Målare!?

Gör ett försök att agera målare.. Men vet inte om det är något yrke för mig? Vindskyddet ser fint ut med lite färg efter att tidigare hästarna har varit och gnagt på det. Men nu är de fint, imorgon tar jag i tur med resterande! :)


Examen

För tre år sedan stod jag här och på precis samma plats tre är senare tar min älskade syster examen och går ut nian! Duktiga lilla flickan <3


Välkommen rösten!

Tog mig en riktigt lugn kväll med film, ost och kex med Alva. Mysigt och välbehövligt! Idag är min röst påväg tillbaka vilket känns väldigt bra att börja kunna prata lite nu. Men jag tar mig ännu en vilodag för att försäkra mig om att rösten återkommer till veckan.



Studenten!!!

Dagen började med nå vanlig examen firande, sedan utspring och flakåkning i stan! helt fantastiskt vilken känsla det är!!! kommer sakna min klass massssooorr men nu är det så att vi ska fira för hela livet idag och så att vi har en hel del galna minnen eller så kanske inga minnen imorgon men då hoppas jag vi haft kul ändå!
Just ätit en mega smarig middag och tårta så nu ska jag ladda batterierna för kvällens bravader så ska jag kolla lite på min fin fina nya dator som jag fått utav älskade familjen Olsson och så fick ajg massa annat fint av alla andra fina människor! men nu sova en stund om jag hinner!



Något utöver de vanliga

Vår klass är helt klart något utöver de vanliga. Efter ännu en fantastisk kväll med härligt folk och gott om skratt så beger jag mig mot sängen, idag med sällskap av Linnea. Slår på Kalle och chokladfabriken underbart med barnfilmer. Ska drömma om guldbiljetter och choklad ;) god natt


Student veckan!!

Nu är den igång på riktigt! Ikväll var tanken att vi skulle vara här och spela brännboll, kubb, stafetter, grilla mm. Vi får väl se regnet öser ned ännu! Nu ska jag kasta i mig lite frukost och sedan bege mig till skolan. Det är underbart att kunna sitta vid fönstret och se Q gå i hagen :) trevlig måndag!


Dag två check

Haft en härlig helg, med lite allt möjligt inblandat. En sväng till Luleå för lite shopping och god mat. Sedan två fest dagar och så ridit de två bruna björnarna där hemma. Ja allt möjligt har den bestått utav, så tack alla inblandade för en fantastisk helg! ;)


RSS 2.0