Fjällresa 2

En helt fantastisk långhelg i fjällen med familjen. Helt fantastisk natur så miljön kan man inte klaga på. Nu åter till arbetet och vardagen men med energin ut i fingerspetsarna. Jobbigt att sitta stil på min stol framför datorn idag.. Längtar hem till att få börja vårstäda och få vårfint hemma också när det är så vårfint ute också! Längtar efter sommaren.




Mot snön!

Mina fina hästar var så fina igår, båda känns verkligen toppenfina. Nu ska dom få vara med bästa Amanda ändå till på söndag. Så nu rullar vi mot snön och fjällen för ännu en helg med skoterkörning. 




Kort vecka snart helg

Snart går jag på helg och imorgon rullar bilarna norröver igen för ännu en helg i fjällen. Denna gång uppe på fjällen i en stuga utan verken ström och rinnande vatten men det blir ju kul det med. Bara köra skoter hela dagarna och så hoppas vi på fin väder. Så kan jag bättre på min brända näsa.. Men min kropp har inte återhämtat sig sedan påsk men efter det här är det en hel sommar att återhämta sig från skoterkörningen. Nu ska jag trycka igenom dom sista sidorna innan jag ska hem och göra maten inför imorgon, i övrigt är jag helt klar har hunnit tvätta allt från påsk och handlat så monterar vi draget idag på ena skotern så vi får med oss lite saker. 





Fantastiskt år 2014!!

Jag är så himla glad att jag haft turen att träffa så många fina vänner. Man får knte glömma att man bara lever en gång och att man ska ta vara på varje minut. Jag har alltså lovat mig själv att detta år ska bli ett helt magiskt år och oförglömligt. Året har börjar bra och denna påsk har vi spenderat i Ritsem tillsammans med goa vänner. Myclet skoterkörning, mat och snö har det varit. Självklart har jag stått för vurpan denna gång.. Blåmärken och många ömma muskler rikare men verkar ha klarat mig undan några brott ännu en gång. Avslutade denna långhelg med att hoppa mina fina hästar, som varit på semester hemma på sandla. kan det blir så mycket bättre? 







Vilken helg

Vilken helg! Helt fantastiskt hur fin Quantos är, hoppar som miljon själv och är kung över allt igen. Även lilla bäbis var riktigt riktigt fin i lördags då jag hoppade. Vilka hästar! Direkt efter träningen tog vi vårt pick och pack så rullade bilen mot Långträsk för två dagar mys i stugan. Jag har blir som ett barn på julafton, känna accelerationen och trycket i skotern är ju magiskt. Jag hade nog nästan glömt hur myclet jag älskar att köra skoter och vara ute i naturen. Glömt att jag är lika uppvuxen på skotern som på hästen. Det är sådan lycka att få köra skoter igen! 







You are my heaven

Idag känns som en bra dag, igår gick jag och la mig med ett stort leende på läpparna och somnade varm om hjärtat lycklig att jag har allt det jag har. Vaknade lika glad och varm om hjärtat idag, solen lös ute och den blå himlen gjorde mig bara ännu gladare! Det finns många dagar där man helst ligger kvar i sängen men inte idag. Sedan när jag kom till jobbet, tjorvar datorn men inte ens det ska få förstöra min dag. Men genast vart den bättre hotellfrukost och morgonmöte med genomgång av semestern i sommar. Jag har valt att bara ta två veckor och en vecka till hösten också. Men nu åter till arbetet! 





Med ett leende på läpparna!

Man vet att man haft ett sjukt bra pass för Eva då hon efter en stund frågar vad jag leer så mycket åt. När jag automatiskt svarar med ett ännu bredare leende att jag ler för att det är så himla roligt när allt är så enkelt och fantastiskt! Han levererade ännu ett toppen pass idag. Imorgon väntar Micke träning med min pärla. 




En lång vecka!

