Haft jour idag på morgon, promenerat med Kalle och ridit Ante. Är helt slut i kroppen av någon konstig anledning, sovit i över 3timmar på soffan och orkar knappt ta mig upp ur den. Så trött! Kroppen värker och ryggen tar galet ont nu också måste åka och knäcka till den tror jag eftersom jag inte kan rida lätt eller stå upp. Foten har också gett upp vad är det med min kopp? Känner mig verkligen gammal..


Umeå!

Efter en härlig helg i Umeå så ligger jag äntligen i sängen. Nu är klockan 22 och jag vill sova, vi har hämtat Svea som också ville sova så hon tog Johans plats. Är man inte nog snabb så får man passa sig så man inte blir utan. Men varefall så har Quantos varit helt magiskt fin idag, ryttaren ska bara rida lite bättre så sätter vi alla små detaljer sen. Men helt klart nöjd med tanke på att det var första "ordentliga" tävlingen för denna säsong. Quantos har gått andra 135 med mig och känns inte svårt alls. Skönt, nu satsar vi högre som sagt! Mitt hjärta <3 nu sova!


RSS 2.0