Dagarna går fort.

Känner mig slö idag, lite segare än jag brukar vara. Men det får jag väl vara idag? Ska hämta mitt pass och göra klart det sista inför resan så tänkte jag passa på att baka och göra klart allt sådant inför Micke träningen. Blir himla kul med träning då mitt hjärta är så fin just nu. Älskade lilla Quantos <3


Spanien

Som jag längtar tills vi åker till Spanien på måndag. En vecka tsm med min bästa syster blir underbart. Även om de är mycket träning som står på schemat så kommer vi även hinna njuta av den fina atmosfär och så hoppas vi på bra väder så klart. Eftersom jag har sådan resfeber så jag snart storknar så hör och häpna har jag redan börjar packa. Har ALDRIG hänt att jag packat i så här god tid förut, men jag kan inte låta bli blir så kul!


Effektiv?

Idag har jag hunnit mycket, fixat stallet och ridit underbara Ante, umgåtts med bästa Linnea, skickat iväg en häst och varit barnvakt åt sötaste Benji samt mys! Nu sängen efter en lång dag. Imorgon väntar en kväll i restaurangen skojigt, så en lååång sovmorgon på söndag kan jag lova.

https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5127f2a6ddf2b340006a37a0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5127f2a6ddf2b340006a37a0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5127f2a6ddf2b340006a37a0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5127f2a6ddf2b340006a37a0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_512875f2e087c317b20e5c42.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1113451/7-3/pic_512875f2e087c317b20e5c42.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5128e0749606ee67e5994258.jpg" class="image">


Restaurang jobb.

En rolig jobbkväll igår som vanligt med bästa kollegorna. Var en ganska lugn kväll med trevliga gäster. Trotts det var jag trött när jag kom hem så skönt att sova ut lite. Nu ska jag bege mig mot stallet för att motionera de små. Innan det är dags för ännu en jobbkväll.


Söta lilla Barn

Fick var med bästa Benjamin igår igen. En helt underbar unge må jag säga, söt som en karamell och glad som en solstråle. Ja så red mina djur tidigt på morgonen sedan Spenderade jag hela dagen med Benji. Vart en ca 1h 30min promenad i det fina vädret underbart att få vara ute.

Idag har jag hoppat min fina lilla Quantos och ett joggning/dressyr pass på Ante. Duktiga killar!! Nu ska jag sova innan jag börjar jobba kl 17.00 i resturangen. Underbart rolig!

https://cdn3.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5124cd499606ee69b9033a9f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1113451/7-3/pic_5124cd4ce087c326db3055a5.jpg" class="image">


Barnvakt

Började dagen med lite stall göra fixade lite efter tävlingen. Så vid lunch kom lilla Benjamin, så fått rå om charmtrollet hela dagen massa lek, bus, badande och en mys promenad. Han måste vara den snällaste 1åring jag varit med om. Får se om jag har så tur att jag får vara med honom imorgon också! Men efter en massa lek så tog jag lite egentid då Benji åkt hem, ett mysigt bad är inte en dålig avslutning på dagen. Nu soffan sen kallar sängen.


Grattis Benjamin! :)

Startade dagen kl 6.15 och begav mig mot stallet för ett dressyrpass på min bruna springare. Eftersom han i normala fall är helt galen på dom första tävlingarna för året så måste han motioneras på morgonen. Men idag var han stor pojke och sköte sig prima på tävlingen. Något disträ och okoncentrerat ekipage idag tror jag. Men Q var fin men inte jag.. Jaja vi laddar för nästa tävling och lite större klasser att se fram emot då. Efter en lång tävlingsdag vart det kalas för lilla Benjamin, glad som alltid var han och nöjd över all uppmärksamhet. Nu ska jag packa över allt från bilen sedan hem och sova.


Helg igen!!

Jag är hyper idag med, ligger i soffan för att vänta lite på att klockan ska gå för ska rida med Ida kl 12. Sedan till norrfjärden och städa lite plocka ihop mina tävlingskläder och allt annat. Ser fram emot helgens tävling. Tyvärr så får Q bara starta 1.10 eftersom han mest troligt kommer dampa lös på framridningen och att då gå in i en 1m där det för det mest är kaos på framhoppningen är ingen bra idé. Sedan blir det en skolrunda på banan så han kanske kan landa lite till nästa tävling. Min älskade Quantos.