Fast än jag hade en bra start på veckan så har dom resterande dagarna varit tunga. Tisdag passade jag på att trimma Marco när jag hade en sekund över. Inte helt överens i början men till sluta gav han med sig. Igår var det hoppning med farbror Q, han är verkligen i toppform! I helgen blir det Micke träning med honom. Ante han har fått besök av kottknackaren så han har fått skritta någon dag. Idag ska bästa Amanda F rida honom en sväng. Nu åter till jobbet och frukost! 😊




Bra start på veckan

En bra start på nya veckan, jobbet gick som rinnande vatten idag. Fantastiskt att gå hem och inte lämnat något till dagen därpå. Passade på att åka en sväng till Storheden med Linnea, hittade inte direkt något speciellt. Men alltid lika kul att få spendera en stund med min vän även om vi gör allt eller inget samtidigt. Sedan ett dressyrpass med min fina Farbror Q.


Finaste Bäbis! ❤️

Mys dag! ❤️

Vilken lyx att få låna två små busfrön en sådan här fantastisk söndag. Solen lyser och våren är på väg. Vi har hunnit vara till stallet och borsta på Bamse, lekt på Nimbys och nu blir det grillat. Innan jag ska bege mig till stallet igen för att hoppa mina små filurer. 



Lugn lördag

Dagen har spenderats hos Ante och Erika. Lika trevligt som alltid, mat, prat, lek, arbete och lite annat har vi hittat på! Erika är minsan händig till skillnad från mig.. Men men vad gör det? Är ju tur någon är det. Imorgon blir det Nimbys med Freja och Tyra medans Ante och Erika hämtar en bil i Skellefteå. Brukar vara lika kul för alla åldrar på Nimbys. Men nu väntar sängen! 








Vin och prat!

Idag vilade pollarna, imorgon väntar dressyr för dom båda. Ante och Erika kom förbi så avslutade fredagen med vin och surr, mysig kväll istället för att springa som en yrhöna på Näringslivsgalans buffé. Skönt! Nu lagt mig i sängen så otroligt skönt att inte ha något speciellt ihelgen. Trevlig helg gott folk! 😊




Snart sommar!! 

Effektiva fredagar

Dagen började med att mamma vart utlåst så fick vända på jobbet och åka till undsättning. Sedan sett på intressanta föreläsningar på näringslivsdagen. Så nu hunnit städa och tvätta lite hemma och så strax iväg till stallet för att ta hand om hästarna. 





Torsdag

Igår han jag med mycket. Först jobba då som vanligt, sedan var jag till näsvik och hoppade lilla Marco. Han sköte sig mycket bra. Han fick hoppa på 8 så han lugnar sig och då han är lugn hoppar han så himla bra. Känns roligt! Sedan gjorde jag stallet åt honom och så iväg till mamma för middag innan Eva Träning med Q. Tänk om jag alltid fick ha en Eva sittande på en stol i ridhuset!? Så fin kille! 





Trött!!!

Trött som tusan idag och skulle helst vilja ligga kvar hela dagen i sängen. Men nu iväg på jobbet.. 








Ett avsluatat kapitel

Jag har nu avslutat ett kapitel i mitt liv, även om denna gång inte helt och hållet. Men igår jobbade jag min sista arbetsdag på Näsvik. Jag har haft 8 roliga månader på detta stall med allt vad det hör till. många mysiga stunder på hästryggen men även många boxar att mocka. Men jag är glad att jag fick chansen att jobba på Näsvik igen och faktiskt tog den. Jag ska forsätta rid hästarna och även ibalnd hoppa in och hjälpa på gården. Sedan har vi lite spännande planer med lilla gullhumlan Marco som vi får se hur allt går. Men hur som helts så genom att jag slutade på Näsvik kan jag äntligen gå upp i tid på Piteå havsbad och bygga på ett annat kapitel i livet.
Tack Näsvik för den fina tid jag fick hos er!
 
 
 

RSS 2.0