Natti natti

Nu vill kudden ha en dejt och det säger man inte nej till va? En härlig dag som började med ett fantastiskt roligt dressyrpass med min fin Quantos, så en promenad runt holmen med toker, Dumle och Ida. Sedan en tur på skidorna som var extremt tung idag, plus och klibbsnö är inge bra underlag men kul ändå. Så helt slut i kroppen skönt att få använda all överskotts energi till något nyttigt.

Fick fin blommor av hjärtat <3


Alla hjärtans dag! <3

Börjar denna dag med lite frukost bestående av kesella och banan, alltid en lyckad start på dagen. Sedan blir det iväg och rida mina hjärtan i stallet, innan en skidtur och så får vi se vad vi hittar på ikväll <3

Ett hjärta till alla fina människor som finns i mitt liv! Älskar er!! <3


Skidor

Fantastiskt kul att åka skidor igen, åkte i måndags och så klart fick man träningsvärk. Så underbar känsla att få pumpa ut sig i spåret, så vi tar en tur idag med. Tur man har Anders som tycker om att åka skidor så man slipper glida runt själv.


Måndag morgon igen

Ännu en måndag har kommit, igår tog jag det relativt lugnt och red bara ut med Ante. Eller Tantor som han nu kallas våran lilla elefant. Sedan åt jag med mamma och Tommy, så fixade vi valla på skidorna och dammade av skorna så nu ska de åkas längdskidor! Kul! Men idag blir det även ett pass med Frallan och lite titt saker, så ett dressyrpass med Q tror jag. Så ska slappa till typ tio sedan sätta fart.

Bytt ut min röda mys filt mot en mörkblå passar lite bättre nu efter jul! ;)


Quantos

Min häst är verkligen magisk, han har ingen vacker teknik men han har ett hjärta av guld och viljan av stål. Hoppar som den kund han är och dominerar över hindren. Sedan beter han sig som en tre åring under uppvärmning och av joggning men vad gör det när han är grym på banan. Min fina pärla vad roligt vi ska ha iår med och på en vecka börjar allt om igen. Då i Luleå tyvärr bara lokal tävling men Q ska ändå få gå 1m och 1.10m för att träna hjärnan på framridningen


Söndagsmys

Ännu en söndag är kommen, denna utan huvudvärk och illamående skönt. Trotts sovmorgon så vaknade jag kl 9.00 men man kan ju alltid slappa framför TVn några timmar innan man gör någon nytta. Helgen har mest bestått av träning med Quantos och jobb på bästa PHB. Vilket fantastiskt roligt jobb jag har, som att jag älskar det och mina kollegor. Men idag blir en lugn dag, fast jag är jäkligt sugen på att åka lite längdskidor var längesedan dom fick dammas av och ta sig en tur i spåren. Kanske får övertala Anders att han behöver en tur imorgon om väder och vind tillåter. Men nu kryper jag ned i soffan under täcket en stund.


Mycket händer ont och gott...

Mycket har hänt sedan sist. Jobben rullar på som vanligt, men i veckan har jag två praktikanter på hällan. Sedan springer jag vidare till PHB för att få lära mig löner känns kul! Så på fredag och lördag blir de restaurang jobb underbart! Men nog om det.
Quantos är finare än någonsin och hoppar som den prins han är. Antares å andra sidan tänkte träna på sin hoppteknik och hoppade ut ur hagen. Vart rädd för en traktor som skottat vid hagarna i typ 10-20min och som kört där flera dagar. Men han hoppade varefall ut och ner i diket, Var ju inte så smart. Skrapat upp hela bakbenet men är inte halt. Såren läker fint men han har fått skritta 1-2h dag och står nu inne som Porslinshäst. Så snart såren är hela sätter vi igång med träningen ordentligt, tills dess blir det lättare ridning i alla gångarter. Snabb uppdatering..


RSS 2.0